Сребърният Еднорог - история в сребро

Начало Помощ Търси Вход Регистрация
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: Космически Наръчник-Инструкции за планетарна еволюция
Страници: [1] Надолу Формат за разпечатване
Автор Тема: Космически Наръчник-Инструкции за планетарна еволюция  (Прочетена 8371 пъти)
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« -: Декември 06, 2009, 10:54:29 am »

                                            Спешно подобрено и допълнено земно издание
                                    Съвместна публикация на Контролния център на Мисията и Zoev Jho

 
 
                                                                   Посвещение

     Тази третоизмерна публикация на Космическия наръчник с инструкции за планетарна еволюция се посвещава на всички наши събратя.


      От Междугалактическия съвет


ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Мисията

Мисията на Планетата Земя започна по нейно искане. Земята пожела, а Звездният съвет даде съгласието си за извършване на еволюционен скок. През последното хилядолетие планетата беше подготвяна за нашето идване. Настъпи времето да навлезем в това измерение, за да върнем Земята там, където й се полага да бъде - в името на Силите на Светлината и с цел да се отворят вратите й към космическата общност, където й е мястото.

Приветстваме и поздравяваме онези от вас из цялата Вселена, които са се заели доброволно с тази задача. Имате нашата благословия. И не забравяйте да прочетете това ръководство преди да дойдете тук. Макар да сте ветерани от безброй успешни мисии на множество планети с неработещи и враждебни на живота системи, на Земята трябва много да внимавате.

Настоящото издание на наръчника е изработено специално за тази планетна система – система, която отрича всяка истинска разумност и е превърнала  нефункционалността в истинско изкуство. Освен това, тя е една от малкото системи, в които да изричаш тайно истината се приема за творчески акт. Заради множеството опасности на тази планета Контролният център на Мисията не носи отговорност за онези участници в Мисията, които не са се запознали подробно с материала, съдържащ се в това специално издание.

От Контролния център на Мисията
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Специална бележка от Издателя

Макар да сте били предупредени да се запознаете с посочения материал преди да пристигнете тук, мнозина от вас не са го направили. “Всички наръчници са еднакви” – много от вас съжаляват за това пренебрежително отношение към указанията на Съвета, въпреки че повечето от вас са твърде притеснени и шокирани от процеса на припомняне – за какво точно всъщност трябва да съжаляват. Да стигнеш на 400 светлинни години от къщи и изведнъж да се зачудиш “Абе, не си ли забравих четката за зъби?” е не само досадно за Контролния център на мисията, но и напълно безполезно за самата Мисия.   

И така, за онези, които са напуснали галактиката си без четка за зъби, беше отпечатано извънредно издание на този наръчник с разрешението на Управителния съвет на Мисията. Това е преработеното издание на първоначалния наръчник, защото на този етап вие най-вероятно няма да  схванете нищо от оригиналния вариант. Това издание официално е преведено в САЩ и Канада, написано на местния език и актуализирано въз основа на конкретните обстоятелства. Съветът го препоръчва настоятелно  и тъй като вие в момента сте тотално объркани, защо да не отделите малко време и да не прочетете инструкциите? В края на краищата, те бяха написани тъкмо по ваше искане.

Междугалактически Съвет
От името на Обединения Междувселенски Съвет, Обединения Звезден Алианс и Великата Федерация на Светлината

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Забележка от Контролния Център на Мисията

Контролният център на Мисията е тактическото оръжие на извънземната Мисия на Планетата Земя. Ние изпълняваме решенията на Звездния Съвет и действаме като посредници между участниците в Мисията, които са се записали да служат като пехотинци на повърхността на планетата, и онези, които обслужват Мисията от многобройните бази извън нея. Нашата задача е да поддържаме всички системи за комуникация между многобройните сили, които днес се събират на тази планетарна арена. Целта ни е да помагаме на Земята и на нейните обитатели в процеса на изграждане на новото съзнание и новата реалност.

