Форум Сребърният Еднорог

Раздели => Мнения, препоръки и сладки приказки => Темата е започната от: Мирослав в Февруари 14, 2009, 12:48:55 pm

Титла: Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Февруари 14, 2009, 12:48:55 pm
Не рядко ми се обаждат и казват-много хубави модели имате, но не виждам  еди-какво-си .... . Това ще е тема, в която можете да давате предложения.
Разбира се, не всичко е в моите възможности, а и технологията ми на работа не позволява. За такива неща казвам веднага, че не мога.
Ще ми трябва снимка, естествено, а ако е файл с векторна графика още по-добре, защото аз такива използвам при изработването на нещата.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: LorDDemoniC в Февруари 25, 2009, 09:05:54 am
http://4storing.com/jztpu/ee1e6205dc8bae787d2e4c6e2a38ce3b.html
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Февруари 25, 2009, 01:21:25 pm
Добре изглежда.  Струва ми се обаче, че много успешно би могло да се използва като шурикен(за тези, които не знаят - бойна звезда представляваща тънка стоманена пластина с диаметър не повече от 15 сантиметра, дебелина 3 милиметра и от 3 до 8 остри като бръснач върха).
Шегувам се, разбира се.  :)  Слънцето , което правя - М-72, също е с остри връхчета, ама още никой не се е оплакал. То всъщност как по друг начин да изобразиш Слънце, освен с характерните му лъчи.
Добра е идеята за съчетание на Слънце и знакът IYI, усещам ги в добър синхрон и...да, ще помисля по въпроса.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: beroefen в Юни 19, 2009, 11:02:25 pm
аз имам розетка не е от тоя сайт ама виждам че има мн яки неща и мога да си зема нещо и само да направя предложение да направите емблемата на Берое мога да навия доста хора да си купят  ;)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Юни 20, 2009, 12:01:44 am
Добре дошъл, beroefen! Това ли е емблемата или е някоя друга? Бях започнал да го правя моделчето преди време, но като че ли времето не ми стигна.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Rio в Юли 01, 2009, 11:04:39 pm
Пръстените са много хубави. Имам предложение да се направи комбинация с П-12, като към него от страни се добавят триквестори.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Юли 03, 2009, 06:54:36 pm
Здравей, Rio, добре си дошъл!  :)
Не случайно чак сега ти отговарям, просто ми трябваше време да отлежи тази идея. Да ти кажа, не ги "виждам" тези триквестори отстрани точно на този модел, някак си не си пасват с руническите знаци отгоре. Ако е само знакът IYI-няма проблем(всъщност аз го имам един такъв модел П-8).
Както вече ти казах на едно друго място-тези руни не се знае какво означават и интуитивно никак не ми се връзват с триквесторите.
Все пак благодарско за идеята!   :)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: riddick в Юли 21, 2009, 09:59:57 am
Здрасти!!!
Нов съм тук ,хвърлих си око на чука на Тор...... ама не за това пиша.

Доста народ носят Millitary necklace (военни медальони)
И моето предложение е ...... медальона на Wolverine - героят от Х -  мен
Не помня в кой форум точно четох но бая народ му се кефят
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Юли 21, 2009, 12:19:24 pm
Здраве, riddick!
Това ли имаш предвид? (http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2008/07/wolverine-claws.jpg)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: riddick в Юли 21, 2009, 02:43:42 pm
Здрасти пак.
В нета намерих това:
http://www.myimportstore.com/store/images/Costumes/XMenWolverineNecklace.jpg

