Сребърният Еднорог - история в сребро

Начало Помощ Търси Вход Регистрация

Покажи участието

* Публикации | Теми | Прикачени файлове

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - TzolKin

Страници: [1]
1
Няма проблем, разбирам и спокойно изчаквам. Когато му дойде времето, ти ще кажеш какво е твоето решение.

2
Добре заварил!  :D
Очаквам с нетърпение тежката ти дума. Това са твоите води и ти знаеш най-добре как се плува в тях. Нямам идея за технологията, но не може ли това което не съвпадне да се изпили (или говоря глупости  ???).
Момента с халката отгоре също ми е интересно как ще стане, ако е по- удачно да са с кант, може би и това е вариянт. Както са М-42 и М-43, а и доста други де:

Всъщност ти ще кажеш като го измислиш, как е най-добре. Аз по-добре да не се бъркам, защото не разбирам  :).

Искам да вметна и още едно предложение за медальон, който го няма в колекцията ти и който трудно се намира. Преди време търсих, доста време ми отне и не намерих такъв какъвто исках. Исках изчистен, но изчистените на които попаднах бяха или малки или прекалено тънки. Става въпрос за Египетския АНХ (Ankh, Anch, Crux Ansata).

Символ с голямо значение. В него се обединяват два символа - кръст, като символ на живота, и кръг, като символ на вечността; заедно те символизират безсмъртието. Символизира и единението на женското божество - Изида и мъжкото божество - Озирис, т.е. съюза на земното и небесното.
Ето такъв търсих аз, но не намерих:

Сребърният Анх носи душевна хармония и покой - при това колкото по-тежко е състоянието, толкова по-бързо ще донесе изцеление.

И последното което бих добавил е нещо върху което е добре да се замислиш що се касае до бизнес. Нещо като препоръка.
Доста хора когато търсят нещо (примерно символ) в гугъл използват латиница или английското наименувание. Няма да е лошо под всеки артикул да има и описание/име на английски, или напрово образ на сайта но на English. За хора които не са Българи, а и за такива които са, но не се сещат да търсят на Български език, това ще е чудесно. Мисля че ще е в плюс, що се късае до интернет.

Поздрави!

3
Сори че се забавих, но имах доста работа.

Искаш смесване на два символа, на две философии...
Всъщност искам свързване на двата "края".

В същността си може и да имат нещо общо(и сигурно имат), но все пак са различни.
И двете са част от един организъм.

Интересувайки се от Маите, от това което съм чел, съм склонен да вярвам на Хосе Аргуелес, който ги изучава повече от 30 години. Има няколко книги от който на БГ е преведена "Факторът Маи". Там той говори за връзката м/у Цолкин и И Дзин.

Ще се опитам да обясня на кратко:
Хунаб Ку (галактическата пеперуда) е ядрото на Галактиката и обикновено се превежда като "Единствения, Даряващ Движение и Мярка". Движението отговаря на енергията, на принципа на живота и на всичко което прониква в нашето съзнание, присъщо на всички явления. "Мярка" означава принципа на ритмичност, периодичност и измерване на разнообразните форми и качества, в които се намира енергията в процесите на своите безкрайни преубразования.
"Кушан Суум" дословно означава "Път в Небесата, Пъпна връв на вселената" и дефинира невидимите нишки или влакна на галактическия живот, свързващи всяка личност с планетата и по-нататък чрез Слънцето - с ядрото на галактиката, Хунаб Ку. Кушан Суум осигуряват на всеки от нас непрекъсната връзка с Галактиката.
По подобие на телескопа, резонансният канал, определен от Кушан Суум можем да си го представим като набор от вибриращи и резониращи лещи (по принцип са 8, но няма да ги обяснявам по отделно). В единя край се намира лещата Хунаб Ку, а в другия е лещата "човешко същество". Информацията на галактическите влакна на живота, преминаваща през Кушан Суум, се разпределя много точно и в зависимост от фокусировката на всяка леща могат да бъдат обособени различни нива или състояния на съществуване или знание.