Приоритетната ни задача е да координираме ходовете, които организира Духът. Ние сме тук, за да се уверим, че Указът на Висшия Духовен Съвет се изпълнява и че завесите на Третото измерение се повдигат, за да може да влезе Светлината. По искане на Междугалактическия Съвет ние разгледахме писмения вариант на “Наръчник за космически инструкции”. Направихме това, защото в нашите задължения влиза да съдействаме на всички участници в Мисията за успешното приключване на техните многобройни и разнообразни задачи. Нашите инструкции са основен пътеводител в тази Мисия; нашият статут е да служим на Духа.

Говори Контролният център на Мисията. Край на съобщението.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Как да си служите с този наръчник

Наръчникът не е  кодекс с правила, нито ви казва колко ангели могат да се съберат на върха на една игла и в кое измерение е иглата. Освен това не предоставя карта на измеренията, за да задоволи линейните ви умове. Този наръчник е средство за припомняне на онова, което вече знаете. Той е начин за проникване в истинската вътрешна информация, а не външен авторитет с поредния “изъм”, в който трябва да вярвате.

Тъй като не искаме да използвате неправилно наръчника, съзнателно пропуснахме част от информацията. Ако решите, че ви трябват повече отговори, отколкото се предлагат тук, не стойте като идиоти; влезте вътре в себе си и си поискайте отговорите. Ще получите всичко, което е уместно да знаете. Контролният център на Мисията държи да знаете, че ние не само заставаме зад своя продукт, но и зад вас, докато го четете.

Освен това, искаме да сте наясно, че дори да сметнете този наръчник за публикация в стил “Ню Ейдж”, ние не гледаме така на него. Поради една проста причина. Онова, което наричате “Нова Епоха”, е просто финалната проява на “старата епоха”. Тъй като “Новата Епоха” все още се занимава с религиозни системи и други вярвания, лансирани от външни авторитети, ние я смятаме за нещо, което е нито по-добро, нито по-лошо от всяко друго нещо, в което вярвате. Предпочитаме да гледаме на себе си като на тайни каубои на свещена ливада, а на наръчника като на средство за отглеждане на крави. Според нас, това ще направи настоящата публикация повече “пост-Ню Ейдж” материал, отколкото всеки друг.

Не е толкова важно как ще определите този наръчник. Много по-важно е как ще го използвате. Препоръчваме ви да си послужите с него като със средство за пробуждане, а не като нова доктрина, над която да продължавате да дремете.

Говори Контролният център на Мисията и казва: Еееееееехоооооо!
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 11:54:58 am от Мирослав » Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #1 -: Декември 06, 2009, 11:10:24 am »

2. Процесът на трансмутация
ПРАВИЛА ЗА ПРОМЯНА НА НЕфункционалните МОДЕЛИ
Стъпка първа: Когато си в Рим, прави като римляните.

Получили сте следните инструкции: Когато пристигнете на Земята в това измерение, да заспите дълбоко – също като местното население. Трябвало е да забравите напълно истинската си идентичност и всичко, което знаете.

Тъй като повечето от вас са дошли тук като бебета, това не е било трудно. Всяка институция в това общество спомага за пълната загуба на паметта, затова с течение на годините ви е ставало все по-лесно. Повечето ви необичайни „залитания” най-вероятно са се случвали през детството и веднага са били отхвърляни като проява на развинтено въображение.

Тъй като въображението по принцип застрашава нефункционалните системи на този свят, вероятно възрастните обитатели на планетата са побързали да ви го избият от главата възможно най-скоро. Онова, което родителите ви не са успели да потиснат, вероятно е било доунищожено от образователната система, тъй като това е нейната специалност. Така местните обитатели на тази планета неволно са допринесли за дълбокото засекретяване на вашето присъствие и за осигуряване на безопасността на Мисията.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Стъпка втора: Когато си в Рим, прави като арктурианците
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Основни правила

Стъпка ІІ от процеса на трансмутация не може да започне преди успешното завършване на Стъпка І. Накратко, трябвало е първо да можете във всички случаи да минавате за местни, а не просто да се преструвате на такива. Най-напред се е налагало да стигнете до най-високата степен на нефункционалност, за да предприемете Стъпка ІІ.

