Сребърният Еднорог - история в сребро

Начало Помощ Търси Вход Регистрация
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: "Тайните подземия на България"-М.Миланов
Страници: 1 [2] Надолу Формат за разпечатване
Автор Тема: "Тайните подземия на България"-М.Миланов  (Прочетена 65738 пъти)
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #15 -: Май 06, 2009, 10:49:30 am »

- Остана неизяснен въпроса ти за атлантите, Ученико. - Припомни ми той и веднага си спомних, че точно това исках да попитам игумен Гавраил. Атлантите -продължи той - са просъществували на земята, като цивилизация, приблизително около 1000000 години. Заселени са първоначално, в западната част на земното кълбо, където развиват своите умения и знания, строят градове и процъфтява културата им. Имали са добри учители в лицето на останалите последни лемурийци.
Постепенно започват да се разселват, повишават духовния си потенциал и усъвършенстват постиженията си, начина на живот и управлението на градовете си...
Чувам гласа му и виждам как на различни места по земята се изграждат надземни и подземни градове, пирамиди, космодруми, паметници на архитектурата и културата...

- Атлантите продължават традицията на своите предшественици, да строят пирамиди, транспортни коридори и бази за приземяване и излитане на кораби от различни краища на Космоса. В подземните им архиви се съдържа огромна информация, обхващаща времето от тяхното заселване, минаваща през различните периоди на развитие, разселване, катаклизми и стигаща до последните исторически моменти - описват и потъването на Атлантида -последната останала част от родните им земи. Описани са местата, които населяват оцелелите атланти; племената и народите, с които общуват и, на които доверяват част от знанията и уменията си.
Слушах с внимание думите му, не записвах нищо, но казаното оставаше главата ми. Щях да питам за генофонда, но той допълни:

- През целия период на съществуването си, атлантите попълват генофонда на Земята с представители от различните епохи и периоди на своето развитие. По време на късните лемурийци, успоредно с атлантите, на земята живеят
и представители на друга цивилизация, идващи от Галактиката на голямата спирала. Те са се отличавали с огромните си размери и до днес са останали в спомените на хората, като великани. Били са тук и по времето на атлантите
и, напускат земята с изчезването на последните им представители. Целта на тяхното пребиваване е била да подпомогнат двете цивилизации в изграждането на по-добри и енергийно усъвършенствани транспортни коридори, за захранване на подземните градове и бази.

- Моля те, разясни ми, по-подробно, за генома на съвременния човек.
- Дадох ти твърде много сведения, но явно не са ти достатъчни... Със сигурност ще се повторя, но щом се налага... - рече Гуру и започна да обяснява: - Геномът на съвременния човек се разработва в подземните лаборатории на цивилизацията от Сириус с помощта на генни инженери от
Плеадите, които вече са имали опит в създаването на земни цивилизации. Всяка двойка клонинги е била заселвана в близост до съществуващите градове на атлантите. Те са се приспособили в кратки срокове, което е било повод да се отбележи, че опитът за създаване на нова земна цивилизация е успешен. От матрицата на човешкия геном, пазеща се в подземните лаборатории на Сириус, са създадени четири разновидности на първичния ген, определящи четирите цветови раси на човечеството.

Дълго време първите представители са живели в съседство с атлантите и са възприемали от тях знания, умения и духовност. Така, съчетавайки полученото и наученото от тях и заложеното в генома на новия човек, вашата цивилизация започва бързо да се развива и да изгражда своите градове и култура.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #16 -: Май 06, 2009, 10:58:31 am »

Впоследствие са станали природни катаклизми, които водят до окончателното потъване на Атлантида и намаляването на числеността на атлантската раса. Тези катаклизми са останали в спомените на древните и са описани в легендите, митологиите, философските и религиозни учения на различните народи. Не е имало един всемирен потоп, както казва Библията, а са поредица от катаклизми на различни места на земята, в различно време, в рамките на около 3000 години.
Цивилизацията се е развивала с бързи темпове и е било взето решение да се съхранят гените на всички, съществуващи живи същества и организми в отделна генна банка, която е подбанка на генофонда на земята, в която да се съхрани генна информация само за вашата цивилизация.
Тази мисия е била възложена на високопосветения Ной и неговото семейство.
Подпомогнат от създателите ви от Сириус, той събира генния материал и го пренася на построения кораб, където се качва със семейството си, по времето на поредния природен катаклизъм, засегнал Атлантида, териториите около Средиземно море и региона на Черно море, и се отправя към определеното място, където предава генната информация в подземната генна банка.