а иначе тук в трейлъра има момент в който наблягат на него

http://www.myspace.com/x-menorigins
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Юли 21, 2009, 05:16:29 pm
(http://www.myimportstore.com/store/images/Costumes/XMenWolverineNecklace.jpg)
Няма проблем да направя тази плочка. Мога да правя плочки със всякакви форми и надписи по желание.  ;)
Цифрите над текста не знам какво означават, така ли е в оригинал? Може да се сложат и други, някакви лични за човека, който ще носи плочката.
Трябва да се помисли и за прореза, през който минава синджира, защото не знам колко е голям. Ако някой поръчва такава плочка най-напред трябва да реши на какъв синджир ще я носи, колко дебел ще е и тогава вече да я правя.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: VylchaPoroda в Ноември 11, 2009, 12:05:45 pm
Здравейте, Мирослав,
заинтргигувах се от идеята за тази плочка, можете ли, ориентировъчно, естествено, да ми кажете приблизително колко би излязла направата на такава, според зависи вече самият прорез за синджира. Освен това имам идеята (колко смело) "wolverine" като надпис да се чете ясно, но да има три рески по плочата, които да се явяват следи от ноктите...
Поздрави :)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Ноември 11, 2009, 12:56:50 pm
"Вълча порода", здравейте и добре дошъл!
Плочка от този тип ще бъде с големината на рейнджърската-М-81, значи и като цена ще излезе горе-долу като нея-около 50лв.
Не е проблем да се надраскат три резки, но дали ще е ясно, че са следи от нокти?   ;)  Ако имате възможност нарисувайте ги върху плочката, за да знам точно какво имате предвид като посока и разположение.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: TzolKin в Януари 19, 2010, 11:07:40 am
Здравей!
Интересува ме, възможно ли е медальон да има две лица?
Идеята е от едната страна Галактическата пеперуда (М75), а от другата И-Дзин (М44).
Ако е възможно, ще се опитам да го нарисувам или опиша по-подробно.

Всъщност това не е предложение за нов модел, а по-скоро питане за нещо което искам, нещо което ще означава много за мен, а направено от теб ще има необходимата сила за много повече от амулет.

Поздрави
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Януари 19, 2010, 04:44:24 pm
По принцип е възможно да се направи нещо и на обратната страна на медальон. Ще трябва да ми покажеш какво точно искаш и да го обсъдим след това.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: TzolKin в Януари 20, 2010, 01:45:29 am
M75 си е чудесен, така че той е лицето. Обратната страна да е съдържанието на М44 но на кръгла основа, без ръбчетата в средата и без кант отстрани (ако може де).
Нещо подобно:
(http://store.picbg.net/pubpic/FB/BB/9194e7ee5593fbbb.jpg)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Януари 21, 2010, 11:34:26 am
Идеята не е добра. Не случайно не ти отговорих веднага, изчаквах да отлежи в мен предложението ТИ, за да съм сигурен в мнението си.
Искаш смесване на два символа, на две философии. В същността си може и да имат нещо общо(и сигурно имат), но все пак са различни. Получава се идейно взаимодействие, което е по-скоро сблъсък и няма да е никак здравословно едно такова нещо да се носи. Сборът на две положителни не винаги "ражда" също положително, въпреки математиката.   ;)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: TzolKin в Януари 23, 2010, 03:21:15 am
Сори че се забавих, но имах доста работа.

Искаш смесване на два символа, на две философии...
Всъщност искам свързване на двата "края".

В същността си може и да имат нещо общо(и сигурно имат), но все пак са различни.
И двете са част от един организъм.

Интересувайки се от Маите, от това което съм чел, съм склонен да вярвам на Хосе Аргуелес, който ги изучава повече от 30 години. Има няколко книги от който на БГ е преведена "Факторът Маи". Там той говори за връзката м/у Цолкин и И Дзин.

