Сребърният Еднорог - история в сребро

Начало Помощ Търси Вход Регистрация
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: Великата лъжа
Страници: [1] Надолу Формат за разпечатване
Автор Тема: Великата лъжа  (Прочетена 3160 пъти)
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« -: Март 19, 2009, 01:11:26 pm »

Около 2 800 г.пр.н.е. в земите на днешна Сирия, в област близо до Средиземно море, се родило момче. Родителите му били търговци на добитък, добри и честни хора. Те нарекли сина си Ташкан Ал-Бин. По онова време там било наложено учение, което освен добродетелите, развивало и психичните сили на учениците. Посветените в него придобивали контрол над низшия ум, като по този начин разкривали пътя на любовта в себе си. Най-напредналите ученици след дълги години обучение придобивали власт над природата и природните явления: земетресения, пожари, дъждове, бури. Древните дервиши преподавали учението само на хора, достойни да го приемат, и никога не злоупотребявали с умението си да осъществяват контрол върху растителния, животинския и човешкия свят.

Един от избраните ученици бил Ташкан Ал-Бин. Още от най-ранни години, той вече проявявал силна чувствителност към психичните сили. Затова древните дервиши го приели, за да го въведат в древното учение. Ученикът бързо и жадно възприемал знанията, усъвършенствал уменията. Учителите му били доволни и виждали в момчето свой достоен последовател със способности да развие в себе си старото познание. Всичко вървяло добре, но един ден Ташкан Ал-Бин бил обхванат от съмнения. Повод за тях била мисълта за огромния разход на енергия, при осъществяването на контрол над природата и явленията. Ташкан усещал как по време на различните практики се изчерпват неговите сили и тялото му бавно умира. Всичко това се случвало, защото, за разлика от другите ученици, у Ташкан жизнените функции се поддържали единствено от психичната енергия - още от неговото раждане мозъкът му работел само на определена честота на вълната, свързана с тази сила. Тогава младият човек осъзнал, че трябва да намери начин да акумулира психичната енергия... Веднъж, когато отново бил много изтощен след някаква практика, той се сетил, че може да извлича необходимата енергия не само от животинския и растителния свят, но и от другите хора!

Така Ташкан оставил практиките, свързани с движението на прана в тялото и се насочил към човешкото съзнание. Колкото повече влияел върху умовете на другите, толкова повече придобивал контрол  върху  техните  мисли  и  действия.  След  срещите  си  с него, хората се чувствали смазани и не след дълго започнали да го избягват. У Ташкан Ал-Бин се родила неистова злоба към тях. Тогава той се отдал само на контрола върху съзнанието им ... Всичко това обаче било за сметка на неговото тяло...
След няколко години жизнените сили напуснали Ташкан и той умрял. Бил на 27 години. След физическата смърт съзнанието му се озовало в един от пластовете на Брахман, където се излъчвали много слаби потоци от основната психична сила... И за да получава съзнанието му необходимата енергия /защото там където попаднал била недостатъчна за него/, в Ташкан се родил пъклен план, който действа и до днес на Земята...

Годината е около 1240 пр.н.е., мястото е Египет.

Вероятно малцина знаят, че голямата пирамида в Гиза служела за духовно просветление и ритуални практики. Младите египетски жреци се обучавали в нея, като прилагали интересна практика. В средата на пирамидата има каменен саркофаг. В точно избран момент от годината подготвеният и обучен жрец лягал в този саркофаг половин час преди полунощ. След половинчасово мантруване, съзнанието на ученика се отправяло на дълго пътуване из степите на вселената. Върхът на тази практика била, срещата с Изида.
Това се смятало за висше духовно преживяване, за което копнеел всеки ученик. За да се извърши правилно тази практика, египетските жреци ползвали енергията на слънцето и луната, с помощта на която подготвяли ума за предстоящ духовен скок в отвъдното...

Един от многото синове на фараона по това време бил млад жрец. Той имал двама учители, които следели неговото развитие. Дошло времето за посвещение в голямата пирамида. Когато легнал в саркофага, младият жрец получил видение - всичко около него се обляло в светлина и в ума му нахлул глас с думите:
"Аз съм твой Бог, ще те избавя от мъката и болката. Ти ще поведеш народа ми, който ще властва над земята и хората. Този народ ще бъде вечно в паметта на човеците и ще яде от плодовете, които Аз му давам".
След тази случка младият жрец с треперещи крака хукнал при своите учители и им разказал за чутото. Убежденията на новопосветения, че го чака велико дело, което ще осмисли живота му, били непоколебими.

