Сребърният Еднорог - история в сребро

Начало Помощ Търси Вход Регистрация
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: Системата "РЕПУБЛИКА"-изчерпан и прогнил модел
Страници: [1] Надолу Формат за разпечатване
Автор Тема: Системата "РЕПУБЛИКА"-изчерпан и прогнил модел  (Прочетена 1945 пъти)
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« -: Април 09, 2013, 07:00:35 pm »

  Републиката е тип управление с няколко нива за измама над народите ( тя и затова е измислена – да замени робовладелската система с нещо по-изтънчено и модерно) : Тези нива гарантират качественото и сигурно управление над народите от една невидима и зла сила, чийто интереси никак не съвпадат с това на  мнозинството, което създават благата. И за да не е ясно кой в действителност подава командите и кой изсмуква благата подобно на паразит, Републиката е един много добър параван и прикритие за паразитиращите. За да стане ясен механизма как става това ще разгледаме някой съществени положения, без които горното няма как да се случва.

1.   Системата на партиите  – приложен е стария римски принцип „разделяй и владей”. Всяка партия подлъгва една част от народното единение и го противопоставя на друга част в името на някакви привидно добри намерения и възвишени идеали. Като при това теоретично е невъзможно целия народ да се обедини около една партия и винаги различните партии намаляват и увеличават своето влияние в зависимост от нуждите на задкулисните кукловоди.

2.   Ръководенето на партиите – всяка една от тях се ръководи привидно от лидера и, но важните решения се вземат на друго място и други хора. Като понякога и лидера е възможно да участва във взимането на решенията на онова място. Действията на партийното ръководство почти никога не са съобразени с исканията на партийните членове, а с това какво е наредено на лидера или на негов пръв заместник.  А какво е лидер? Лидер е представител на група хора, който е с най-голям авторитет пред всички и е доказал че е най-достойния да ги представя. Лидер се избира от долу нагоре. Обикновените редови представители сами издигат лидера из между тях си.
Обаче в днешните партии не знам да има случай някой лидер да бъде избран по този начин. Избора става по неведоми пътища, така както се взимат партийните решения . Ако някой партиен член не му харесва тази уредба на тази партия – демокрацията повелява да иде в друга партия. Обаче там е пак същото.

3. Вземаните решения от депутатите на съответните партии в (анти)Народното събрание ( аНС) – това е една тотална безотговорност и размиване на общата вина за взетите престъпни решения и в ущърб на цял един народ. Особено гласуването с чужди карти – все едно ние да можем да гласуваме с чужди бюлетини, разлика няма. Така взетите общи ( с мнозинство ) решения от едни 240 уж представители на народа,  би трябвало да са проекция на народната воля. Обаче на практика на народа и през ум не му е минавало да иска това – примери безброй из стенограмите на аНС. Тези 240 измекяра, влизайки в аНС отново по неведоми пътища започват да взимат едни решения – нямащи нищо общо с обещанията дадени преди изборите. Изборите, които са проведени по един доста съмнителен начин.

4. Системата на избори – За изборите както е казал „другаря” Сталин : Не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете. А измамите в днешната система на избори са на няколко нива. На най долното ниво се купуват гласовете на  циганите по гетата. Едно много удобна компактна неграмотна маса, която е доволна единствено в материален план да има какво да яде и храносмила. Тази маса  живее в родово-общинния строй, има си местен тартор, отговарящ за всичко – от кражбите в околията, контакти с полиция и власти, до купуването на избиратели. Друго по-горно ниво в изборните измами са „мъртвите души„ в избирателните списъци. Вписват се хора отдавна неживеещи в страната и те са потенциални гласове , гласували правилно в изборния ден. Следва измамата с цели секции-фантоми – например появява се по документи  цяла секция с 1500 избиратели. Това става в големия град, където няма как  незапознат да направи проверка коя е тази секция и къде се намира. За да се прави такава проверка – трябва някой от централната избирателна комисия да нареди това, а там знаем че случайни хора няма. И на най-високо ниво си остава измамата с информационната система , даваща крайните резултати. Никой простосмъртен няма достъп до там, както и никой не знае как работи програмата и как пресмята масивите с данни. Там предполагам само няколко човека са посветени за „специалните възможности” на програмата – админа от своето ниво на достъп в системата може да „притяга болчета” и да настройва сметачката на изборни резултати. А баба Пена на село седи до печката пред аналоговия си телевизор и тръпне в очакване за обявяване на изборните проценти.