Ще се опитам да обясня на кратко:
Хунаб Ку (галактическата пеперуда) е ядрото на Галактиката и обикновено се превежда като "Единствения, Даряващ Движение и Мярка". Движението отговаря на енергията, на принципа на живота и на всичко което прониква в нашето съзнание, присъщо на всички явления. "Мярка" означава принципа на ритмичност, периодичност и измерване на разнообразните форми и качества, в които се намира енергията в процесите на своите безкрайни преубразования.
"Кушан Суум" дословно означава "Път в Небесата, Пъпна връв на вселената" и дефинира невидимите нишки или влакна на галактическия живот, свързващи всяка личност с планетата и по-нататък чрез Слънцето - с ядрото на галактиката, Хунаб Ку. Кушан Суум осигуряват на всеки от нас непрекъсната връзка с Галактиката.
По подобие на телескопа, резонансният канал, определен от Кушан Суум можем да си го представим като набор от вибриращи и резониращи лещи (по принцип са 8, но няма да ги обяснявам по отделно). В единя край се намира лещата Хунаб Ку, а в другия е лещата "човешко същество". Информацията на галактическите влакна на живота, преминаваща през Кушан Суум, се разпределя много точно и в зависимост от фокусировката на всяка леща могат да бъдат обособени различни нива или състояния на съществуване или знание.
(http://store.picbg.net/pubpic/D3/A0/923b0b44000ed3a0.jpg)

Природата на самия живот е нашето ДНК. Нуклеиновите киселини, които са строителните блокчета на живота, образуват 64-те елемента на генетичен код. Но може ли живота да съществува без светлина? Генетичният код описва само част от общата картина на живота и като допълнение към него се явява светлината- лъчистата енергия. Животът не само зависи от светлината, но и се стреми към нея. Лъчистата енергия представлява широкоспектърни вълни, включващи електричеството, функциите на които са да пренасят информация и да превръщат енергията от една форма в друга. Способността да пренася информация и преминаването в други форми на енергия са присъщи именно на лъчистата енергия, която както и ДНК се управлява от особен код. Освен молекулярна, ДНК притежава и вибрационна инфраструктура. Тази резонансна лъчиста инфраструктура е светлинното тяло- то влиза в диапазона на излъчване, който се управлява от кода Цолкин, Хармоничния модул на маите
Хунаб Ку, ядрото на Галактиката е "източника" на лъчиста енергия. Излъчваните от него спирални потоци от пулсации, движещи се в права и обратна посоки, представляват код, който контролира самопредаващите и самотрансформиращите свойства на лъчистата енергия. Описаният с Цолкин, Хармоничен модул на Маите, Галактичен Код се явава първоизточникът и той насища и изпълва с живот кода на ДНК, представен с другото символично описване - И Дзин. Тоест Цолкин е свързан с И Дзин по начин, както светлината с живота.

За да бъде по- разбираемо, трябва да се прочете поне половината от книгата, защото не бих могъл да опиша тук всичко, което е важно.

Този медальон ще олицетвори връзката между Хунаб Ку и индивида, между духовното и материалното, между светлинното и физическото тяло.
А като видях работите ти си казах, че ти си ЧОВЕКА. Пък и разбрах за теб от човек, който има "сила" и "знание" и винаги точно попадение. Вярвам, че направен от човек с дарбата да създава такива неща, този медальон ще има дух, ще има душата, която му е необходима, за да чувства отношението ми към него, което ще съживи символите и те ще действат в моя полза.

Може вече да ме мислиш за луд и може би си прав, но аз найстина вярвам в думите си. Бих се справил и без такъв инструмент, но би ми отнело много повече време, което нямам.
Вярвам, че този медальон ще ми помогне да осъзнавам нещата по-бързо, по-навреме. С негова помощ ще се науча да контролирам ЕГО-то си, защото вече ми писна да съм му марионетка и само от време на време да чувствам, че съм нещо повече от временна машинка за фекалии.

Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Януари 23, 2010, 11:19:48 am
Впечатлен съм! И съм благодарен за това разяснение, тъй като определено не съм наясно с нещата! Звучи ми логично, поднесено по този начин и ще помисля по въпроса сериозно. Единствената трудност е да напасна изрязването на двата знака от двете страни, защото дори грешка от 0,2мм се забелязва. 