Младият жрец и неговите учители представили случилото се на фараона. Владетелят ги изслушал много внимателно и, макар да недоумявал кой ли ще е този народ, чийто предводител ще бъде синът му, вече бил дълбоко убеден, че неговият наследник е богоизбран да изпълни Велика мисия, която ще донесе слава, власт и богатства на Египет. След време дал пълната власт на сина си, младият жрец, да "култивира и отгледа" ново поколение от хора. Сред жителите и робите в Египет били подбрани най-издръжливите мъже и жени. След кратък подготвителен период, всички те, предвождани от сина на фараона, потеглили към пустинята...

Трябвало да изминат близо 40 години, да се сменят три поколения, за да се сбъдне Великата мисия...

Сигурно вече стана ясно, че това е историята за Мойсей и неговия "богоизбран" народ. А гласът, който чул младият жрец /Мойсей/ в голямата пирамида, бил на… самия Ташкан Ал-Бин.
И така, оттук започва целият драматизъм, който придобивал огромни, невероятни измерения в историята на човечеството...

Всъщност, защо било необходимо на Ташкан Ал-Бин да "създаде" такъв народ тук на Земята?
След като неговото съзнание попаднало в един от пластовете на Брахман, той не получавал достатъчна "храна", за да съществува в това енергийно психично поле. Дошло време, когато енергийните му нужди се изострили, и Ташкан разбрал, че трябва да си осигури източник на необходимата му сила. Решил да задейства коварния си план - да настрои умовете на хората на такъв режим, че те да могат да произвеждат същата или сходна на нужната му енергия. Според замисъла, трябвало да се получи непрекъснат енергиен поток, който щял да осигури на Ташкан Ал-Бин свободата и силата да продължи да съществува Там.
За да се настроят човешките умове на такива психични потоци, първите и най-важни условия били: самотата и прекъсването на всякаква възможност за контакти на избраните хора със себеподобните. Пустинята била идеално място за тази цел. И тъй като процесът бил продължителен - около 40 години, а сред пясъците за толкова време можело да се случи всичко, избраните хора трябвало да бъдат и в пълно подчинение на своя водач - младият жрец Мойсей. И  там,  уединени  в   пустинята,  през   всичките  тези   години,  те  безпрекословно изпълнявали всяка негова заповед - нямали претенции, нямали собствено мислене и желания. Задействан бил безпрецедентен манипулационен процес.

Какво представлявал всъщност той? При него всичко се дължало на, така наречения, ефект на авто-синхронизирането. Знайно е, че ако от 5 до 20 % от птиците в едно ято полетят в определена посока, те предават определен импулс до всички останали и веднага цялото ято тръгва след тях. Това се наблюдава и при стадата животни, колониите насекоми и други подобни групи. Хората не се различават по държание в аналогични ситуации. Достатъчно е 10% от определена общност да наложи дадена идея или цел, и след време цялата група започва да я одобрява, и не след дълго да я реализира.
Така че ясно е как и защо народът на Мойсей вече бил готов да стане част от пъкления план на Ташкан Ал-Бин - след около 40 години скитане в пустинята и живот в пълно подчинение, избраниците вече не различавали доброто от злото. Те се превърнали в общност от хора, които не можели да живеят без заповедите и преценките на своя пастир. Постепенно те били превърнати в живи роботи - без самостоятелно мислене, зависими от зададената програма.

Програмата, подготвена от Ташкан Ал-Бин:
"Аз съм твой Бог, ще те избавя от мъката и болката. Ти ще поведеш народа ми, който ще властва над земята и хората. Този народ ще бъде вечно в паметта на човеците и ще яде от плодовете, които Аз му давам".
Плодовете на Ташкан били огромните потоци концентрирана психична сила. Мощна енергия, която можела да бъде съзидателна, и чрез нея пастирът, когато си поиска, да управлява сезоните, дъждовете, земетресенията, сушите и т.н. Той, от своя страна, пък става главният източник на въпросната енергия, която захранва живите роботи на Земята - те не могат без нея. Тази програма е заложена в паметта им.