Природата на самия живот е нашето ДНК. Нуклеиновите киселини, които са строителните блокчета на живота, образуват 64-те елемента на генетичен код. Но може ли живота да съществува без светлина? Генетичният код описва само част от общата картина на живота и като допълнение към него се явява светлината- лъчистата енергия. Животът не само зависи от светлината, но и се стреми към нея. Лъчистата енергия представлява широкоспектърни вълни, включващи електричеството, функциите на които са да пренасят информация и да превръщат енергията от една форма в друга. Способността да пренася информация и преминаването в други форми на енергия са присъщи именно на лъчистата енергия, която както и ДНК се управлява от особен код. Освен молекулярна, ДНК притежава и вибрационна инфраструктура. Тази резонансна лъчиста инфраструктура е светлинното тяло- то влиза в диапазона на излъчване, който се управлява от кода Цолкин, Хармоничния модул на маите
Хунаб Ку, ядрото на Галактиката е "източника" на лъчиста енергия. Излъчваните от него спирални потоци от пулсации, движещи се в права и обратна посоки, представляват код, който контролира самопредаващите и самотрансформиращите свойства на лъчистата енергия. Описаният с Цолкин, Хармоничен модул на Маите, Галактичен Код се явава първоизточникът и той насища и изпълва с живот кода на ДНК, представен с другото символично описване - И Дзин. Тоест Цолкин е свързан с И Дзин по начин, както светлината с живота.

За да бъде по- разбираемо, трябва да се прочете поне половината от книгата, защото не бих могъл да опиша тук всичко, което е важно.

Този медальон ще олицетвори връзката между Хунаб Ку и индивида, между духовното и материалното, между светлинното и физическото тяло.
А като видях работите ти си казах, че ти си ЧОВЕКА. Пък и разбрах за теб от човек, който има "сила" и "знание" и винаги точно попадение. Вярвам, че направен от човек с дарбата да създава такива неща, този медальон ще има дух, ще има душата, която му е необходима, за да чувства отношението ми към него, което ще съживи символите и те ще действат в моя полза.

Може вече да ме мислиш за луд и може би си прав, но аз найстина вярвам в думите си. Бих се справил и без такъв инструмент, но би ми отнело много повече време, което нямам.
Вярвам, че този медальон ще ми помогне да осъзнавам нещата по-бързо, по-навреме. С негова помощ ще се науча да контролирам ЕГО-то си, защото вече ми писна да съм му марионетка и само от време на време да чувствам, че съм нещо повече от временна машинка за фекалии.


4
M75 си е чудесен, така че той е лицето. Обратната страна да е съдържанието на М44 но на кръгла основа, без ръбчетата в средата и без кант отстрани (ако може де).
Нещо подобно:

5
Здравей!
Интересува ме, възможно ли е медальон да има две лица?
Идеята е от едната страна Галактическата пеперуда (М75), а от другата И-Дзин (М44).
Ако е възможно, ще се опитам да го нарисувам или опиша по-подробно.

Всъщност това не е предложение за нов модел, а по-скоро питане за нещо което искам, нещо което ще означава много за мен, а направено от теб ще има необходимата сила за много повече от амулет.

Поздрави

6
Привет и огромни поздрави за работата и таланта ти  :)
Разбрах за сайта от моето любимо момиче, приятелката ми, която търсеше в гугъл йонизатор. Не намери, но пък попадна на пръстена от атлантида и от там... клик, клик та на този сайт.
За мен случайностите не се случват, т.е. няма нищо случайно.
Ти си направил нещо което отдавна искам. Интересно как по-рано не съм попаднал на него, при положение че доста търсих, но не намерих в България.
Пък и друго е когато знаеш че не е направено от някаква машина, а е вложено човешко отношение, труд и внимание.

Страници: [1]
Powered by PHP Powered by PHP SMF 2.0.7 | SMF © 2011, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!