Ще повторя пак, че произходът на българите, е далеч в зората на вашата цивилизация, още от първите бели клонинги, заселени до град на атланти. След като получават знанията и уменията, които са им необходими, за да могат да се развиват самостоятелно, те предприемат пътуване през океана и се заселват по днешните ви земи. От тук започват своето разселване през вековете, като ядрото на народа остава винаги по тези земи, а много от племената са отпътували в различни посоки, като някои от тях са се върнали отново, след като са изпълнили възложените им мисии. Основната мисия на българите е била да съхрани гена на атлантите, който е вграден в тяхната генна матрица, преди да предприемат отделянето си от тях и да пристигат тук. При разселването си те смесват атлантския ген с гените на вече развилите се други народи. В по-късен период, когато расата на атлантите е пред изчезване, българите и траките поемат мисията да обновят гена на народите. Тогава предприемат пътуване на изток - към генофонда на човечеството. Там, те получават двата чисти гена - на атлантите и на лемурийците, както и задачата да върнат този на атлантите в българските земи и да възстановят своя геном, а генът на лемурийците е трябвало
да предадат на славянските племена и в по-късен период, когато двата гена са, вече, добре усвоени, генът на лемурийците да се слее с този на атлантите. Това е станало при асимилирането на някои от славянските племена от траките и от завърналите се българи.

През вековната си история българи са населявали много райони в Европа, Азия и Африка, където са оставили трайни следи и до днес. С изграждането на различните си държави и градове те са се смесвали с местните народи и са им предавали част от своя ген. Така се е осъществило усъвършенстването на цивилизацията ви по тези части на Земята. По подобен начин са се развили еволюционните процеси и в Америка, Африка и Австралия.
« Последна редакция: Май 06, 2009, 12:50:09 pm от Мирослав » Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #17 -: Май 06, 2009, 11:02:45 am »

- Има сведения, че траките са едни от първите заселници в Америка.
- Не, първите заселници в Америка, не са траките. Там се разселват наследниците на червената двойка Адам и Ева. В Северна Америка траките се появяват по-късно със специална мисия.
- Ще те помоля да доизясниш, къде се заселват първите траки на територията на България?

- Траките пристигат от Атлантида и се заселват на територията на днешна Северна и Североизточна България, а след това се разселват в други посоки. Траките са високо интелектуално племе, притежавали са умения, които са наследили от атлантите. Всички древни храмове и пирамиди на територията на Европа, част от Азия и Северна Африка са дело на траките - на техните разклонения. Били са владетели във Вавилон, Шумер, Китай, Индия и на още много други места. Основоположници са на най-важните династии по тези земи.

- И още един въпрос, славяните са клон на тракийско племе, нали?
- Така е, славяните са клон на тракийско племе, което първо започва поход на север от Дунав и се заселва на територията на Северна Европа. В по-късен период, някои от славянските племена се връщат на юг и се сливат с прародителите си, като с това донасят лемурийския ген, предаден им при завръщането на траките от Генофонда.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #18 -: Май 06, 2009, 11:13:54 am »

- Искам да попитам за знакът на Дулу IYI - започнах аз. - Този загадъчен знак, вечно ме е интригувал със символиката си и не съм срещал обяснение, тълкуващо значението му, което да ме задоволи.
- Ти как тълкуваш знака, Ученико?
Какво знаех за знака? Това, че е един от най-разпространените свещени символи на древните Българи.
Семиотичен знак на Слънце-Бога IYI. Знаех, че някогашните Българи възприемат изображението на знака като носител на щастие, успех и физическо здраве на живите същества, а на неживите обекти - якост и здравина. В езотеризма на едфуистиката, IYI символизира идеята за единство на крайностите в битието. И не случайно знакът IYI бе положен върху каменните блокове от крепостната стена на древната столица Плиска. Знак възприет от кановете от рода Дуло, създатели на Стара Велика, Волжко-Камска и Дунавска България, превърнал се в символ на Българската държавност.

