Сребърният Еднорог - история в сребро

Начало Помощ Търси Вход Регистрация
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: "Тайните подземия на България"-М.Миланов
Страници: [1] 2 Надолу Формат за разпечатване
Автор Тема: "Тайните подземия на България"-М.Миланов  (Прочетена 65660 пъти)
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« -: Март 15, 2009, 09:19:19 am »

- Учените вечно спорят кои са траките и кои българите. Нима това не е един и същ народ?

- Траки и българи - това е един и същ народ. Останалите на нашите земи траки продължават да развиват на местно ниво получените знания от атлантите. Заминалите траки, наречени вече българи, започват да изпълняват възложената им мисия по усъвършенстване и повдигане на интелектуалното ниво на народите. И не само това, те изпълняват и друга, по-важна мисия - възстановяване и подобряване на заложеното от Първоизточника на сътворението в ДНК клетката. Разселените българи са имали да изпълняват мисии в различни части на света, а не само в Кавказ и Памир...

- Има сведения, че българите са били по четирите краища на света И в Тибет...

- Били са. Един клон от българите е достигнал Тибет и е допуснат до подземията на Генната банка. От там висшите посветени на българите са взели дадения им генетичен подобрител, с който да се възроди загубената мъдрост, интелект и духовност на цивилизацията. Получили са и инструкции как и къде да бъдат предадени генетичните подобрители.
Българите притежават 2 генетични кода - на атлантите и лемурийците. При осъществен контакт с по-светлите племена на славяните, им предават лемурийските кодове. Така траки, славяни и прабългари се сливат на територията на днешна България. Това е причина българите да носят усъвършенствания слят ген на лемурийците и атлантите.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #1 -: Март 15, 2009, 09:20:59 am »

Съществата от Плеядите, Сириус и други планети създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на извънземни технологии тези стойности се смесват с други енергийни мощности и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. За съжаление и аз нямам понятие какво представляват. Засега не се дават повече подробности. Трябва да се отбележи, че Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка.

- Къде се намира тази Висша информационна банка?
- В Окото на Дракона. Това е Акаша. Затова всяка цивилизация се стреми да получи достъп до Земята. Пребивавайки тук, на Земята, инопланетяните спестяват време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Но често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

- Ще попитам за източника на електроенергия. Как се осветяват подземните селища?
- С помощта на слънчевата светлина. Тя се доставя чрез специални канали и с моделиращи генератори за подземните централи. Там, с допълнителна обработка и обогатяване с Алфа енергийни импулси, се излъчва в пространството.

- В подземните градове има ли небе и слънце?
- Небето е различно, няма звезди и слънца. То е илюзорно, много чисто и е ефективен филтър, който пречиства въздуха от тежките частици на елементите, изпълващи пространството около града.
- Предполагам, че няма като нашите морета, езера и реки...
- Има водни площи, които са организирани по планов начин. Но няма соленоводни басейни. Водата е чиста, богата на положителни йони. Въздухът се създава от проводници, генериращи необходимите съставки и свързващи ги в молекули. След смесването, във въздухоцентралите, готовият въздух се изпуска в пространството чрез специално изградена мрежа, снабдена с датчици и пропускателни механизми. Енергийните мощности за тази цел се черпят от земното ядро.

- Говори се за множество златни подземни градове в България.
- Не всички подземни градове са златни. Повечето градове са изградени от цветни мраморни блокове, с богати инкрустации от злато, различни сплави и скъпоценни камъни. Във всички подземни градове има сгради или отделни части от различни кристали. Това придава изключителна красота на градовете, с много отблясъци и нюанси. Обитателите им са били от различни цивилизации - атланти, лемурийци, предишни цивилизации и инопланетяни, живели през отделните периоди от историята на земята.

- С какво са се хранили?
...
- Храната е различна за всяка цивилизация. Най-близка до съвременната е тази на атлантите. Много цивилизации са използвали предимно природни продукти, обработвани със специфични технологии. Облеклото е характерно за всяка отделна цивилизация - материи, апликации, аксесоари. Но не всяка цивилизация се е нуждаела от облекла. Имало е от по-старите, които не са били така плътни като материя и поради тази причина, не са използвали облекла. Имали са постоянни обвивки от различни материали, покриващи ги целите.

- Животът във всички градове е бил организиран на принципа на съвършеното държавно устройство и управление. Всеки индивид е знаел точно какви са неговите задължения в структурата на общественото устройство. Всички са били изпълнени с позитивно чувство към общото благо и развитие на обществения живот. Йерархията се е спазвала строго и никой от висшите слоеве не е злоупотребявал с властта и положението, което има. Взаимоотношенията са се базирали на взаимопомощ, толерантност и стремеж към добруването на всеки отделен индивид.

- Всяка от цивилизациите е имала собствена култура, високо развита, богата и с високи духовни ценности. Всеки град е притежавал архив, разкриващ и най-малките детайли от живота на живущите.
- А по какви подземни коридори се е стигало до тези градове?
- Имало е създадени транспортни коридори, които осигуряват безпрепятствено влизане и излизане от недрата на Земята. Там тече друго измерение...

- С други думи, тези градове днес не се намират под земята и никога ние няма да можем да ги видим.
- Входовете на подземните градове и всички богатства, пренесени в други измерения предстои да бъдат отворени и разкрити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им.
- Добре казано, но кога ще се случи това? След колко хиляди години?
- Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството, и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята в различните периоди от досегашното й съществуване. В подземните коридори, под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основите на 3-те най-големи пирамиди.

- В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които Атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършенните условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с други планети. Много са богатствата, които се намират на планетата Земя, но са останали скрити от очите на земните хора. Наближава времето за откриване на всички тях и използването им по предназначение. Великите учители ни повеляват: "Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #2 -: Март 15, 2009, 09:23:19 am »

Няма как да знаеш, че страната Офир и Пунт, в древността е известна още и като Орфеев понт. Да, с неизвестното днес име, се е наричало малко, затворено море между сегашните Странджанско-Сакарски масиви.

- Никога не съм чувал за това море.
- Но го е имало. Преди водите да навлязат и образуват водния басейн, на това място е съществувала неголяма долина, в която е бил разположен атлантски град. Градът е служел за като разпределителен център за златните метали и произведения. Складовата база се е намирала на 2 нива под самия град и до там се е стигало през 2 широки входа - тунели. Извозването до повърхността е ставало със специални вагонетки, задвижвани от енелгоизлъчватели. Ето това са Соломоновите златни рудници.

- Как Соломоновите кораби са пристигали до този град? Нали казваш, че там тогава не е имало море? И още нещо, в Библията пише, че Офир и Пунт са доставяли маймуни, сандалово дърво...
- На територията на днешна Б-я , в годините описмащи библеските събития , е имало не само маймуни и сандалови дървета. Климатът е бил различен, природата също. Растели са палмови дървета и гори, подобни на тропическите, в които са живеели ръвове, слонове и животни, характерни за този климат. Земите ни са били райски, богати с животински и растителни видове. Релефът сащо е бил различен. В древните географски карти може да се види, че моретата в района са били свързани помежду си от дълбоки, плавателни реки, по които корабите са се придвижвали от море в море и от територия до територия.

- Но ние нямаме тези карти.
- Но ги има на много места. В подземията на атлантите, както и в подземията на първите траки. Редом с картите и съкровищата има и много предмети, доказващи това, а също произведения на изкуството и други ценности.
- Не уточни къде се е намирал подземния град, от където се е доставяло златото.

- Намира се под някогашния Орфеев понт, на север от основния Сакарски масив. Там сега растителността е гъста, все още е незаселено и природата е запазила свежестта и красотата си. Голям е този град. В него има много тайни и богатства, които един ден ще променят не само историята, но и ще допринесат за израстването на страната в културен и икономически план. Времената се сливат и моментът за това наближава.

- Този подземен град има ли връзка със златния град, в който е живял Моисей?
- Връзка има, но Моисей е живял и творил в друг град. Златният град, в който е живял Моисей се намира под земята на крайните Странджански масиви, близо до река Велека. В тази местност има подземна река, която дава част от водите на вливащата се в Черно море река Велека. Градът не е много голямо, но съхранява част от древната история не само на първите траки - българи, но и на атлантите, които са го изградили по времето на 2-та династия на средните атланти.

