Форум "Сребърният Еднорог"
Сайт за сребърна бижутерия
Медалиони
Комплекти
Гривни
Верижки
Пръстени
Мартеници
Дървени изделия
Форум Сребърният Еднорог
|
Раздели
|
Информация за изделията
| Тема:
Знак на Атлантите - П-18 , М-32
Страници:
[
1
]
Автор
Тема: Знак на Атлантите - П-18 , М-32 (Прочетена 2152 пъти)
Мирослав
Administrator
Sr. Member
Публикации: 280
Азъ, от Народа на Еднорога
«
-:
Октомври 21, 2009, 02:07:09 »
ПРЪСТЕНЪТ ОТ АТЛАНТИДА КАТО ЛЕЧЕБЕН ФАКТОР
Активен
Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Rosi
Newbie
Публикации: 1
Re:Знак на Атлантите - П-18 , М-32
«
Отговор #1 -:
Декември 26, 2010, 09:01:44 »
Доколкото знам, знакът на атлантите или "Пръстенът от Атлантида" както го наричат съчетава елементи от три правоъгълника заградени от двете страни с по три пирамиди и две пирамиди в краищата...Въпросът ми е защо тук шесте пирамиди са заменени с шест правоъгълника? Искам да поръчам този пръстен, но ми се иска моделът максимално да се приближава до оригиналния модел. Мога ли да направя индивидуална поръчка?
Активен
Мирослав
Administrator
Sr. Member
Публикации: 280
Азъ, от Народа на Еднорога
Re:Знак на Атлантите - П-18 , М-32
«
Отговор #2 -:
Декември 27, 2010, 11:25:23 »
Здравейте!
Виждал съм на снимка няколко "оригинални" модела на т.н."пръстен на атлантите". Най-напред се появи моделът, в който всички елементи бяха като пирамидки, включително и дългите правоъгълници. По информация от интернет-това е оригиналният модел, намерен някъде в САЩ, но аз се питам-какво значи оригинален? Нима е правен в далечните атлантски времена и някой наш съвременник го е изкопал? Едва ли, не съм чел да е изследван по познатите ни начини за определяне на възрастта му.
След това се появи модел с две дупки и непирамидални елементи, който също се рекламира като "оригинален". Е, в края на краищата се появи и моят "оригинален" модел.
Повярвайте, не ми беше лесно да реша как точно да определя размерите на елементите и както винаги при нови модели оставих нещата да се решат от вътрешното ми усещане. А защо не пирамидки? Струва ми се прекалено агресивен като енергетика и много от хората не биха го приели добре, затова реших да бъде по-плосък отгоре. Така става неутрален и дава възможност на притежателя му да го "натовари" според разбиранията си, според очакванията си, т.е. притежателят може да стане Съ-творец.
Има и още нещо-не бих си позволил да правя точни копия на неща, правени от друг, все пак би трябвало да уважаваме така нареченото авторско право, колкото и относително понякога да е то.
Затова правя само това, в което има частица от мен.
Активен
Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Страници:
[
1
]
Форум Сребърният Еднорог
|
Раздели
|
Информация за изделията
| Тема:
Зареждане...