До тук добре, но Учителят искаше да знае как тълкувам знака.
- Мисля, че знакът IYI изразява хромозома Y, а двата знака от лявата и дясната страна са звездният код на съществата, оставили своя ген в кръвта ни - Плеяди и Сириус.
Така ли е, Учителю?
- И така може да се тълкува. Но символът показва, че хората са създадени от Боговете - съществата от по-напреднали цивилизации. Той е символ, изясняващ общото между Боговете и Човека.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #19 -: Май 06, 2009, 11:33:32 am »

- Учените вечно спорят кои са траките и кои българите. Нима това не е един и същ народ?

- Траки и българи - това е един и същ народ! - Потвърди думите ми Учителят. - Останалите на нашите земи траки продължават да развиват на местно ниво получените знания от атлантите. Заминалите траки, наречени вече българи,
започват да изпълняват възложената им мисия по усъвършенстване и повдигане на интелектуалното ниво на народите. И не само това, те изпълняват и друга, по-важна мисия - възстановяване и подобряване на заложеното, от Първоизточника на сътворението, в ДНК клетката.
Разселените българи са имали да изпълняват мисии в различни части на света, а не само в Кавказ и Памир...

- Има сведения, че българите са били по четирите краища на света. И в Тибет...

- Били са. Един клон от българите е достигнал Тибет и е допуснат до подземията на Генетичната банка. От там висшите посветени на българите са взели дадения им генетичен подобрител, с който да се възроди загубената мъдрост, интелект и духовност на цивилизацията. Получили са и инструкции как и къде да бъдат предадени генетичните подобрители.

- Ще те помоля за повече разяснение, Учителю, относно "подобрителите", както се изрази.

- Вече знаеш Ученико, че българите притежават два генетични кода - на атлантите и на лемурийците. При осъществен контакт с по-светлите племена на славяните, им предават лемурийските кодове. Така траки, славяни и прабългари се сливат на територията на днешна България.
Това е причина българите да носят усъвършенствания слят ген на лемурийците и атлантите.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #20 -: Май 06, 2009, 11:56:44 am »

Ще те попитам и за великия Омир. Как мислиш Омир грък ли е или е тракиец?

- Не, Омир не е бил грък, а Тракиец! Родил се е и живял в Тракия, но Гърците са си го присвоили така, както са присвоили много неща от древната история. Фактите, потвърждаващи това и разкриващи истинността на събитията ще започнат да се разкриват постепенно.
Древногръцката история, Михаиле, е сътворена с много преиначени факти и събития. Тепърва, истината за Омир ще се разкрива. Има негови произведения, различни ръкописи, за които все още никой не знае. Но ти се заинтересува от тази светла личност и аз ще ти разкажа, какво знам за Омир...

Той е роден в края на IX в. пр. н. е., в малко тракийско селище, намиращо се на територията на днешна България, близо до Казанлък. Имал не само дарбата на творец на словото. Бил е високо духовно извисен, знаел е тайни на Вселената. В младежките си години, той се е среща със свят човек, появил се от нищото и поел ролята на негов учител. Омир е бил сляп, по рождение, но с отворени сетива за Висшата истина, за разума на Вселената. Срещите му с този свят човек, продължили около две години, време, през което той предал много знания на Омир и изчезнал отново, така както се и появил. Омир започнал да пише, надарен не само с изключителния талант на писател, но и просветлен от Висшия разум. Голяма част от творбите му и до днес не са известни.
Неговите ученици, които записвали словата му и му помагали, прибирали и подреждали написаното в каменни сандъци, които в последствие били положени в гробницата му.

- И това, което имаме от него не е малко - тихо добавих аз.