- Ще те помоля да ми опишеш храма на Соломон.
- В литературата има сведения за него. Но щом желаеш ще прибавя и това, което знам. Соломоновият храм представлява изключително красива от архитектурна гледна точка, постройка. Представи си ритуална зала, заобиколена с по-малки музейни помещения, където са изложени произведения на изкуството от времето на атлантите до съвремието на Соломон, донесени от различни краища на света. Под храма се намирали подземията, в които Соломон е съхранявал товарите с богатства, идващи от Офир и Пунт. Освен много злато и скъпоценности, в подземията се е намирала и голяма част от библиотеката на атлантския град, криеща много от тойните на древните. Соломоновите архиви съдържат богата информация, както за древните, така и за съвременниците на тогавашните исторически събития. Съхранени са сведения за най-важните родове и династии от нашата цивилизация.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #3 -: Март 15, 2009, 09:24:58 am »

Връщам се отново към "Демир баба теке" и тракийските надгробни могили в "Стомогилие", името, с което е известен алхеологическият резерват "Сборяново", за да ви запозная с хипотезата на историка Йордан Стефанов, бивш директор на музея в Исперих. Той не само предполага, но е уверен, че тракийските надгробни могили са постраени като огледален образ на звездното небе.

По поречието на р.Крапинец, в близост до Исперих, между селата Малък Поровец и Свещари се намира историко-археологическият резерват "Сборяново". Един уникален древен комплекс, изграден от селища, светилища и некрополи. Тук според археолозите, в нач. на железния век се заселват тракийските племена гети и районът на Сборяново се превръща в поритически, културен и религиозен център. Тук е изграден град, разположен върху площ от над 100 дка, обграден с двойна крепостна стена с дебелина около 4 м и височина 12 м. На изток и запад от града са разположени 2 обширни могилни некропола - последен дом на знатните гети.

Действително ли е съществувал древен град на гетите, обграден с дебели каменни стени? Всичко започва, когато в ръцете на Йордан Стефанов попада изработена по поръчка археологическа карта на резервата "Сборяново", в която той открива предварителна планировка на надгробните могили в Източния и Западния некропол, наподобяващи съзвездия. Ориентацията спрямо звездното небе се слеща и при останалите 17 струпвания на надгробни могили на територията на Сборяново. Й. Стефанов прави хелиографски копия на археологическата карта и при разглеждането й се натъква на загадъчно разстояние от 199 м., което се повтаря 5 пъти между различните обекти в Сборяново. С тази мярка са обозначени началото и краят на могилните некрополи, както и разстоянието от Свещарската могила до култовия комплекс "Демир баба теке", който в миналото е бил централно светилище на траките. В продължение на 3 год. - 1974 - 1977 г. Й. Стефанов картотекира над 280 могили, групирани в 19 некропола, както и останките на 57 антични селища.

За да потвърди или отхвърли хипотезата на Й. Стефанов за "звездните карти на траките", проф. Никола Николов от Института по астрономия към БАН, един от най-изявените учени в света по древна астрономия, чрез компютърна програма сравнява картите от могилите със звездното небе от преди 2 500 г. Открива, че повечето от 250-те могили, групирани в 19 некропола, съставят общо 44 съзвездия, 10 от които се повтарят. Големината на всяка могила съответства на яркостта на звездата, която изобразява.

Въпреки доказателствата, учените не са категорични, че могилите могат да бъдат звездни карти. Те допускат, че могилите носят определена закодирана информация, но все още не могат да установят каква. Може би това ще се изясни, когато бъде направено комплексно интердисциплинарно изследване от алхеолози, астрономи и геодезисти.

"Те, учените, просто не могат да допуснат, че тракийската цивилизация е била в състояние да създаде нещо толкова грандиозно и новаторско, каквато е звездната карта от Сборяново - уникален феномен без аналог в целия свят... Грешката на българските учени е, че търсят аналог на звездната карта от Сборяново сред други археоастрономически обекти по света" - коментира Й. Стефанов. Според историка, най-голямата загадка на Сборяново е - как архитектът маркирал местата на повече от 250-те могили, е направил така, че замисълът му да се изпълнява цели 3 хилядолетия.

Тракийските надгробни могили в археологическия резерват "Сборяново", са строени като огледална проекция на звездното небе и крият археологическа информация, по-стара от вавилонската. Разположението на могилите отговаря на някои групи звезди от видимата небесна сфера на нашата географска ширина и по-точно на съзвездията Малка мечка, Жираф, Колар, Персей, Касиопея, Гущер, Цефей и Дракон. Големината на могилите съответства на яркостта на съответните звезди.

Хипотезата за Сборяново като гигантски античен астрономически комплекс се подкрепя и от "Загадъчен камък", открит в преддверието на централната гробна камера на Царската гробница в Свещари. Според астронома проф. д-р Вл. Дерменджиев от Астрономическата обсерватория към БАН, камъкът крие древна астрономическа информация.

Все още никой не може да каже с каква цел е построена звездната карта. Едно е сигурно - прецизността, с която небесният свод е "прекопиран"върху земята, говори за изключителните астрономически умения на траките и познанията им за Космоса.

...

-"Всеславната могила" е комплексът Сборяново. съграден е от хан Омуртаг през 825 г. и е точно копие на съзвездието Орион, като основната сграда е проекция на Сириус.
...
- Подземията под "всеславна могила" са огромни библиотеки, съхраняващи карти на космически обекни, звездни системи, слънчеви системи... Някои от тези слънчеви системи са идентични с житните кръгове, които се откриват на различни места по земята. Звездните карти са правени от извънземни цивилизации и се съхраняват в тези библиотеки, за да бъдат открити след време от нас, земните жители, и с помощта на придружаващите ги писмени бележки да бъдат разгадани и разбрани. В библиотеката има много дискове, на които са записани "беседи" на различни теми от Нселенската висша философия.
...
- Пирамидалният комплекс в Сборяново е изграден от Омуртаг с помощта на духовни учители и водачи от 2-та раса на цивилизацията на Сириус. Използвани са знанията на Висшия разум, за да се пресъздадат взаимовръзките и хармонията във Вселената, които са следствие на Висшата вселенска мъдрост.

- Какво представляват тракийските надгробни могили тук, в комплекса Сборяново?

- Специално изработени могили. В тях няма погребения. Създадени са като хранилища за кристали с форма на пирамиди, сфери и кълба с различни по дължина и дебелина лъчи. Тези кристали са разположени на групи в определени конфигурации. Всяка група е разположена на отделна площадка и е свързана с лазерен генератор, чрез който се осъществява обмена и реакцията между различните вълнови параметри на кристалите и след балансиране и ускоряване на импулсите, с помощта на модулатор, разположен в основата на генератора, лъчите се насочват към планета от Галактиката.

- Могилите и кристалните групи са свързани с центъра под земята чрез върновосветлинни връзки, изграждани с помощта на микродеадрични зонални клетки, на принципа на ултравиолетовите лъчения в спектъра...

- Съобщавам ти данни, които ми се диктуват. На мен също не са ми много понятни... Но ти ще запаметиш казаното, за да го напишеш. Дейността на тези централи от кристали продължава и сега. Сведенията, които изпращат и получават са свързани с придвижванията на космическите обекти със статут на самостоятелни, необвързани в група или система тела. Чрез тази информация се предвиждат и се предотвратяват евентуални сблъсъци или нарушения в енергийно-полевите структури на Космоса.

- Само ще попитам, защо тъкмо по времето на хан Омуртаг са строени могилите?

- Защото тогава във Вселената е настъпил нов цикъл на взаимовръзки и Галактиката, като част от Вселената, е била участник в тези промени, които са налагали изграждането на такива центрове за проследяване на движението на необвързаните космически тела. Такива центрове в Галактиката има ощ 2, разположени в противоположни и отдалечени посоки.

- А звездната карта? Какво представлява комплексът Сборяново?