Тук веднага идва въпроса „защо изобщо да се гласува?” Много хора са си го задавали  и са срещали различни отговори. Един често повтарян такъв отговор е „за да не ти отиде гласа  за другата омразна партия”. Поредната лъжа пусната като фолклор сред хората за да ходят да гласуват и да има масовост на изборите. А като има масово гласуване – манипулирането е по-невидимо и лесно, както и за пред другите държави избраната нова власт е по-легитимна и имаща по-голям авторитет.
Така описаната система на ТАЙНОТО ГЛАСУВАНЕ е най-добрата система за манипулация и подмяна на волята на Суверена : едни хора пускат едни бюлетини в един сандък, после други ги броят, трети въвеждат протоколи в информационната система, а четвърти обявяват резултата. След което първите, гласувалите – няма как да проверят къде точно им се намира гласа. Задължението им е да пуснат една бюлетина и КРАЙ! До следващите избори – при чийто кампания избирателите отново ще бъдат поучавани от телевизора за кого да гласуват и как да си опичат акъла та да им се подобри живота след другите избори.
До тук казаното не отрича изобщо гласуването. Отрича гласуването в този му вид, който е специално отглеждан през последния четвърт век благодарение на многопартийната система и изчерпания държавен модел наречен РЕПУБЛИКА.

Тук е мястото да се постави идеята за ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ. Идея на която ще се намерят  безброй яростни противници. Като най сериозния довод е че доста хора могат да ги изгонят от работа, ако се разбере как са гласували. Тук проблема възниква отново заради многопартийната система и по-точно всяка партия да поставя свои приближени хора на ключови места по службите и напоследък на всякакви държавни служби – включително и хигиенистката на кметската тоалетна. Тези новоназначени свои хора на тези служби са оставени безнаказано да се облагодетелстват по служба за целия мандат , но след това те са лоялни към тази партия на следващите избори – те и техните семейства . Иначе си губят работата след като друга партия дойде на власт.
А има и един друг момент – след като тези държавни служители са крали безнаказано  - те са вече зависими, управляеми и „послушни” служители пред партийните решения. Понеже ако се противопоставят на някакво непопулярно партийно решение в ущърб на голяма група хора – непослушните веднага могат да станат клиенти на Следствие или Прокуратура и да почне да им се търси сметка за нещо за което иначе никой нямаше да го закача. Ето това  е истинския механизъм на възникване на корупцията и тя няма как да изчезне след като не се премахне нейния генератор.
Ако нямаше партии – нямаше да го има нито генератора на повсеместна корупция, нито и проблема да не може да се въведе ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ. Освен това ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ е вид отговорност и явно заявена позиция. А който го е страх да гласува явно –  в крайна сметка нека не гласува. ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ и възможността да се проверява от всеки кой как е гласувал и да може да проверява крайния резултат на изборите – премахва  всякаква възможна манипулация и достоверността на вота е гарантирана.