- Достояние на света, са станали само една малка част от творбите му. Нищо от ръкописите, разкриващи мъдростта на траките, тайните, които пазели, тайните на Вселената, не са достигнали до широките маси. Преди да замине, неговият Учител му казал, че още не е време за тях, поради което всичко било прибирано и пазено за времето, когато хората ще трябва да научат тайните.
Омир умира в средата на VIII в. пр. н. е. Погребан е в гробница, близо до родното му място - град Казанлък. Учениците му са затворили в гробницата и сандъците с ръкописите.

- Доколкото ми е известно, писал е единствено на гръцки език.

- На гръцки е писал великолепните си произведения, достъпни за хората, а да запише висши тайни е използвал тракийските символи. Между ръкописите му има и изработен календар, отчитащ времето по две различни скали. Когато дойде определеното време, да се отворят тези сандъци, светът ще бъде изненадан от разкритата тайна за тракиеца Омир и богатата му сбирка от ръкописи.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #21 -: Май 06, 2009, 01:03:24 pm »

- По време на Второто пришествие, на Земята, ще бъде донесена новата и карма, а наред с това светлината и мира между хората. Новата карма напълно ще измести досегашната и ще отмени събитията, заложени в нея за бъдещето на Земята. С това ще настъпи и много сериозна промяна в бъдещата история на България, тъй като тя е основният елемент за развитието на Земята. Новата карма на България е изчистена и трансформирана, с оглед на ръководната роля, която и е отредена. Предстои изчистване на кармичните канали в цялата страна. Това ще доведе до промяна и в жизнените функции на индивидите. По този начин ще се коригира бъдещето й. България ще се подготви да поеме функциите на световен лидер във всеки един аспект.

Страната ще има самостоятелна и сигурна политика за разцвет и независимост. Ще се открият големи залежи от злато, благородни метали, нефт, газ и минерали. Това ще даде силен тласък на България - напред в икономическото и развитие. Земеделието ще тръгне също в правилна посока за развитието си. Туризмът ще се превърне в много съществен фактор от бъдещия прогрес на страната. Културата ще постигне големи успехи и ще даде своя принос в световното културно наследство. Културното ви богатство ще бъде най-ценното в света. Ще се разкрият фактическите истини за миналото на българите, тяхната водеща роля в различните епохи на цивилизацията.
Историческото минало на България ще бъде признато от учените по целия свят и това ще пренапише световната история от най-древни времена до днес. За първи път България ще бъде лидер в световната политика, икономика, култура и туризъм. За първи път България ще се гордее със своите политици и управници: За първи път България ще бъде най-могъщата сила на континента и всички ще слушат нейната воля. Това е началото.

- България е страната на бъдещето. Тук ще се родят Боговете, които управляват Всемира. България ще стане Свещената страна на Боговете. От тук ще тръгнат световните и всемирните промени. Воден от силата и мъдростта на Боговете, целият земен свят ще се преобрази и ще се отдаде в служба на Новото време. Новото време ще бъде кулминацията в развитието на индивидите от Земята и целия Всемир. В България ще се родят Бог и неговите верни Богове - единадесет на брой. Те ще образуват Великата дванадесеторка, която ще владее, управлява и ръководи не само жителите на Свещената Земя, но и целия Божи Всемир. България ще стане най-великата, най-мощната сила, която ще ръководи всички съществуващи страни и държави, без значение колко могъщи са те сега. България ще наложи своята международна значимост. Тя ще бъде дома на Боговете.

В България ще се родят новите закони, новият морал, новият устрем, новото битие. България ще бъде Свещената земя, която ще посрещне Света на мъртвите и ще приеме повелите на Новото време. От тук ще се наблюдава Второто пришествие и отварянето на Голямата врата. Бог е на Земята, Бог е в България заедно със своите единадесет Богове, за да осъществят най-висшата мисия и да пренесат любовта и хармонията тук, на Земята, а от тук и в целия Всемир.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
jordanka nikolova
Newbie
*
Публикации: 3

Профил
« Отговор #22 -: Декември 13, 2009, 05:19:13 pm »