- Тя е направена като макет на новото разположение на космическите тела след настъпването на новия цикъл на взаимовръзки във Вселената и, следователно и в Галактиката. Същата карта е проектирана огледално в противоположния грай на Галактиката, като в нея има очертания и на паралелните светове и взаимовръзки.

- Ще попитам и за "Загадъчния камък", открит в преддверието на централната гробна камера на Царската гробница в Свещари?

- Правилно бълг. астроном проф. Вл. Дерменджиев прогнозира, че "Загадъчния камък" крие древна астрономическа информация.
...
- В камъка са закодирани местоположенията, траекториите и взаимовръзките на космическите тела, преди настъпването на новия цикъл във Вселената.

...

Археологът Венцислав Гергов при разкопки в местността "Стражица" край село Лепица, намира част от глинена плочка с размери 15 на 13 см. Находката изобразява къс от звездното небе и е уникална за България.
"Тракийските светилища, разположени в Долината на тракийските царе, са били древни обсерватории" - твърди астрономът д-р Алексей Стоев.
« Последна редакция: Март 29, 2009, 10:06:39 am от Мирослав » Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #4 -: Март 15, 2009, 09:27:27 am »

След приключването на катаклизмите на Земята, ще се наложи изключително бързо пречистване на цялата околоземна атмосфера. Пречистването на въздуха ще доведе до окончателното оформяне на геноклетката и приспособяването й към Новия ред и Новия живот. След изграждането на генетичтия материал ще започне изграждането на Новия индивид като цяло, на неговите функции, конструкция, органи, дейности и организация на бъдещия живот и съществуване. Това ще бъде окончателният вариант на Новия индивид от Новото време.

Предстоят много важни събития. Сега се оформя канал за агресивно въздействие над масите от индивиди в различните краища на Земята. Необходимо е да се овладеят и предпазят 3 основни точки на планетата ви. Това са Балканите, заради най-важният елемент на Земята - България. 2-рата точка е Източна Азия, където е ключът за връзка с генераторите на всички планети. 3-тата точка е в Централна Америка, където минават 3-те основни енергийни канала, стимулиращи клетките на любовта в съзнанието на индивидите. Предстоящите военни събития трябва да са далече от тези 3 точки. Ще има силно активиране на военните сили по цялата Земя. Ще се дадат много невинни жертви, а инициаторите ще бъдат ликвидирани последни. Едва тогава ще настъпи спокойствие и ще се отвори канарът за по-нататъшното развитие и подем на Земята. Пазете 3-те точки!

Създалата се ситуация е извън контрола на земните сили. Атаката е във връзка с унищожаването на градивните елементи от страна на деградивните сили във Всемира. Каналът на Смъртта е активиран и е в хиперфункция. Намесата в делата на градивните елементи е моментна и ще бъде овладяна с времето. Каналът на Смъртта е отворен и ще погълне още 9 пъти по толкова жертви. Активирани са всички централи за отвеждане на индивидите в канала на Смъртта. Физическото състояние на индивидите е обект на атака от страна на Властимащите черни сили от Висшите слоеве на пространството. Подложените на унищожение обекти са с градивно-позитивна програма. Ще има силно разместване на потоците от индивиди, което ще доведе до масови вълнения и катаклизми. Хаосът ще обхване цябото човечество. Ще има още взривове и още разрушения. Това беше началото на хаоса. Каналът на Смъртта е отворен предсрочно, за приемане и отвеждане на в извънземното пространство на хиляди индивиди, с цел да бъдат променени програмите им и да бъдат създадени условия за преминаването им в служба на Върховните черни сили. Необходима е мащабна концентрация на индивидуалните енергийни маси и спирането на разграждащия процес в програмите, на отведения вече през канала на Смъртта. Чрез Осама Бир Ладен се проявяват едни от най-мощните деградивни сили на Земята, заплашващи цялото човечество. Полето на канала на смъртта е двойно активирано и системата му за зареждане е създадена на базата на кубичната функция на изграждащите кръстове в ерата на Водолея. Ще има още много смърт, която ще отведе много индивиди през канала на Смъртта. Всеки следващ атентат ще носи заряда на глобалната ликвидация на неизградените елементи. Ще се стигне до силово отвеждане на много неизградени обекти в отвъдземното пространство. Всеки неизграден индивид е потенциален пътник към канала на Смъртта. Тези индивиди ще се срешнас с ужаса от преминаването през този канал. Всички неизградени индивиди, които ще напуснат Земята и не им е позволено да се върнат повече тук, ще преминат през канала на Смъртта, но щастливи ще бъдат тези, които преминат през него по естествен начин. За съжаление броят на тези, които ще срещнат ужаса от навлизането в канала на Смъртта се е увеличил многократно. Предстои още много болка, смълт, ужас и хаос. Бъдете готови и бъдете силни!

Животът идва на Земята със силата на необятността и волята на неизмеримостта. Единствената сила, носеща любов е силата на безвремието. Няма сила, която да унищожи любовта, породена от истинската воля на чистото съзнание. Няма сила, която да владее посоките на любовта, когато те са правилни и силни, породени от духа на вечната истина и кристалната чистота на безкрая, на вечността. Умовете нямат силата да властват над безвремието. Там е царството на вечната мъдрост,недокосната от преходното и на кристалната любов, неповлияна от мимолетието на ниските страсти и греховни желания...
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #5 -: Март 15, 2009, 09:28:33 am »

А Бастет? Казано е, че шествието със саркофага на Бастет е тръгнал от Египет, за да бъде погребана край днешното Малко Търново. От кой Египет е тръгнало?
- Днешните хора няма от къде да научат, че Древен Египет е тук. Те знаят, че шествието е тръгнало от Египет и в един момент саркофагът й се озовал в Б-я. Но защо ли ще идват от далечния Египет, за да бъде погребана в Б-я? Дали там, в долината на царете е нямало място за нея? Не си ли задават въпроса, защо една богиня ще се погребва на територията на далечна страна?
- Шествието се е движело по древните ни земи. Споменът за него, свързан с днешен Египет, води до заключението, че съркофагът е пропътувал хиляди километри. А в същност погребалното шествие, придружаващо саркофага, е изминало само няколко десетки км. От светилището, където е извършен ритуала по затварянето на саркофага и тържествената церемония, до сегашното му местонахождение.

- Ще можем ли да разберем някога какво съдържа този саркофаг?

- Разрешение за изваждането на саркофага ще се получи веднага след официалното оповестяване, че Троя е открита. Нещата са свързани, едното води къв другото. Това е дакономерността на древните тайни.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #6 -: Март 15, 2009, 09:30:05 am »

Гробът на другия Христос, отпреди 2000 год. е в Южна Франция.
...
- Исус Христос отпреди 2000 г. е бил човек с високо ниво на духовност, наследник на династичен род. Не се ражда случайно на Земята... Знаел е много тайни и е искал да промени обществените порядки. Това е била и неговата мисия. Имал е възможност да пътува и и проповядва идеите си. Но нравствените му поучения сред народа, не се нравели на опонентите му. Идеите на Исус били в противоречие с техните разбирания и заплашвали устоите на властта им. Затова те предприемат мерки да заломят и убият проповедникът, преследват го и Исус бил принуден да се укрива.

- А разпъването на кръста?

- За да прекратят издирването на Исус привържениците му инсценират залавянето му и разпъването му на кръста.

- Ето тук е мистерията. Какво се е случило на кръста? Как Исус се е спасил?

- В денят, в който е трябвало да се изпълни смъртната присъда на Исус, той е бил подменен с друг човек, представен на хората за Исус. Този човек не е разпнат заради Исус, имал е наказателна присъда за други деяния.... размяната не е била забелязана, защото до мястото където са поставени кръстовете не са допускали наблюдатели. Хората са гледали от разстояние, което не им е позволявало да различават кой е на кръста. Те са знаели, че там е Исус. Били са убедети, че разпнатия е бил той.

...
- Плащеницата на Христос е била показана на враговете му и хората, умишлено след разпятието му, като доказателство за неговата смърт. Тази, за която сега се твърди, че е негова, е всъщност на разпнатия човек. Това е една измама на църквата, която навремето е целяла за узакони властта си. Да налага контрол и да държи в подчинение обикновените хора.