Когато извънземните участници в Мисията, инкарнирани на Планетата Земя, най-сетне стигнат до момента, в който биха загинали, ако престанат да пият вода, да ядат храна и да дишат въздух, те разбират, че са приключили успешно Стъпка І. Вече са станали истински земни жители. Стъпка ІІ може да започне.

Излизаме на светло
Може би смътно си спомняте фразата: „Ако си в Рим, прави като арктурианците”. Не си напрягайте паметта. Дори и да си спомните, може би няма веднага да схванете хумора. Тази популярна междугалактическа шега улавя самата същност на Стъпка ІІ от процеса на трансмутация. Този процес предполага да се събудите и да си спомните истинската си идентичност, като същевременно забравите всичко, което сте научили досега, за да си възстановите онова, което сте знаели, преди да дойдете тук. С други думи, ще трябва да изхвърлите на боклука цялата самоличност, която прецизно сте изграждали през целия си досегашен живот. Е, видяхте ли защо ви е трудно да уловите смешното в цялата ситуация.

Всички пътища водят далеч от Рим
Да, правилно сте разбрали заглавието. Ще трябва да се разделите със старата си идентичност и да се отдалечите от залязващия Рим. След дълбокия сън следва събуждане, също толкова „дълбоко”. Време е да се отърсите от всичката тази фалшива самоличност. Време е да забравите всичко, което сте научили, за да освободите място на онова, което дълбоко в себе си знаете. Сега започва грандиозният процес на промяна на човешката история. Сега му е времето, тук му е мястото.

(Забележка: По-подробна дефиниция на понятието „сега” ще намерите в раздела „аномалии на времепространството и техните физически функции. Вижте също „Да минеш за бял” и „Под прикритие” в главата „Технически проблеми” за някои предохранителни мерки във връзка с процеса на пробуждане на съзнанието).

Деликатно напомняне
Някои от вас сигурно се чудят защо е трябвало да изберат такъв обиколен и мъчителен път, за да стигнат до желаното назначение. Чудите се, защото вероятно сте били твърде дълго на тази планета и сте поели голяма част, ако не и всички нейни нефункционални мисловни модели. Не забравяйте, че тя не е образец за разумно мислене и че другите обитатели на Вселената ги побиват студени тръпки от онова, което тук минава за здрав разум.

Причината, поради която е трябвало да приемете всички нефункционални модели на тази планета, е в това, да ги обезоръжите отвътре - законно и с пълно основание. Всеки друг начин би бил квалифициран като нахлуване, а ние не нахлуваме. Ние променяме нещата, като получаваме пълното право да го сторим. На нито едно същество не е позволено да нахлува в чужд свят и да променя нефункционалните му модели, без да ги е преживяло лично. Това е в пълно съгласие с Вселенския Закон, който ние представляваме.

Въпреки, че непрекъснато получаваме от вас съобщения или по-точно вопли: „Хайде де, нахлувайте вече. Просто ме измъкнете оттук!” – със съжаление трябва да ви напомним, че не такъв договор сте подписали. Работата не е в това, да ви измъкнем оттук. Въпросът е да вкараме повече светлина тук. Помните ли?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ТРАНСМУТАЦИЯТА

Предварително кодиране на активацията

Внедрените същности, които трябва да изпълнят Мисията, са предварително кодирани да се пробудят по това време. Това означава, че тяхната ДНК структура е генетично кодирана да се включи в определено време, подобно на бомба със закъснител, за да може да поеме повече светлина, отколкото обикновеното човешко същество е подготвено да понесе. Времето на генетичната детонация настъпва сега.
Аномалии на времепространството и техните физически функции
А. Смяна на измеренията: В момента тази планета е подложена на времепространствени аномалии. Повечето хора имат смътното усещане, че времето не им достига. Обикновено то се изразява във фразата: „Абе, времето сякаш лети!” Причината за усещането, че няма време, е в това, че наистина няма време. 