КОГАТО ЧЕТЕТЕ КНИГИТЕ НАМилан Миланов не вземайте информацията за истина, защото ТОВА Е РОМАН , а това предполага авторова измислица. Мойсей напр. не е погребан защото е възнесен. Ако внимателно прочетете "съкровищата на тракийските царе" ще видите, че огромна част от четирите книги са в 3ти том на "тайните подземия". Затова не си мислете, че това е книга на просветен...
Активен
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #23 -: Декември 14, 2009, 08:53:25 am »

Наистина, това е роман и звучи като една много хубава приказка, но голяма част от информацията е поднесена по начин, който навежда на мисълта, че все пак е получена от човек знаещ скрити неща. Личното ми мнение е, че това е информация получена чрез ченелинг(канализирана информация), а друг е въпросът до колко този човек е чист и до колко може да се вярва.   ;)
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
iss
Newbie
*
Публикации: 4


Профил
« Отговор #24 -: Май 18, 2010, 08:13:39 am »

КОГАТО ЧЕТЕТЕ КНИГИТЕ НАМилан Миланов не вземайте информацията за истина, защото ТОВА Е РОМАН , а това предполага авторова измислица. Мойсей напр. не е погребан защото е възнесен. Ако внимателно прочетете "съкровищата на тракийските царе" ще видите, че огромна част от четирите книги са в 3ти том на "тайните подземия". Затова не си мислете, че това е книга на просветен...
Данче,
и ти не си много посветена,нито си съвсем наясно с възнесението! ;)

„Тайните подземия на България" е една необикновена книга на писателя Милан Миланов, в която езотериката, фантастиката и науката се преплитат, за да разкрият тайни, вълнуващи човечеството от векове. В света няма друга книга, в която да са публикувани оригинални карти за местонахождения на скрити съкровища. В тази книга ги има - преснимани от истински кожени карти с точните описания и чертежи."

Активен
iss
Newbie
*
Публикации: 4


Профил
« Отговор #25 -: Май 18, 2010, 08:46:51 am »

Наистина, това е роман и звучи като една много хубава приказка, но голяма част от информацията е поднесена по начин, който навежда на мисълта, че все пак е получена от човек знаещ скрити неща. Личното ми мнение е, че това е информация получена чрез ченелинг(канализирана информация), а друг е въпросът до колко този човек е чист и до колко може да се вярва.   ;)
Така е Миро,както може би вече все по-често се убеждаваш, че чистите мисли и намерения разкриват път,който за мнозина винаги ще остане скрит.
Книгата е невероятна и както казва автора:
Публикувам ги, за да
няма първооткриватели, а всеки, успял да открие разковничето
за нужното му сведение, да се възползва от написаното и го
използва за благото на света.
Древна е историята ни и е време, да се разкрие пред света,
какви личности и Богове са живели и какви съкровища има по
нашите български земи.

Активен
Rain
Newbie
*
Публикации: 1

Профил
« Отговор #26 -: Август 02, 2010, 11:43:10 pm »

Излезе много интересна книга, "Тракийските хроники", където в един от ръкописите, "Книгата на Лонгинус" се разказва за Мария Магдалена и Иисус. Лонгинус според английското предание е стотникът, пробол Иисус на кръста. В разказа му са включени преживяванята на възкръсналия Лазар...

Мария Магдалена действително е описана като тракийкаи не само това, след Възкресението живее в Пловдив /Филипопол тогава/. Предполагам че хрониката на Лонгинус за пръв път се превежда на български. http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Longinus

Тук е самият сборник :  http://www.books.bg/books/170/152665.html
Активен
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 443


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #27 -: Май 20, 2013, 08:54:18 pm »

В блог.бг понякога попадам на интересни неща и ето току-що видях линкове към първа и трета книга на  "Тайните подземия на България".

http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20obshtestva/milan.milanov-tainite.podzemia.na.bulgaria.1%20tom.pdf

http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20obshtestva/milan.milanov-tainite.podzemia.na.bulgaria%203tom.pdf
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Страници: 1 [2] Нагоре Формат за разпечатване 
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: "Тайните подземия на България"-М.Миланов
 

Powered by PHP Powered by PHP SMF 2.0.7 | SMF © 2011, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!