Но на днешния етап за съществуването на партиите е жизнено необходимо гласуването да е тайно. А без  съществуването на партиите е  немислимо да продължи тази отвсякъде прогнила и отдавна мъртва система наречена РЕПУБЛИКА!  Измислена преди Френската революция с цел да премахне законния монарх и да подмени управлението на народа с такова, каквото е днес в България – команди идващи незнайно откъде и все във вреда на Суверена.
Без съществуването на партиите Републиката заминава в небитието и задкулисните играчи ще си загубят невидимата тайна власт над народа. Републиката  е механизма, чрез който тази тъмна и зла невидима сила да може да съсипва България вече четвърт век.
Затова на последните протести, когато хората интуитивно усетиха вредата от партиите и заявиха ясно, че не ги желаят повече – целият пропаганден апарат на Републиката, всички телевизии изреваха неистово, че ТАКА НЕ МОЖЕ! И побързаха с дата за новите избори по старата изпитана схема – разделяй и владей!
Побързаха, понеже ако се беше катурнал и президентина на Републиката – е тогава вече лошо ставаше за Системата и нейните кукловоди. Щеше да има НЕОПРЕДЕЛЕНОСТ , а от нея можеше да се роди нещо НОВО и непредсказуемо.
Затова  протестите ги разцепиха и противопоставиха по същата схема – подмениха им лидерите, като преекспонираха, че протестиращите не могат да се разберат и не зная какво искат. Това последното се лееше от всички телевизии. И всички вярващи на телевизиите повярваха и се прибраха от протестите.

Но иде 12-ти май. Системата отново ще се самовъзпроизведе подобно на вирус – от енергията на глупостта на гласоподавателите. Те горките си мислят, че този път няма да е като предния и ще тръгне държавата към добро. Така си мислеха и през лятото на 1990-та. Така си мислеха и като ни ашладисваха цареподобието – онова мадридско недоразумение с еврейска кръв. Така си мислеха гласоподавателите , когато  агент Буда – убиеца на много хора го издигнаха за БИГ БОС на Републиката…. И след изборите ще е същото. То никога не е предвиждано да бъде друго от тайните кукловоди на политиците  които ги вадят като единствено възможен избор в листите. Е, аз като не харесвам тези дето ми ги предлагат – защо да гласувам изобщо. Нали ако ида да си купувам салам в един магазин и на витрината има няколко вида – един вмирисан, друг мухлясал, трети и четвърти от съмнителен по-съмнителен… кой да си купя? Ами няма да си купя никой след като ми се предлага мърша !
Това са изборите в Републиката днес – предлагат ни в листите все вмирисани салами, а някой дори и втора употреба. Затова не трябва да се ходи да им се гласува и да им узаконяваме новите 240 измекяри в аНС. Точно сега ТЕ ( тъмната сила ) се нуждаят от нас за да ги допуснем за пореден мандат  да ни рушат държавата и както е казано – Злото никога не идва неповикано. Сега е момента да замълчим и Злото да бъде нелегитимно.

Основното , което трябва да си извоюваме с цената на всичко, онова което го искаме всички: достоен живот за нас и за нашите старци, никой да не ни краде, уредени селища със стегната администрация и най-важното : да не ни е срам от нашите внуци с наследството, което им оставяме. Или както го е казал великия  кан Омуртаг :
„Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомня за оногова, който го е направил.”
Нека нашите внуци с добро да си спомнят за нас и да могат да живеят добре в тази наша свещена  земя българска  – напоена с толкова българска  кръв.
А това да го постигнем не са ни нужни никакви партии – понеже всичките сме от една единствена партия наречена „Български род и българска духовност”, която идва от древността и е устремена към вечността. Нашия древен народ винаги е бил най силен когато е мерил със свои аршин и не се е съобразявал с чужди ценности и категории, не се е захласвал по чужда култура и не се е молил на чужди Богове.

Нека Българския Бог ни даде сили да изкъртим тази престъпна и нечовечна Система наречена РЕПУБЛИКА!
А какво ще сложим на нейно място – знае се от когото трябва , писано е в древните предсказания, има хора да говорят по този въпрос и днес, в интернет, по кафенета , по селски дюкяни , а и по древни светилища …


http://x2012x.blog.bg/politika/2013/04/09/sistemata-republika-izcherpan-i-prognil-model.1099060
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Страници: [1] Нагоре Формат за разпечатване 
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: Системата "РЕПУБЛИКА"-изчерпан и прогнил модел
 

Powered by PHP Powered by PHP SMF 2.0.7 | SMF © 2011, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!