За да се извърши смяната на измеренията, времето се свива и създава ново пространствено измерение. Съответно, и пространството се свива, за да създаде ново времеизмерение. С други думи, играта на пространството и времето във вашата триизмерна реалност се усеща от всички.

„Сега” е съвсем реално събитие. То не означава само да „живеете в настоящето”, което ви препоръчваме горещо. В момента наистина се наблюдава изкривяване на времето, което ще продължи да нараства, докато напълно достигне „сега” и измеренията накрая ще могат да се доближат едно до друго, подобно на космически кораб, който се приземява на космодрума в предварително уречен момент.

Сега е повече „сега”, отколкото беше само преди няколко месеца, а занапред ни очакват още повече „сега”. Когато Контролният център на Мисията или друг неин член заяви: „Сега му е времето”, с това ви напомняме за генетичното ви споразумение, освен че се изразяваме съвсем буквално.

Б. Промяна на генетичния код: Другият интересен аспект на тази аномалия се състои в това, че вашите ДНК кодове са нагласени да се включат „сега”, преди да сте си отишли. Както мнозина от вас са забелязали, това не е станало нито при раждането ви, нито по което и да било друго време – до сега. И макар да сте преживели много „сега”, още не сте преминали точно през това. Генетичната трансмутация се задейства от това „сега”, за да се приспособи към следващото „сега” до степента, в която вашето пробуждане започне да се извършва в пряка зависимост от всички „сега”, които преживявате, защото „сега” обуславя това пробуждане.

Забележка: В критични ситуации „сега” може да настъпи мигновено и всички ДНК кодове да се активират едновременно. Препоръчваме ви, ако е възможно,  да не използвате този метод, който напомня вдигането под строй на всички резерви. За предпочитане е да се придържате към по-естествен процес. (Моля, направете справка с разделите „Спешни случаи” и „Аварийни ситуации” за повече информация).

Депрограмиране
Докато на планетата тече процес на трансмутация на генетичната структура, вашата предварително кодирана генетична програма ще се активира. С течение на времето вие малко по малко ще започнете процес на депрограмиране на старите системи. Вашата идентичност ще започне да се изтегля от трето измерение, докато личността и егото ще бъдат по-склонни да се вкопчат в потъващия кораб.

Когато старите програми на умиращия свят започнат да се разрушават, вероятно ще усетите лек дискомфорт, сякаш целия ви свят се разпада. Би било полезно в процеса на трансформация да си спомните, че сте многоизмерен майстор-експерт по трансмутиращи и разпадащи се реалности. Правили сте го много пъти досега.

Отчет за работата
Всичко, през което сте преминали по време на престоя си на Планетата Земя, е изключително ценно за Контролния център на Мисията. Онова, което ни интересува, не е информацията за същината и ефектите от нефункционалните действия на човешката раса. Ако ни трябваше само това, щяхме просто да прочетем днешния вестник. Но фактът, че сте преживели човешкия модел на отрицанието – ето това е много важно за нас. Защо? Защото, докато преживявате процеса на трансмутация, всичките нефункционални модели, които сте приели съзнателно, ще трансмутират заедно с вас.

Може би не си спомняте, но вие се съгласихте да направите това, за да помогнете на Земята да се роди в Светлината. Основният момент в този договор се състои в това, че вие съзнателно ще трансмутирате отрицанието, с което сте се родили, което погрешно са ви приписвали и в чието отражение сте се превърнали като част от човечеството. Вие се съгласихте да трансформирате всичко това, като изтъчете основната тъкан, от която ще бъдат ушити новите одежди на преобразуващия се свят. Затова вашият отчет е много ценен за нас, тъй като представлява свещен акт.