- Как тогава ще се обясни възкресението? Нали всяка година милиони хора вярват и славят възкресението?

- Уви, ученико, Възкресение няма. В думата "Възкресение" е вложен друг смисъл - това на духовното посвещение. То е истинското Възкресение.

- Тогава, Възкресението описано в Библията...

- Е отново манипулация на цълквата. Тя е използвала факта, че след т.нар. разпъване на кръста е имало хора, които са срещали и виждали живия Исус Христос и понеже са знаели, че е умрял, са казвали: "Христос възкръсна от мъртвите!". Така, използвайки различни манипулации и харизматичната личност на един Високо духовен и посветен човек, църквата създава своята религия, на базата на която придобива власт и възможността да контролира всички вярващи.

- Къде е погребан човекът Исус Христос?
- В параклис, под него има подземие... Там се съхраняват всички документи, свързани с учението и живота на Христос. Тези документи се отнасят до потеклото и семейството му. Това е Светият Граал...
...
- Животът му е бил динамичен. Много е пътувал, придружаван от последователи и семейството си.Проповядвал е част от тайните, които е знаел за зевята, отношенията между народите и цивилизациите. Разяснявал е отдавна забравени исторически факти от миналото, свързани с посещенията на извънземни цивилизации...
...
- Съпругата и децата му са го следвали навсякъде. Двете му деца - момчета са родени преди заминаването му от Йерусалим. 3-тото - момиче, се ражда във Франция.
- В Библията пише, че Исус произхожда от Давидовото коляно.
- Така е. Исусовата династия е от коляното на Давид и той се явява наследник на Давидовия трон. Да, Исус е цал, макар и некоронован... Той е синът на Йосиф и Мария. Заченат е от земни родители. Няма непорочно или енергийно зачатие. Има още 7 братя.

Майката на Мария, Ана, е с тракийски произход. Тя е наследница на древните тракийски царе, далеч назад във времето, стигащи до династиите на Соломон и Давид.

- А Мария-Магдалина?
- Съпругата му Магдалина сащо е от Давидовия род. Но е едно стъпало по-назолу в йерархията. Тя също е носителка на високо ниво на духовност и е помагала на Исус.
- Земният Исус Христос посещавал ли е Б-я?
- Посетил е страната ни. Но преди това е обиколил няколко духовни школи. Бил е в земите около Тибет и Б-я.
- Днес има ли потомци, носещи Исусовата кръв?
- Има, но потомците му са пръснати из цяла Европа. Най-прекият наследник на династията, произлизащ от рода на големия му син и сега живее във Франция. Има хора, които знаят тези тайни, но са успели да ги съхранят през вековете.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #7 -: Март 15, 2009, 09:30:48 am »

Под тепетата (гр. Пловдив), се намира древният библейски град Йерусалим. И.стинският Йерусалим Преди 20 000 год. тепетата в Пловдив са били високи хълмове, а градът е бил разположен в подножието между тях. Над Йерусалим е емало красиви въздушни мостове, които са свързвали отделните хълмове.

- Как тогава градът се намира под тепетата? Потънал ли е?
- Не, градът, както ти казах, се е намирал между хълмовете. Бил е красив град, но е разрушен от силни трусове и засипан от свлачища. Там е и Голгота....
- Какво искаш да кажеш с това, Голгота?
- Това, че тук е Голгота... Тук е бил Исус Христос...
...
- Мостовете се срутили и затрупали за вечни времена - хора, животни и постройки. Останали са единствено високите части на хълмовете, които днес представляват прочутите тепета на Пловдив.
...
- Някъде под амфитеатъра се намира истинската Голгота.
...
- Под тепетата в Пловдив има 2 подземни града. Единият, който е бил винаги под земята е изграден от друга цимилизация преди повече от 20 000 г. и 2-ят, затрупан от свличащите се камъни и пръст.
- Може ли човек да проникне в тях?
- В подземния град се влиза от 3 места...
...
- Друг път повече...Тук, в древния Йерусалим се съхраняват няколко кристални сфери...
- Основното предназначение на града е било да координира енергийните потоци, идващи от различни краища на галактикатаи да ги отправя в правилната посока, след навлизането им в земното пространство. в този град няма съкровища. Самият град е съкровище като енергиен ретланслатор, с извора и кристалните сфери.

- Объркан съм. Ти говори за Голгота, за Исус Христос. Да не би в подземния град да се намира тялото му? И за кой Исус Христос става въпрос?

- Говоря за първия Исус Христос, който е живял преди 14 000 г. Не, тялото на Исус Христос не е погребвано тук. След Голгота неговото Светлинно тяло е затворено в прозрачен кристал. Кристалът е с кръгла форма и има размери около 60-70 см. в диаметър. Пренесен е от посветените последователи на Исус в Музея под Витоша, където е положен. И днес е там, поставен на висока колона от син мрамор, на която горната част представлява разтворена водна лилия, изработена от синьозелен кристал.
- Ти знаеш, че посетих Музея под Митоша, но не видях този прозрачен кристал. Имаше статуя на Христос...
- Ще го видиш. Всяко нещо с времето си. Причината да не го видиш е неземната светлина, която обгръща тялото.

- А свещеният Граал, каква е истината за него? Какво всъщност се крие под понятието Граал?
- Свещеният Граал като предмет не съществува. Граалът, това е архив на историята на Учителя.

- Моля те, изясни ми истината за Исус. Зная, че човекът когото наричаме Исус е носител на Христовото съзнание.
- Знай, че преди 14 000 г. Исус Христос пристига в човешки облик в Йерусалим. Това е истинският Христос - носител на Христовото съзнание. Този, за който пише в Библията е земен човек от династичен род, притежаващ част от знанията и уменията на истинския Христос. Така хората приемат земния Христос за Месията и Божия син, а истинският Исус е забравен през хилядолетията.
- Но в Библията пише съвсем друго...

- Някой чел ли е истинската Библия? Не е чел, защото не съществува в нашето съвремие. Много неща са променени и ние не помним корените, историята и произхода си. Но идва време!

- Тогава река Йордан...
- Истинската река Йордан е Рилската река. И рустинята... Още много тайни ще бъдат разкрити. скоро, много скоро.

- Още един въпрос, за посещението на Исус Христос в Тибет.
- Истинският Исус никога не е бил в Тибет. Пребивавал е в земите на днешна Б-я. Тук е преподавал знания на учениците си. Трябва да се проумее, че с наименованието Древен Египет някога са се именували земите на днешна Б-я. Древен Египет се намира тук, в Б-я. Тук са и всички спомени, описани в Библията, древни земи. Тук е началото, тук е ядрото.

...

Уточнихме, че Древен Египет и голяма част от библейските земи се намират тук, в Б-я. Това от своя страна е факт, доказващ "рожденото място" на Исус Христос. Да, той е бил на територията на днешна Б-я. Живял е и е пътувал по нашите земи. Под раждане разбирай поява, защото Исус Христос не е представител на нашата цивилизация. Той идва от друг свят с мисията да положи началото на нов морал, нови убеждения, нови критерии за оценяване на събитията, поведението и отношенията между хората. Той, както и други Учители появили се в други времена и по други места на земята са носители на по-висша идея за живот и жизнен път и са имали задачата да предадат тази идея чрез послянията, съдържащи се в техните учения. Появата на Христос по нашите земи не е случайна. Тук, в Б-я, се преплитат каналите за достъп до Висшата информационна банка, тук земите са свещени и какво по-подходящо място за "раждане" на нещо ново и много по-възвишено.