И така, преди близо 3200 години се оформило едно общество, в което единственият критерий за различие между тях и другите хора е проявената психична енергия, която оформя психиката. Нищо повече. От онези времена тази схема не е претърпяла съществени изменения. На Земята във физическа форма винаги е имало пастири, имами,  дервиши  и  други   духовници,   които  получават  в   изобилие чрез духовни практики необятна психична сила. Владетелят и донорът е Ташкан Ал-Бин в своята духовна форма. Трябва да се знае, че около него има шест души, които му служат предано. Те са тези, които пращат психичната мощ за дервишите на Земята, а те от своя страна я предават чрез различни дисциплини на своите ученици- роботи. Последните запаметяват командите им, в тях се развива стадният инстинкт за пълно подчинение и изпълнение, без право на мнение, претенции и прочее.

Попаднали сред другите народи и общности от хора, живите роботи бързо им предават заложените програми, чрез ефекта на авто-синхронизирането. И това продължава повече от 3 000 години - пастирите пасат колективния жив робот, носещ в себе си програмата за колективното превъзходство. Защото над тях и в умовете им винаги е техният господар - Ташкан Ал-Бин в неговата духовна форма...

Най-лошото в сценария е, че днешните дервиши и духовни водачи изобщо не подозират за този процес. Те вярват безпрекословно в "светите писания", като по този начин сами затварят вратите към познанието...
...Трагедията е голяма! Получава се така, че всеки човек, тръгнал да търси духовна истина, обикновено има контакт точно с такива, "просветлени" люде. В крайна сметка, вместо път към истината, търсещият получава несекваща атака от психична мощ върху съзнанието. И с течение на времето, без изобщо да го съзнава, човекът се "пристрастява" към тази енергия, става й подвластен и се превръща в жив робот. Той акумулира психична сила от псевдо-духовника, и едновременно с това, неговият ум започва да произвежда същата или сходна енергия, която облагодетелства Ташкан Ал-Бин и шестимата около него.

В днешно време, самите живи роботи вече властват над цели народи. Хората се задушават в тяхната примка от икономически структури, пазарна икономика, религиозни организации, коварни и хитри политици с огромни състояния. Клупът на тази примка се стяга и от лостовете на организираната престъпност по целия свят...
За да могат човешките мозъци да излъчват енергийни психични потоци, емоциите трябва да се активират до степен, която достига отвъд възможностите за контрол. Гладът, мизерията, мъката, разбитите   надежди,   ужасът   от   физическата   смърт,  болестите  и  т.н., когато предизвикват силни неконтролируеми чувства, активират силен поток от психична енергия, която облича ума. В този момент мисълта е тази, която излъчена от нашите умове носи със себе си въпросната храна. Когато човек не може да овладее агресивната емоция, произведената от това енергия, чрез мисълта отива в пласта при Ташкан Ал-Бин и неговите "обожествени" духове.

В днешно време, пастирите на Ташкан Ал-Бин се намират на всеки континент, като по този начин се поддържа "духовната" мощ на човечеството. А хората не са нищо повече от кукли на конци, играещи в измислен театър, водени от пастири-режисьори, с "идеална" цел, а шефът на целия този психичен боклук и до днес е ненадминат в своето творение. Това е Великата лъжа...
Всеки сам твори и създава своята реалност. Всичко е въпрос на избор. Но изборът зависи от Разбирането. Ако не разбираш нещо, как може да го избереш?!?

Хората не са виновни.., Мойсей не е виновен.., еврейският народ не е виновен.., нито кой да е народ! Никой не може да впрегне силата на избора за унищожаването на злото, докато не Разбира самото зло!..
А моят избор - аз вече го направих! "

Подобно на послеслов към листите с малък кламер бе прикрепен текст, написан с далеч по-спокоен почерк, с уверени, равни букви.
"Седем месеца след като разбрах и написах това за Ташкан Ал-Бин прочетох поемата "Махабхарата" на мъдреца Вяса. Там срещнах следния цитат:
"...пред зейналата дупка, погълнала злодея,
Утанка не застана, а скочи вътре в нея.
Защото тая змия не беше като всяка,
а царят повелител на змиите - Такшака"...
Убеден съм - Ташкан и змийският цар Такшака са едно и също!.. Великият мъдрец Вяса е знаел всичко за него и "богоизбрания" му народ!

Автор-Румен Чорбаджийски
« Последна редакция: Март 19, 2009, 01:13:15 pm от Мирослав » Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Страници: [1] Нагоре Формат за разпечатване 
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: Великата лъжа
 

Powered by PHP Powered by PHP SMF 2.0.7 | SMF © 2011, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!