Полезни съвети за Второто пришествие
Второто пришествие е неизбежно, затова по-добре се подгответе. Няма да е лошо, защото всъщност това сте вие. Вие сте Второто Пришествие. Контролния център на Мисията не желае да се спира подробно на тази тема, защото осъзнаваме с какъв емоционален и ментален заряд е натоварена тя поради организираното отрицание, продължаващо вече 2000 години. По тази причина ще ви дадем само един полезен съвет: Станете Месия сам на себе си – защо да чакате?

Това твърдение не само не е еретично – то изразява цялата истина. Точно в това се състои процесът на трансмутация. Контролния център на Мисията няма повече коментари.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #2 -: Декември 06, 2009, 11:17:03 am »

3. Мисията

В тази глава ще използваме много военни термини, за да обозначим функциите на различните отдели на тази Мисия. Важно е да си припомните, че ние по никакъв начин не сме въвлечени във военни маневри в смисъла, който жителите на планетата влагат в тези термини. Не сме тук, за да правим насилствени промени, защото знаем, че насилието не променя нищо, а ние сме твърде заинтересовани от промяната, за да ни хрумне дори да опитаме. Ние не сме във война, нито сме дошли да се бием с „лошите” – просто предлагаме любов и съдействие на хората, които сме дошли да освободим.

Убеждението ви, че съществуват някакви врагове, ще изчезне, щом планетата ви излезе от трето измерение, което е царството на илюзиите. Не избрахме военната терминология, за да подкрепяме илюзорната ви вяра в някакви външни неприятели. Направихме го по простата причина, че така или иначе трябваше да изберем нещо, а вие сте твърде добре осведомени и привикнали към военния стил на мислене. Тази ваша нагласа послужи за основа на аналогията, наред с нуждата ви да изграждате мисловни структури. Тази терминология в никакъв случай не изразява нашата истинска същност и действия. За съжаление, всяка друга аналогия би била също толкова неадекватна, защото е практически невъзможно да се загърне една петоизмерна мисъл в триизмерна опаковка.

Ако не харесвате начина, по който си служим с вашия език, молим ви да не забравяте, че това е тъкмо вашият език. Точно по тази причина ви препоръчахме да се запознаете с наръчника, преди да потеглите от някой свят, където общуването е ясно и където взаимното неразбиране е просто невъзможно. Знайте, че докато не се пробудите напълно, винаги съществува възможност за недоразумения. Съветваме ви да внимавате и да не решите, че  мисловните концепции, които представяме тук, изразяват напълно целия смисъл на онова, което искаме да кажем. Освен това, не забравяйте, че тази мисия не е военна операция. Единствената й цел е да помогне на вас и на вашата планета в процеса на великия преход към Светлината, а единственото, от което се ръководим, е любовта.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Служебни задължения – общ преглед

Когато пробуждането приключи – и дори по време на самия процес – ще трябва да започнете да заемате постовете си. За всеки от вас те ще бъдат различни. Не бихме могли да поместим тук всички длъжностни характеристики, които скоро ще трябва да попълните, защото задачите на всеки един от вас са уникални, определени въз основа на вашата индивидуалност. Така, че осъзнаването на вашата истинска цел трябва да дойде отвътре. Ще разберете, че сте се захванали с предопределената ви задача, когато тя започне да резонира с дълбоката ви същност. Освен това, ако нещата в живота ви протичат лесно и без усилия, това е ясен знак, че сте в хармония с изначалното си предопределение.

По-долу е даден широк спектър от директиви за Мисията. Съзнателно пропуснахме някои точки заради изключително деликатната им природа. Материалът от този раздел ще бъде достатъчен, за да разбуди паметта ви и за онези области, които не са споменати тук. Имайте предвид, че това е колективна работа; всеки пост е уникален и всеки от вас е незаменим. Контролният център на Мисията зависи от всички вас, от вашето майсторство и сериозна предварителна подготовка. Нека Силата да бъде с вас.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ООП – Същност и функции

Независимо от специфичните ви задачи, вие всички сте членове на ООП (Организация за Освобождение на Планетата). Това е духовна организация и не бива да се обърква с политическата земна ООП, за която четете във вестниците. Тази група, както и всички останали политически движения на Земята, е основана върху страха и омразата, затова няма нищо общо с нас и с нашата Мисия.