- Щом Исус не е роден на земята, как се е появил тук?
- Появата на Исус е станала с космически кораб, който при наближаването на Земята е започнал да излъчва силна светлина, в резултат на комбинирани енергийни мощности. Много хора са видели високо в небето тази светлина - силна, ярка и са я възприели като Витлеемската звезда. Като всеки Учител, Исус е имал също свои помощници, които да го подкрепят при изпълнението на нелеката му мисия. Те са пристигнали заедно с него и са поели немалка част от земния товар на задачата. Тръгнали са в различни посоки и са имали различни персонални мисии. Броят им не е бил малък - 200 извънземни помощника. Някои от тях са останали до края тук, на Земята, други са отпътували по-рано.
При приключване на мисията Учителят Исус Христос е трябвало да отпътува, но е оставил част от енергийната си мощ под формата на т.нар. светлинно тяло. То е все още тук, "погребано" в недрата на красив хълм с уникална природа, с много гъста растителност и много птици. Мястото е уникално не само с природната си красота. То е мощен излъчвател на сигматични вълни, които образуват щит, предпазващ от проникване в мястото, допускащ само най-чистите и достойни. Да, отново ти напомням за Музея под Витоша.

...

- Би ли обяснил защо Библията започва с живота на евреите, а не с българите?
- Започва с евреите, защото има забравени спомени и умишлено укрити факти.
- Тогава, с кого е воювал Моисей?...
- Воювал е с 3-ят фараон от 4-тата додинастична власт на Египет, който не е имал Космически код и е нямал познанието на Висшите учители. Откраднал е властта от законния фараон. Но жреците впоследствие са организирали свалянето му от власт и прогонването му от тези земи. Умира в изгнание като скитника-цар.

- По тази логика следва, че библейските Содом и Гомол трябва да се намират в Б-я?
- Да, намират се в Б-я. Търсят ги в Палестина, защото спорез сегашната Библия - там са библейските земи.
- Ще ме ориентираш ли къде се намират днес тези земи?
- В равнинната част на Северна Б-я. Това, което пише в Библията за наказанието на двата града има друго значение. Истинската причина за потъването на Содом и Гомор е небалансираното енергийно поле, което е създадено, за да се осъществи транспортен коридор за пристигащи и заминаващи кораби от други планети. Били са зададени грешни параметри на енергийните стойности и се е стигнало до енергиен взрив. И дната града, както и още 7 по-малки селища са потънали под земята, а пространството около тях се е превърнало в равнина.

- А Витлеем?
- Не случайно и древният Витлеем не е открит, след като не го търсят там, където трябва. Витлеем, където се е появил Христос е в Странджа планина, близо до гробницата на Бастет. По-точно в местността "Мишкова нива". Това място и днес е притегателно за нестинарите. Има изключително силно излъчване...
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #8 -: Март 15, 2009, 09:33:28 am »

Още една хипотеза за евреите, кивота и Моисей:

"- ... Моисей е роден в древен Египет. Е, не се обиждай от въпроса, но знаеш ли къде се намира древен Египет?
- Естествено в Египет.
-Ето това е голямата заблуда за хората по света. И учените грешат.
...
Древен Египет е днешна България. Тук е роден Моисей, тук умира и тук е погребан. Той не се ражда случайно на българска земя, а носи в себе си кода на висшите атланти, трансформиран в човешки ген от съвременната цивилизация.
- В Библията пише, че Моисей е водил еврейските племена 40 год. из пустинята.
- През коя пустиня, знаеш ли?
- През Сахара естествено.
- Вярно в Библията пише, че Моисей е бродил 40 год. из пустинята и свързват пътуването му с Египет и Сахара. А в действителност описанието се отнася за българската Сакар планина.

...

- Но защо никой от учените не установява това неправилно описание с местоположението на територии?

- Поради липса на друг източник, описващ събития преди хилядолетия, освен Библията. А тя гради основите си върху древните шумерски писания.
И още нещо, Библията, която днес познаваме, е втори преиначен препис от истинската Библия. Не случайно преводът е направен от арамейски на еврейски...

... В мен възникваха все нови и нови въпроси, които трябваше да се уточнят. Щом Моисей е роден в земите на днешна България, къде е тогава Червеното море, през което са минали евреите?
Тук съвсем се обърках.Не можех да разбера как така, хем сме българи, а в страната ни има и египтяни? Кои са българите, кои евреите и кои египтяните?

...

- Прав си, нямаш данни с които да направиш съпоставка. А това, което ти липсва, за да си изградиш представа за древността е, че през вековете, отразени като библейски събития е имало много миграции и разселвания на народите. Земите, които се наричали Древен Египет по времето на Моисей са се намирали на територията на днешна Североизточна Б-я. Там е имало море, следи от него днес са открити в района на Провадия.
Наричали са го Червено море, защото почвите  и скалите около това море са имали червеникав цвят. Били са богати на медни руди и злато. Когато Моисей напуска Египет, преминава точно това море и се насочва на юг-югозапад.

- Преминаването на евреите през това море, разделило се на две, измислица ли е или отразява някакъв природен феномен?

- По това време е имало сериозни магнитни процеси дълбоко в подземните нива, близо до земното ядро. Тези магнитно-енергийни трансформации са предизвикали силни отливи, разделящи морето и последващи мощни приливни вълни. Тези вълни са върнали водните маси обратно в басейна им и са запълнили отворилата се суша. Това е причината за поглъщането на голяма част от войската на фараона. Няма нищо фантастично, а съвпадение на природни катаклизми.
...
Запомни, египетският народ от старите библейски времена, населявал днешните български земи и основал първия Древен додинастичен Египет е клон на траките, предприели разселване по тези земи векове преди това. Тази е причината да се намират общи символи и прилики в древните писмености на траките и египтяните. Това обясвяма и управлението на част от българските земи от фараони.
...
- Във вековете, преди описаните събития, древните траки-българи са дали началото на юдите (юдеите), еврите (евреите) и първите египтяни (егирати - идващи от траките, от Ра). В по-късните библейски времена е имало вражди, борби за власт и поробване, надмощие, асимилация и т.н. между народи с общ корен, с общ произход - между братя, каквито са помежду си евреите и египтяните. Това е основата на тежката карма, която придобива България още в най-древни времена - кръвта, пролята между произлизащите от един род, братоубийството.

...

Моисей е роден  и погребан в България. Получил е тук скрижалите и инструкциите за създаване на кивота. Никой досега не е могъл да определи какво представлява кивотът. Време е да попитам за него.
- Кивотът представлява комбинация между микрогенератор на Алфа вълни от средно вълновия спектър и лазер, трансформиращ материята в енергия и материализиращ определени вълни в съответна материя, кодирана в зададените параметри. Инструкциите за конструирането му се съдържат в скрижалите на Моисей. Там са и напътствията за използването и различните му функции. Моисей го сглобява и му "вдъхва" живот с разрешението на Висшите учители, които му дават инструкциите за това.

- Но в Библията пише, че Кивотът е произвеждал небесна манна, с която са се хранели?
- Истина е. Небесната манна е произвеждана с помощта на кивота, използвайки една от функциите му за материализация на енергиите. Представлява висококалорична енергийна смес, под формата на дребни "питки".
- Знаем, че на няколко пъти Кивотът е бил отнеман...
- Да, Кивотът е бил отнеман на няколко пъти, но винаги се е връщал при законните си притежатели, в исконните си земи - България. Същата е и съдбата на Скрижалите, които се намират в подземията на остров св. Иван. Кивотът ще бъде открит и използван след време, когато Висшите учители дойдат отново на земята и дадат разрешение за това...

- Къде се намира сега Кивотът, Учителю?

- - Кивотът се съхранява в Родопите, близо до Кръстова гора. Затова хората там усещат прилив на енергия, а някои получават и изцеление. Той е в труднодостъпна част на планината, където няма населени места и пътища, дори и пътеки. Самото място, където се намира входът за кивота е сухо и обезлесено и обхваща площ от около 20-30 кв.м.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #9 -: Март 15, 2009, 09:38:27 am »

Вие, българите, притежавате слънчев ген...
...
Това е една видима, лека слънчева нишчица, намираща се в 5-тото преплитане на ДНК - спиралата на българина. Слънчевия ген отличава генезиса на българина от този на другите народи. Той показва и генетичната връзка на българина с Космоса.
...
Бълг. ген е в основата на генезиса на човечеството. ДНК-генът е съставен от белтък и кристал. Генът синтезира белтък на основата на гел. А герът е течен кристал на основата на силиция. Хората с повече силиций в кръвта са носители на Слънчевата памет, т.нар. слънчев ген.