Цитат
Може вече да ме мислиш за луд и може би си прав, но аз наистина вярвам в думите си.
Е, добре дошъл в сайта и форума на лудите!   :D
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: TzolKin в Януари 24, 2010, 03:34:40 pm
Добре заварил!  :D
Очаквам с нетърпение тежката ти дума. Това са твоите води и ти знаеш най-добре как се плува в тях. Нямам идея за технологията, но не може ли това което не съвпадне да се изпили (или говоря глупости  ???).
Момента с халката отгоре също ми е интересно как ще стане, ако е по- удачно да са с кант, може би и това е вариянт. Както са М-42 и М-43, а и доста други де:
(http://silverunicorn.org/p/medallions/images/43.jpg) (http://silverunicorn.org/p/medallions/images/42.jpg)
Всъщност ти ще кажеш като го измислиш, как е най-добре. Аз по-добре да не се бъркам, защото не разбирам  :).

Искам да вметна и още едно предложение за медальон, който го няма в колекцията ти и който трудно се намира. Преди време търсих, доста време ми отне и не намерих такъв какъвто исках. Исках изчистен, но изчистените на които попаднах бяха или малки или прекалено тънки. Става въпрос за Египетския АНХ (Ankh, Anch, Crux Ansata).
(http://store.picbg.net/pubpic/AB/87/bfe3ab09c70aab87.jpg)
Символ с голямо значение. В него се обединяват два символа - кръст, като символ на живота, и кръг, като символ на вечността; заедно те символизират безсмъртието. Символизира и единението на женското божество - Изида и мъжкото божество - Озирис, т.е. съюза на земното и небесното.
Ето такъв търсих аз, но не намерих:
(http://store.picbg.net/pubpic/3B/C7/696207dca2963bc7.jpg) (http://store.picbg.net/pubpic/4E/D5/2fc6028d755a4ed5.jpg) (http://store.picbg.net/pubpic/2B/A9/bb7915d788942ba9.jpg)
Сребърният Анх (http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=5830) носи душевна хармония и покой - при това колкото по-тежко е състоянието, толкова по-бързо ще донесе изцеление.

И последното което бих добавил е нещо върху което е добре да се замислиш що се касае до бизнес. Нещо като препоръка.
Доста хора когато търсят нещо (примерно символ) в гугъл използват латиница или английското наименувание. Няма да е лошо под всеки артикул да има и описание/име на английски, или напрово образ на сайта но на English. За хора които не са Българи, а и за такива които са, но не се сещат да търсят на Български език, това ще е чудесно. Мисля че ще е в плюс, що се късае до интернет.

Поздрави!
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Февруари 02, 2010, 09:13:11 am
TzolKin, не си мисли, че съм те забравил.   :D   Просто изчаквам да мине един период, който не е подходящ за нови начинания като твоето предложение за двустранен медальон. Правенето на нещо на всяка цена не е в стила ми на работа, знам, че ще разбереш за какво говоря.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: TzolKin в Февруари 06, 2010, 12:27:32 am
Няма проблем, разбирам и спокойно изчаквам. Когато му дойде времето, ти ще кажеш какво е твоето решение.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: aquaborn в Март 18, 2010, 11:34:58 am
Разгледах сайта. Има хубави неща, но.... (как беше казано в началото?) Не намерих това което търся. Преровил съм всички онлайн магазини и тва което търся го няма. Та питането ми е: Може ли да се изработи медальонче по мой проект? Разбира се идеи приемам всякакви - за да може да го направим красиво в крайна сметка
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Март 18, 2010, 11:55:46 am
Здравейте!
Дайте да видим за какво става дума и ще поумуваме.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: aquaborn в Март 18, 2010, 12:25:32 pm
Здравейте!
Дайте да видим за какво става дума и ще поумуваме.