Не смятайте, че Контролният център на Мисията изказва мнение за положението в Близкия Изток. Центърът няма никакви политически мнения за каквото и да било. Ние имаме духовни позиции и гледаме на вашата ООП със същата досада, с която приемаме всичко останало на тази планета – като поредната проява в един свят, откъснат от своя източник, от себе си и от всичко останало. Използвахме ООП единствено в качеството му на пример и поради факта, че нейните членове използват нашата абревиатура.

Истинската цел на ООП е да спомогне за пълното освобождение на планетата. Тя е тук, за да се увери, че финалната глава от историята вече е написана. Рим ще падне за последен път, а заедно с него – и историята. Ето какво се има предвид в пророчествата, които предсказват края на света.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ООП – исторически позиции

Във вашия свят гледат на историята като на писмен документ за всичко важно, което някога се е случило. Нищо не е по-далеч от истината. Историята е просто изопачена хроника на състоянието на безкрайното човешко его, чиято единствена цел винаги е била да поддържа модела на отрицанието. Тъй като планетата реши, че „не” вече е неприемлив отговор, историческото време няма друг избор, освен да се насочи към приключване.

Ако не сте пробудил се член на ООП, сигурно ще ви бъде трудно да преглътнете тази идея. В помощ на такива като вас Контролният център на Мисията предлага някои примери за пропуски в историята, които ще я доведат до финала. Може би ще ви бъде също толкова трудно да преглътнете и тях.

Пример 1: Със сигурност сте забелязали удивителната цикличност, с която изгряват и залязват цивилизациите на тази планета. Историческите хроники обясняват тези събития по един и същи начин. Например, що се отнася до залеза на Рим, историците посочват фактори като морален упадък, епидемии и отравяне с олово. Но това са само симптоми, а не истинските причини за разпадането му.

Истинската причина за движенията нагоре-надолу на човешките цивилизации, от които получаваш морска болест, са техните идеологии, политически системи и социални структури, които не освобождават никого – и особено себе си – от порочното вкопчване в страха. Цивилизациите загиват само поради един фактор: те са изградени върху фундамента на страха и отрицанието. Техните представители губят истинския си облик в оргии, давят се във вино и се хранят в оловни съдове, за да отвлекат вниманието си от този ужасен факт или да се отърват от него колкото може по-бързо. И тъй като никой никога не се е изправял лице в лице с този реален проблем, робското положение на хората се прехвърля непроменено от една цивилизация в друга, докато те всички не се разпаднат окончателно. Историята не се повтаря – по-точно е да се каже, че непрекъснато се спъва в проблем, който никой още не се е опитал да разреши.

Американците също са отличен пример за тази повтаряща се нефункционалност и срив в пропастта на робството и разрухата. Подведени от своята Декларация за независимостта, те си въобразяват, че са свободни. Но да имаш правото да избираш къде да бъде построена поредната ядрена база, вместо дали да бъде построена изобщо, да можеш да ядеш всичко, което ти хареса от напълно отровената хранителна верига, да имаш законното право за разсрочено плащане на данъците, които се използват, за да те убиват – дали точно такива свободи са имали наум авторите на конституцията?

Фактът, че личните ви затвори са скъпи, обзаведени с вкус и оборудвани с телевизор, система за домашно кино и аудиоуредба, не ги прави нещо повече от затворническа килия. Да продаваш живота си в името на материалното оцеляване не е свобода; тя е освобождение както от страха, така и от оцеляването. Ето за такава свобода са копнеели основателите на Съединените щати. Всъщност, истинският автор зад създателите на американската конституция, е бил Духът – не Американската банка, Федералният резерв или Националната агенция по приходите. Изхождайки от страха, Америка трескаво обръща гръб на собственото си предопределение и се устремява към наближаващия си крах. Е , тя не е сама – останалата част от света прави същото.