...

Да се съсредоточим на на темата за слънчевата нишка и за идентичността на личности от типа на Ел. Блаватска. Да, има прилика, но с определени нюанси, тъй като всяка човешка душа е надарена с възможности за постигане на определена цил - да работи на различни честоти и нива. Вие българите може да се гордеете със заминалите си вече от този свят екстрасенси като знаменитата пророчица Ванга, Божествената Слава Севрюкова, дядо Влайчо, Стефанка Мирчева, Веса Маркова... Именно чрез този силициев заряд са възможни делата на чудотворството. Светците, ангелите, учителите като Исус, Орфей и Дънов са такива носители и чудотворци. Силициевият ген прави мисълта лечебна и променяща гравитацията.
Той е зърното, посято в почвата, очакващо подходящи условия да поникне и се развие. Но това поникване и развитие зависи от Учителя, който поема отговорността за дадената личност.
...
Хипофизата е микрочипът на главния компютър - мозъка на човека. "Ключът" на този механизъм се намира в сърцето.
...
Българските учени, а и ти като доктор, сигурно се учудвате и не можете да проумеете как така 7% от българите не могат да се разболеят от СПИН, макар да са имали сексуални контакти с вирусоносителите на болестта.
- Поради това, че притежават слънчевия ген?
- Да, притежават голяма доза сириций в хипофизата и кръвта си.
...""... Англичаните и ирландците са твърде много свързани с българите. Хиладолетна е връзката ни с тях... В древността българите се разселват и заселват днешната територия на Англия и Ирландия и се смесват с автохтонното им население...
...
- Е, ще кажеш, че тогава българите още не са живеели на територията на днешна Б-я. Не, българите сме живели тук през времето на Атлантида и отново живеем пак тук. Отиваме и се връщаме във вековете. ...
Не се знае кога, но в недалечно бъдеще островът (Англия и Ирландия) ще загуби част от територията си. Вълните на океана са опасни..."
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #10 -: Март 16, 2009, 08:43:32 pm »

В подземието на остров св. Кирик има тайник, който съхранява цялото материално богатство на първите египтяни от времената преди историческите династии. ... В помещенията около него има само библиотеки, в които систематизирано са подредени книги, засягащи различни области от бита на първите египтяни - техническа литература, описваща начините, процесите и уредите, с които са извършвани различни дейности. В специален отдел са родословията на династиите на египтяните с пълно историческо описание на времето през което е властвал даден владетел. В друг отдел са подредени документи, свързани с различни закони, наредби, договори и т.н. В следващ отдел се намират описания на всички срещи и контакти с представители от други раси, народи и цивилизации.

...

В най-дълбокото подземие на Созопол се намира град на средните лемурийци. Това е вълшебен град с изключителна архитектура, безценни съкровища, невиждана феерия от цветове, звуци и фини енергийни полета.

...


...- Подземните градове под Варна са разположени на 7 нива. Първите 2 града са на извънземни цивилизации. Първият от тях, който е най-дълбоко в земята, е изграден още преди заселването на Земята с цивилизации от земен тип. В този град са разположени лаборатории на цивилизации, представителки на всички галактики във Вселената.  Embarrassed ...  В тези лаборатории се правят проучвания и измервания на земното ядро и различни манипулации с характеристиките, стойностите и производните на вълните, полетата и честотите на земното ядро.
... Там има център, в който е изграден мощен реактор, свързан директно с ядрото. В този реактор чрез пречупване, издължаване и сгъстяване на стойностите се получават нови излъчвани вълни от междинен тип, съдържащи високочестотен потенциал и двойно модулирани "фта" двойки на микроедричните стойности. Реакторът е свързан чрез втулоедрични канали с центровете на всички лаборатории, където след  преработка със специфичните за съответната галактика енергийно-полеви стойности излъчените вълни се ретланслират в зонален квазер и от там чрез концентрирани полета от горен квант се доставят в галактиките и прилежащите им планети за нуждите на обитаващите ги цивилизации.

2-ят извънземен град е създаден от цивилизацията на Плеядите - създатели на лемурийците, като към тях по-късно се присъединяват представители от Сириус, Голямо Куче, Кентавър и други съзвездия. В този град са изградени много на брой пирамиди - правилни, обърнати, двойни, различни по размер, форма, строеж на кристалите, функционалност, енергийни и вълнови параметри. От този пирамиден град се координират енергийните полета и канали на всички излъчвани в Космоса стойности на висшите Алфа и Сигма спектрални зони. Балансират се също така и нововъзникналите енергийни стойности във Вселенската общност. В голяма правилна пирамида е съсредоточен центърът за директна връзка с Акаша.
И двата града продължават да функционират и сега, а пространството, на което са разположени продължава и под дъното на Черно море.
...

Следващите 2 града са изградени от цивилизацията на атлантите. Първият, който е по-дълбоко под земята е град-музей и съкровищница. Тук атлантите са съхранявали всички наследени от лемурийците ценности, скулптури, книги, машини и предмети, свързани с различни сфери на науката, изкуствата, строителството, инженерните, транспортните и комуникационните технологии, лазери, енергоизточници, кристали, сфери, преносими пирамиди и др. Златни, кристални и диамантени плочи, предмети и уреди. Тук се съхраняват прототипите и оригиналите на различни машини, уреди, апарати, конструирани от атлантите. Много статуи, предмети, използвани в бита, храмовете и в различни области на технологиите и производството.
2-ят град е изграден от средните атланти. В него са живели наследниците на първия атлантски владетел. Там има голям пирамидален комплекс, състоящ се от 37 различни по форма, големина и материал пирамиди. В тях се съхранява историята на всички владетели на атлантите, много техни лични вещи, дарове, които са получавали, лични архиви, книги с родословието на владетелите, висшите духовни водачи и династиите на лемурийците. Около този пирамидален комплекс са разположени сградите, в които са живели и използвали жителите на града, разположени стъпаловидно, свързани с красиви паркове, в които има шадравани, водопади, езерца. Улиците са изключително прави, с много арки и стърбища.

Последното - 7-мо подземие е изградено от първите траки, заселили се по тези земи. В него се намират наследени от атлантите предмети и книги. Има изграден голям храмов комплекс, включващ светилища на атлантски и тракийски богове, а също храмове на Слънцето, Луната, Звездите, Венера, Сириус. Тук се намира единственият по рода си Храм на Светлинното кълбо. В тракийския град има много и разнообразни сфери, изработени от различни видове кристали. В една част на града е изграден мавзолеен комплекс, в който са положени първите 7 владетели, техните съпруги и главните жреци. В голяма мраморна стая се съхраняват книгите и документите на траките.
В по-късни времена част от града е посещавана и използвана като склад-съкровищница от персите и римляните. Много са тайните, които се крият под Варна."

"... В подземията на Плиска се съхранява литератерната съкровищница на българските ханове, исторически документи, свързани с живота и преселението на траките, както и документи от времето на атлантите, описващи начина на конструиране и принципа, на който са работили всички използвани от тях апарати и машини. В специален отдел се намира "ключ" към познанието на атлантите. ...
В златната книга, намираща се в подземията на Преслав, са предадени всички тайни на атлантите, които те са оставили на траките. Там са описани и всички техни подземни градове, както и пътят до тях. Съществува и описание на мястото, където се съхранява генетичния материал на всички живели до сега цивилизации на Земята и пътят до там. Във 2-та, по-малка част от книгата, траките описват пътищата, по които са поели; местата, които са посетили; дейността, която са извършили преди да се върнат отново по тези земи.
Началото на книгата започва с азбуката на атлантите и начините за усвояването й.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #11 -: Март 16, 2009, 08:49:36 pm »