Toва е едното за което искам да питам.
Другото което искам е една плочка с изображение по мой дизайн - само кажете какъв трябва да е размера на плочката, за да наместя изображението вътре
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Март 18, 2010, 12:52:58 pm
Това не е по моите възможности, тъй като изисква съвсем друга технология, а аз я нямам.
Дайте да видим второто-плочката. Мога да правя такива плочки с размери най-много 50х100 мм.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: aquaborn в Март 18, 2010, 04:22:37 pm
Грубо казано - това е нещото, което искам да се направи на плочката. Ако мислиш (вече минах на ТИ :-) ) че има много елементи, ше помисля как мога да го опростя. Иначе точния дизайн ще го постна утре, че векторното изображение на това човече е на другия ми комп.
П.с. балончетата разбира се не влизат :-)
Ако кажеш че може да стане, вече ще мислим дали да е релефно или направо да е изрязано
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Март 18, 2010, 04:44:27 pm
Ако направо векторно ми го дадеш-супер!
Мисля, че ще стане.  Всичко това, което е в бяло на снимката си го представи в черно, то ще бъде вдълбано, а останалото ще си е чисто бяла плочка. 
Поне на първо четене това ми е идеята
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: philip_petev в Септември 09, 2010, 10:27:40 am
Здравей!
Преди горе-долу месец видях този сайт и ми стана интересно, понеже търся от доста време определен медальон, но явно го няма никъде тук готов, затова имам питане дали не може да бъде изработен от теб. Става въпрос за египетски кръст (анк) с йероглифи:

(http://www.silverstonebg.com/catalog/images/M404-2.70.jpg)(http://www.egyptianmarketplace.com/images/uploads/s1576b.jpg)(http://www.themysticcorner.com/images/Ankh_Pendant.jpg)

Възможно ли е да го направиш?

Поздрави
Филип Петев
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Септември 10, 2010, 10:49:15 am
Здравей, Филипе, добре си дошъл !
Този модел кръстове не са по моите възможности и се изработват по друга технология-чрез леене. Мой приятел ги прави, има 2-3 модела, които можеш да видиш на този линк
http://www.vasigold.com/?go=products&p=list&categoryId=8&page=10 (http://www.vasigold.com/?go=products&p=list&categoryId=8&page=10)

В момента има при мен и от двата модела, мога да ти изпратя, стига да ти харесат, а можеш да се свържеш и с моя приятел. Пиши ми на емейл или ме намери в скайп.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: philip_petev в Септември 14, 2010, 09:49:00 am
Здравей, Филипе, добре си дошъл !
Този модел кръстове не са по моите възможности и се изработват по друга технология-чрез леене. Мой приятел ги прави, има 2-3 модела, които можеш да видиш на този линк
http://www.vasigold.com/?go=products&p=list&categoryId=8&page=10 (http://www.vasigold.com/?go=products&p=list&categoryId=8&page=10)

В момента има при мен и от двата модела, мога да ти изпратя, стига да ти харесат, а можеш да се свържеш и с моя приятел. Пиши ми на емейл или ме намери в скайп.

Погледнах сайта, който ми прати, наистина има интересни неща. Гледам има и електронен магазин, и дори вече си поръчах това (http://www.vasigold.com/?content=detail&productId=2027). Хиляди благодарности :)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Септември 14, 2010, 05:47:47 pm
Супер, радвам се, че успях да помогна!   :)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: bulgaria681 в Януари 31, 2011, 08:36:32 pm
Здравейте,искам да попитам дали можете да направите емблема на ПФК Берое като медальон:
(http://tefterche.org/tefterche/wp-content/uploads/2009/05/beroe.jpg) или (http://silverunicorn.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=13.0;attach=98;image)
Поисках ви пълномощно в скайп,но не отговаряте,ако можете ме намерете вие- binev92 , за да се разберем. :-\
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Февруари 21, 2011, 09:05:36 am
Емблемата е готова -  http://silverunicorn.org/p/emblems/index2.php (http://silverunicorn.org/p/emblems/index2.php)

