Форум "Сребърният Еднорог"
Сайт за сребърна бижутерия
Медалиони
Комплекти
Гривни
Верижки
Пръстени
Мартеници
Форум Сребърният Еднорог
|
Раздели
|
Информация за изделията
| Тема:
Доставка на изделията
Страници:
[
1
]
Автор
Тема: Доставка на изделията (Прочетена 1288 пъти)
Мирослав
Global Moderator
Full Member
Публикации: 249
Азъ, от Народа на Еднорога
Доставка на изделията
«
-:
Май 30, 2009, 07:56:46 »
Доставката на поръчаните изделия се извършва чрез куриерски фирми. Обикновено използвам Еконт и Европът, но няма проблем по желание да ги изпращам и чрез някоя друга куриерска фирма.
Има две възможности да получите пратката - да ви я доставят на адрес, на който задължително трябва да има човек, който да я приеме или да си я вземете от офиса на куриерската фирма в удобно за вас време. О т моя страна пратката винаги се изпраща от офис, за да бъде по-ниска тарифата.
http://www.econt.com/page.php?page=tariff_parcel
Тук можете да разберете за куриерските тарифи на Еконт, като нас ни интересуват колетни пратки до 1кг.
От офис до офис - 5лв.
От офис до врата(адрес) - 6,30лв.
Всяка една пратка има и наложен платеж, това е всъщност цената на поръчаното изделие. Този наложен платеж също се таксува, като при Еконт е 2,4%, сиреч, ако цената на изделието е 50лв. таксата върху наложения платеж е 1,20лв.
1,20лв. + 5лв. = 6,20лв.
1,20лв. + 6,30лв. = 7,50лв.
Това са двете възможни сметки според това кой вариант сте избрали.
При Европът таксата върху наложения платеж е 1,2% , което си е доста по-евтино особено за суми над 50лв. Освен това основните куриерски такси са:
От офис до офис - 4,80лв.
От офис до врата(адрес) - 6лв.
Лошото при тях е, че нямат толкова много офиси както е при Еконт, но винаги когато е възможно използвам тях поради по-ниските тарифи.
Ако имате някакви въпроси-питайте.
Активен
Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Global Moderator
Full Member
Re:Доставка на изделията
«
Отговор #1 -:
Май 31, 2009, 08:59:19 »
От Еконт все по-вече ме радват, тази куриерска фирма наистина дърпа доста напред пред конкурентите си - имат вече собствен офис в Букурещ и осъществяват доставка в цяла Румъния срещу скромната куриерска такса от
12 евро
. Даже вече имам едно изпратено изделие.
Имат вече и офис в Лондон!
Не мога да скрия, че това ме радва, защото имам запитвания как може да се получат изделия в Англия. За сега мога да изпращам само до офиса в Лондон, а куриерската такса е
37,50 лв
.
Цитат от горния линк:
Доставки от/до адрес в Лондон или от/до други градове на Великобритания се извършват с вътрешен куриер от наш офис в Лондон, за което се заплаща допълнителна такса определена на база адреса на доставка
При интерес от извършване на такива услуги - обърнете са за информация на Mallphone 080013001
Адресът на офиса в Лондон:
Barking , str.Abbey Park Industrial Estate №Unit 8 , Essex , IG11 7BT
+4477 608 838 55
«
Последна редакция: Август 17, 2009, 11:37:28 от Мирослав
»
Активен
Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Лиор
Newbie
Публикации: 8
«
Отговор #2 -:
Декември 02, 2009, 01:03:25 »
Бих искала да знам има ли в някой от големите градове магазини и къде се намират
благодаря предваротелно
Активен
Мирослав
Global Moderator
Full Member
«
Отговор #3 -:
Декември 02, 2009, 01:39:52 »
Не разбрах точно въпроса ти - за какви магазини питаш?
Активен
Лиор
Newbie
Публикации: 8
«
Отговор #4 -:
Декември 02, 2009, 01:54:10 »
исках да знам само по интернет ли мога да си поръчам или някъде имаш магазин , в който мога да дойда и да разгледам и да дам някои поръчки
Активен
Мирослав
Global Moderator
Full Member
«
Отговор #5 -:
Декември 02, 2009, 02:08:32 »
Само чрез интернет, магазин нямам.
Активен
Мирослав
Global Moderator
Full Member
«
Отговор #6 -:
Февруари 18, 2010, 07:57:31 »
Днес от Еконт ме "зарадваха" - нямат вече право да приемат пратки с благородни метали за чужбина, независимо дали за европейския съюз или за другаде. Питам се ние като държава наистина ли сме в ЕС и ако сме-по какво се познава? Но...това е друга тема.
С две думи - не мога да изпращам изделия в чужбина, нито с куриерски фирми, нито чрез български пощи!
Активен
Страници:
[
1
]
Форум Сребърният Еднорог
|
Раздели
|
Информация за изделията
| Тема:
Доставка на изделията
Зареждане...