...Расата на първите атланти действително е била червена. Вече в един по-късен период, по времето на средните атланти, от Плеядите се взема решение за обогатяване на техния генофонд. И тогава в подземните лаборатории на Плеядите се разработва ген с допълнителен цветови спектър, който създава бялата раса на атлантите.
...
Изминава дълъг период от време, но обучението на бялата раса върви успоредно с обучението на червената. Знанията обогатяват и двете раси и едва тогава започва разселването им. Първите атланти, тези от червената раса, тръгват на запад и започват да се заселват на териториите на днешните Америки, както и на юг от тях по непотъналите по това време земи, част от които днес са много острови в Тихия океан. Белите атланти се разселват по териториите на днешните Европа, Азия и Африка. В периода на разселването е имало представители на атлантите, съдържащи гена на двете раси.
...
Превозните средства на атлантите не са като нашите... Те са използвали създадените от лемурийците машини, защото са възприели от тях принципите и технологиите за конструиране и задвижване на съоръженията си. Използвали са слънчева енергия, генератори за трансформиране на енергийни потоци в необходими за корабите стойности. При атлантите голяма част от съоръженията, употребявани в различни области, са се задвижвали с "пси енергия" в съчетание със слънчевата енергия под определен ъгъл и насоченост. Широко приложение са намирали енергиите, получавани на принципа на пречупената светлина с помощта на огромни скално-кристални огледала.
...
Великата Шамбала се изгражда по времето на първите лемурийци. Висшият разум е възложил на лемурийците мисията за построяването й, като са били подпомагани от специалисти по изграждането на подобни градове от други части на Вселената. Имало е представители от Орион, Призма-3 и Стрема, както и от други галактики. За прокопаването на земята са използвали лазерни уреди, имащи от ПИ Делта от върховата зона на енергийния спектър в зона Алфа - Гама.
...
Атлантите са създавали полета на материализация и дематериализация, както и на скоростно преминаване в 4-то и 5-то измерение. Пирамидалните структури от тяхното време се различават от тези на лемурийците по посоката, по която са ориентирани спрямо основните в космическата карта обекти, поради настъпилите промени в ориентацията на магнитната ос и траекториите на някои космически обекти.

...

Подводните градове, които атлантите изграждат са устроени на 2 принципа - подводни архиви, свързани с информационните канали до всички точки на Галактиката и до Акаша. Другите градове са от смесен тип - жилищна среда, съчетана с подводни мини за добив на злато и диаманти, както и почивни бази. Атлантите са използвали и част от градовете на лемурийците, които са наследили. Не са правили никакви преустройства в тях, съхранили са архитектурата и подредбата им.

...

През целия период на съществуването си атлантите попълват генофонда на Земята с представители от различните епохи и периоди на своето развитие. По време на късните лемурийци, успоредно с атлантите, на Земята живеят и представители на друга цивилизация, идващи от Галактиката на голямата спирала. Те се отличавали с огромните си размери и до днес са останали в спомените на хората като великани. Били са тук и по времето на атлантите и напускат Земята с изчезването на последните им представители. Целта на тяхното пребиваване е била да подпомогнат двете цивилизации в изграждането на по-добри и енергийно усъвършенствани транспортни коридори за захранване на подземните градове и бази.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #12 -: Март 22, 2009, 02:01:19 am »

Изненада, както за мен, така и за всички вас, е местонахождението на древния град Троя, в България. Къде ли не е откривана и търсена с векове Троя. Дори и днес се търси Троя, въпреки разкопаното селище на Хисарлъка, в Турция, от Шлиман и наречено Троя. И изведнъж - Троя се намира в България. Вярно, само у нас не бе търсена. Как ли пък не, Омир ясно пише, че е в Азия. И някакъв си българин, нито археолог, нито историк, неочаквано получил "сведение свише" твърди, че родният му град Царево (бивш гр. Василико и Мичурин) е Троя. Колко сме ги слушали такива...
 Знам. Колкото и невероятно, и неприятно да е това известие за някои учени,
приели непотвърденото откритие на Шлимановата Троя, е предстоящ факт. Надявам се, скоро българските археолози да направят проучване и Троя, истинската Троя на Омир да разкрие древната легенда за съществуването си и за Троянската война. Сега пък какво, да не би писателят да иска да докаже, че древната култура е тръгнала от Троя? Една култура сравнима с Гръцката? Дали да не напомня, че Орфей е тракиец, предал ученията и знанията на Бялото братство на гърците, за да изкристализира гръцката култура? А нима бог Дионис е гръцки бог? Заимстван е от траките, така е станал и гръцки бог. Чудно ли е тогава, че с боговете се определя продължителността, развитието и упадъка на дадена култура? Боговете идват, ръководят народите по света и след като изтече "мандатът" им се заменят с нови.

Троя, една многовековна, неразгадана одисея. Безброй проучвания и разкопки се извършат в очакване да бъде открита истинската Троя. А тя все остава далечна, загадъчна и тайна. И въпреки това, книги, филми и театрални постановки представят и величаят града там, където никога не е съществувал. За в бъдеще телевизионните "археолози" няма да показват Хисарлъка в Турция, застанали на "мястото на двореца на цар Приам и да наблюдават гръцките кораби". А те, корабите, незнайно защо, са толкова далеч, че почти не се виждат от това място. Да не избързваме да оповестим, че сме открили града на Омир. Нужни са разкопки, доказателства, а те тепърва предстоят. Но съм уверен, че Троя е там, където я посочи моят Учител. Описал съм града така, както го видях. За да улесня археолозите, ще уточня, че Троя се намира на 700 м зад стария, недоизграден до скоро, хотел в началото на квартал "Василико". Там се намира и дворецът на цар Приам,
изграден от две части - външна и вътрешна.

Троянците са били смес от късни атланти и заселили се, покъсно по тези земи, тракийски племена, които са се отличавали от другите траки с по- високото ниво на информационни комуникации. Те са приели от атлантите техните знания и постепенно са се смесили с тях. В късната история на Троя е имало единици чисти атланти, които изпълнявали специална мисия, свързана не толкова с бита на царството, а по-скоро с приемането,предаването и съхраняването на информация от висшите енергийни нива.
Древна е историята ни и е време, да се разкрие пред света, какви личности и Богове са живели и какви съкровища има по нашите български земи.

Тайните подземия на България-част 3
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #13 -: Март 29, 2009, 11:05:12 am »

                                      ОРФЕЙ-И БОГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ ЛЮБОВ

Остана недовършен и разказът за Орфей. За да проследим съдбата на този митологичен образ, нека си припомним, съвсем накратко, за последните дни на Орфей, изложени от великия Овидий в поемата "Метаморфози".
... Орфей моли бесните вакханките да го пощадят, но те не се вслушват в гласа, на който се покоряват дървета и скали. Окървавен, Орфей паднал на земята, душата му отлетяла, а вакханките разкъсали тялото му и захвърлили главата и лирата му в бистрите води на река Хебър. И настава чудо! Струните на лирата, понесени от печалните вълни на реката, тихо зазвучават, оплакват гибелта на певеца, а брегът тъжно им приглася. Цялата природа оплаквала Орфей: плачели дърветата и цветята, плачели животните и птиците и дори
немите скали плачели, а реките придошли от проливаните сълзи.
Все по-далеч и по-далеч река Хебър (Марица) отнася главата на Орфей към просторното море... А морските вълни отнесли лирата на Орфей в Егейско море на остров Лесбос. Оттогава звуците на дивни песни звучат на остров Лесбос.

По-късно боговете поставили всред съзвездията на небето златната Орфеева лира. (Съзвездието Лира, в което влиза и звездата от първа величина Вега).
Душата на Орфей слязла в царството на сенките и видяла онези места, където той търсил някога своята Евридика. Отново срещнал великият певец сянката на Евридика и я притиснал с любов в своите обятия. Сега те можели, вече, да
бъдат неразделни. Сенките на Орфей и Евридика бродят в здрача на полетата, обрасли с асфо-дели. Сега Орфей, без страх, може да се обръща, за да види върви ли след него Евридика...
Красива легенда, пленяваща със своята изящна нежност и описваща обичта и скръбта на Орфей. Днес за Орфей и Евридика все повече и повече се пише, възкръсват много легенди. Откъде ли Овидий е могъл да получи сведения, за да опише в поема тези древни, митологични събития?