Писах ви и на скайп, но не ми отговаряте.   :)
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: BadEnough в Септември 26, 2011, 12:43:04 am
Здравейте! Искам да попитам, може ли да изработите висулка-феникс, може би с големина около 6-7см? И колко би струвала? Не знам какво изображение би било най-подходящо за модел, всъщност единственото ми предпочитание относно феникса е да е с характерните паунови пера на опашката. Или друг вариант е да е като плочка с изобразен феникс и може би някакви пламъчета в краката му... И друг въпрос-приятеля ми си търси халка за палец, изчистена, но проблема е, че досега не сме намерили толкова голям размер, 22 едва влиза до средата на пръста... колко би струвала такава, може би 24 или 26ти размер, ще измеря палеца му точно? Благодаря предварително!
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Септември 26, 2011, 10:08:27 am
Здравейте!
М-66 - това е моделът на Феникс, който мога да предложа.

За халката-мога да направя плоска и гладка халка, ширината може да е всякаква, а размерът не е проблем.
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: BadEnough в Септември 26, 2011, 02:21:36 pm
А дали е възможно халката да е с келтска плетеница? Спрели сме се на два модела
http://www.google.bg/imgres?q=celtic+knotwork+designs&hl=bg&sa=X&biw=1280&bih=709&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=dkMTxZZPtt1EFM:&imgrefurl=http://www.mi.sanu.ac.rs/vismath/fisher/index.html&docid=B5YTMlMY7jyogM&w=600&h=393&ei=jVyATtrgJuKE4gSwnYjIDg&zoom=1 (http://www.google.bg/imgres?q=celtic+knotwork+designs&hl=bg&sa=X&biw=1280&bih=709&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=dkMTxZZPtt1EFM:&imgrefurl=http://www.mi.sanu.ac.rs/vismath/fisher/index.html&docid=B5YTMlMY7jyogM&w=600&h=393&ei=jVyATtrgJuKE4gSwnYjIDg&zoom=1)
и
http://www.google.bg/imgres?q=celtic+knotwork+designs&hl=bg&sa=X&biw=1280&bih=709&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=yYg8OHp0dfb7MM:&imgrefurl=http://www.ireland-fun-facts.com/freeirishclipart.html&docid=N9ydg7fKYUd90M&w=400&h=202&ei=jVyATtrgJuKE4gSwnYjIDg&zoom=1 (http://www.google.bg/imgres?q=celtic+knotwork+designs&hl=bg&sa=X&biw=1280&bih=709&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=yYg8OHp0dfb7MM:&imgrefurl=http://www.ireland-fun-facts.com/freeirishclipart.html&docid=N9ydg7fKYUd90M&w=400&h=202&ei=jVyATtrgJuKE4gSwnYjIDg&zoom=1)

Мерихме диаметъра, 24мм почти, по таблицата във форума е 34 размер. Ширината около 11мм. И колко би струвал самия пръстен, ако може да се изработи?
Титла: Re:Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Септември 26, 2011, 09:03:40 pm
Моделчето от втория линк ми хареса! Лошото е, че нямам абсолютно никакво време да правя нови модели, имам доста работа, която трябва да свърша и не мога в никакъв случай да обещая кога бих могъл да направя такава халка. Но пак да кажа, че при първия удобен случай ще направя една-две бройки с келтската плетеница, защото и на мен ми допадна.   :)

При размер около 74мярка  халката  ще тежи може би около 11-12г. , което ще рече, че цената ще е около 44-48лв.
Титла: Re: Предложения за нови модели
Публикувано от: Aske в Март 10, 2013, 04:06:13 pm
Здравейте :) Искам да попитам дали ще мога да си поръчам изработка на пръстени по моя идея? Не са нищо сложно - просто чисти халки, с ширина около 1,5см за всеки пръст. Идеята ми е за 10 такива, но бих желал да знам горе-долу каква цена ще бъдат?
Титла: Re: Предложения за нови модели
Публикувано от: Мирослав в Март 10, 2013, 09:05:17 pm
Здравейте!  Няма да мога да ги направя 15мм ширина, мога до 11-12мм най-много.  Цената зависи от грамажа, една такава халка предполагам, че ще бъде около 9-10г. , което ще рече 36-40лв./цената е 4лв. на грам/.