- Притежавал е ясновидски дарби - ще каже по-късно Учителят. - Чрез поетичната си дарба Овидий, описвайки мита за Орфей, показва залеза на една велика култура, оплодила гръцкото племе с духовните и материалните знания на древните траки. Културата на Елада, безспорно, е наследство на всички умения, притежавал някога българският народ, съзнателно скрити пред света, за да блесне триумфът на една нова цивилизация. И той блесна, в ярката изява на знания във всички области на живота, но скрит остана за света народът, дарил любовта, мъдростта и знанието - поставили основи на тази цивилизация. Скрит, съзнателно, както остава скрита и великата атлантска култура. Егоистично, разбираемо по човешки, без да се предвиди, че един ден древното, божественото знание отново ще се възвеличи, ще възкръсне като феникса. Фениксът, та това е българският Дух.

За Орфей ще се пише още много. Освен легендите липсват онези веществени доказателства, които са така нужни на археолози и историци. Можем ли да внесем поне малка частица разяснение за неразкритата съкровищница от
божествени знания, наречена Орфей?
Да се запитаме, съществували ли са в действително Орфей и Евридика или това са само митологични литературни образи? Но нали сме се уверили, че легендите не са само легенди?
Трогнат от разказа за великата любов на Орфей, помолих игумен Гавраил да разкрие истината. Не по-малко развълнуван от мен, той удовлетвори молбата ми:

- Легендата е сътворена по действителен случай. Евридика произхожда от знатен тракийски род. Тя е високо духовна личност, с отворени сетива за общуване с Висшите светове. Владеела е много тайнства, наследени от атлантите. Орфей също е посветен във висшите духовни знания. След смъртта на Евридика той влиза в подземния свят като се надява чрез знанията, които притежава и силата на мисълта си да я върне към земния живот. Не успява и се оттегля от светския живот, разочарован от нивото на знанията и силата си. Орфей и Евридика имат две деца - момче, което е първородно и момиче, което по-късно умира при ритуално посвещение.
Гените но Орфей и Евридика са съхранени и предадени чрез сина им. Севт II е втори син на баща си, потомък на Орфеевия син.
Орфей е с царско потекло. Баща му е бил владетел на Бесите, а майка му е била тракийка от династичен род, свързващ я с владетелите на първите траки, дошли по тези земи.
- Орфеевата школа?
- Орфей е имал школа за духовно развитие и тълкование на мъдростта на древните атланти. Уменията му и високото му духовно ниво го правят търсен духовен учител не само от траките, но и от ученици, насочили се по пътя на мъдростта и познанието от всички царства по бреговете на Средиземноморието.
- Краят на живота на Орфей е тъжен...
- В поемата, да. А в действителност той умира спокоен, защото е убеден, че част от знанията му са предадени на най-добрите му ученици. А това, което не е успял да предаде на учениците си е съхранено в ръкописи, пазени и до днес в храма на Орфей. Погребан е със специален ритуал и е положен в
подземието до саркофага на Евридика.
- И това подземие Учителю, се намира...
- В района на светилището на Орфей. Там има малка могила, почти незабележима, сраснала се с местния релеф. Под нея е входът за гробницата на Евридика и Орфей. Под гробницата има и друго подземие, което е било използвано за съхранение на ценни ръкописи от стари епохи. Мястото е свещено.
« Последна редакция: Април 11, 2009, 01:14:53 pm от Мирослав » Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 438


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #14 -: Април 12, 2009, 09:25:00 am »

Разхождам се и се спирам пред статуя на Богиня, отлята сякаш от матов седеф. Хем статуя, хем жива, неземно красива жена. Погледна ме приветливо и заговори.

- Тази вечер започва изграждането на втория паралелен щит около Земята. Той има задача да предпазва Земята от образуващите се в пространството двойни елементарни структури следствие на пренареждането на планетите, в различните планетарни системи по степен на градивност и отчетност, в Космогенетиката. Този щит ще се изгради с общи усилия. Всеки негов елемент ще има защитени фундаменти и ще се ръководи от висшите ешелони на градивността.
Пренареждането на планетите се налага във връзка, с изменението на Кристала и на енергийните функции на ядрата му. Всяка планета ще придобие нова програма и ново значение, след пренареждането. Центърът на въртене на планетите, както и тяхната скорост ще се променят значително. Връзките между планетите и прилежащите им градивни орбитални станции, ще се трансформират в нов вид енергийни взаимоотношения.
Ще се изградят по-хармонични и идеални връзки, опитности, взаимоотношения и контакти между индивидите от всички Вселени. След пренареждането на планетите, ще се стигне и до промяна в живота и ролята на жителите в различните планети и Вселени. Ще настъпи промяна в принадлежността на някои индивиди към определените им до сега планети-домове. Това ще доведе до миграция и разселване в целия Всемир. Цели
групи индивиди ще променят не само планетата, но и Вселената, която обитават. Това ще доведе до, временно, объркване в целия Всемир. Ще настъпи за кратко време хаос, който трябва да бъде овладян. Трябва да се умиротворят преселниците и домакините, да се уеднаквят познанията им, в
зависимост от степента на развитие на планетата-дом; да се препрограмират индивидите-пришълци за новата роля, която ще имат в новия си Космически дом.

Задачата никак не е лесна, а и не е единствена, затова се налага и вие на Земята да мобилизирате силите си и да положите усилия за изграждането
на нашия общ дом - Всемира. Отдайте силите и знанията си, уменията и възможностите си, за да можем по-лесно и безпроблемно да изградим новия хармоничен свят на Вечната Кристална Любов, към който всички сме отправили взор и към който всички се стремим с все сили. Вие можете толкова много! Овладейте мощта и я впрегнете в изграждането на Съвършения свят, на Новото време, чиито управници и господари ще бъдете вие! Не се иска много от вас - само желание, воля, целенасоченост, упоритост, труд, енергия и разбира се, овладяване на емоциите, този най-голям и вреден токсин за мира на човешкия индивид. С общите ви усилия и знания ще се премине по-лесно през кризисните периоди, ще се овладеят по-лесно неградивните елементи и ще се подпомогне невероятно обемната и трудоемка работа. Любовта, щастието и хармонията, които ще получите в Новия свят, заслужават вашите усилия и лишения на моменти. Повярвайте в това! Никоя човешка мисъл и никоя човешка фантазия не могат да създадат, представят и видят красотата, в която ви предстои да живеете, творите, градите и управлявате.

Ще бъде едно изключително съвършенство, пълна хармония между чувства, дела, живот, индивидуалност и блаженство. Индивидът на Новото време ще бъде творец на живот, любов и красота. Вие ще бъдете свръхсъвършените същества, които не само ще живеят в Новото време, но и ще управляват Всемира. Вие ще имате далеч по-важна и съзидателна роля да изградите другите Кристали, да оформите Вселените им и прилежащите им планети, да създадете енергийните им канали, щитовете им, центровете с различните функции и след това да започнете да сътворявате живите организми на всяка отделна планета. Ще ваете формите и чертите им, ще планирате развитието им, ще направлявате еволюцията им, ще създавате програмите им, ще следите и контролирате изпълнението им. Ще управлявате и новите форми на живот, в тези нови планети, Вселени, Всемири, изградени от вас.

А когато, след хиляди години, изградите и овладеете останалите 9 Кристала, когато станете единствени господари не само на вашия Всемир, но и на останалите девет, тогава ще започне новата ви дейност, новата ви роля, отново градящи, можещи, знаещи, творящи и управляващи ще продължите по-нататьк. А къде е това? Отвъд Десетте Кристала, отвъд видяното до сега, отвъд това, за което знаете. А кое е то? - Това ще разберете с времето. За сега това е достатъчно. Затова не спирайте да работите, да творите, да се стремите към Новия свят, защото времето не чака. Имате толкова много работа, а времето тече неумолимо. Дерзайте и бъдете упорити! Вървете смело напред и градете всичко с любов и вяра! Не се съмнявайте и не се отчайвайте! Ние ви помагаме, но силата и познанието са у вас!
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Страници: [1] 2 Нагоре Формат за разпечатване 
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: "Тайните подземия на България"-М.Миланов
 

Powered by PHP Powered by PHP SMF 2.0.7 | SMF © 2011, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!