Организацията за Освобождение на Планетата е изява на Духа. Тя е тук, за да се увери, че Америка и всички други страни се обръщат кръгом и тръгват към духовното си бъдеще, вместо да го натикват под надгробната плоча на модела на отрицанието. ООП е тук, за да освободи Земята от нефункционалното повторение на историята, характеризираща се с разрушение и упадък.

Пример 2:  Историята не е нищо друго, освен разпространяване на лъжи. Дори историческите хроники да са точни и обективни (обикновено не са), събитията, които са предпочели да опишат, са основани върху фундаментална лъжа. Съответно, каквато и истина да се съдържа в дадена ситуация, тя по правило се пропуска.

Един такъв пример откриваме в интерпретацията на американската история по повод кървавото завладяване на Дивия Запад. Всяка хроника ще ви каже, че белият човек е победил във войната срещу дивите варвари – индианците. Фактите не само безобразно се изопачават (а лъжата на разделението, подклаждала тези събития, се скрива много внимателно), но и фактът, че уж покорените индианци са истинските победители, по никакъв начин не се признава.

Правилно сте прочели. Индианците спечелиха войната срещу белите. Тази война беше битка за духовно надмощие, а не за спечелване на земя. Индианските народи – представители на петото измерение – буквално пожертваха кръвта си, за да гарантират, че тази нация ще се превърне в духовен гигант, какъвто бе предвидено да стане. Историческата литература не е способна да изнесе този факт черно на бяло, защото задачата й е добросъвестно да събере материали в подкрепа на изпълненото със страх национално его, което представлява. Тъй като служат на човешките самозаблуди, историческите хроники напълно игнорират величественото и възвишено движение на Духа, който винаги е изразявал единствената истина зад всеки факт.

Организацията за освобождение на планетата е тук, за да покаже най-накрая петоизмерната победа на индианския народ и окончателното изцеление на триизмерните рани, получени в тази война. Тогава Америка ще осъзнае истинската си духовна идентичност и ще открие какво всъщност означава „да реализираш съдбата си”.

Забележка: За онези, които трудно приемат тези факти, ще приведем друг пример от историята. Ако вярвате, че Япония е била победена във Втората световна война, просто погледнете какво се движи по магистралите.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ООП и подписването на мирния договор

Не приемайте Края на историята като някакво ужасяващо събитие. Най-ужасяващото събитие е самата история. Нейният финал означава освобождение на човечеството и няма да му отнеме силата, напротив - ще го извиси. Щом планетарното Его се съедини с Духа, вече няма да му се налага да се бори срещу някакъв враг, който всъщност не съществува. Нито пък ще има нужда да записва прилежно този процес, за да го завещае на бъдните поколения като нефункционален модел за подражание.

ООП е тук, за да проправи енергийните пътища към състоянието на благодат. По този начин ще даде възможност на земните жители да предявят свободата си както пред националната, така и в личната си история, освен това ще им позволи да живеят в състояние на истинско духовно и физическо благополучие. Тържествата по случай края на Световните ви войни ще изглеждат като тихо следобедно парти на чай в сравнение с ознаменуването на истинския мир и свобода в световен мащаб, което ще отбележи и Края на времената.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обединен звезден армейски корпус на военните инженери

Мнозина сред вас са специалисти по петоизмерни технологии и са членове на ОЗАКВИ. Тази организация няма нищо общо с Американския армейски корпус на военните инженери, тъй като техните технологии са строго триизмерни и скоро ще станат напълно безполезни. Членовете на ОЗК са майстори на трансмутацията, високочестотната вибрационна медицина и специалисти по разоръжаване на нефункционални системи. Корпусът е тук, за да донесе тези и други технологии в трето измерение и така да подпомогне физическата и духовната трансформация, която е в ход.

Триизмерна дилема:  Триизмерната наука не разполага с ефективни средства, за да се справи с радикалната промяна, която тече в момента, защото това не е истинска наука. Тя не е нищо повече от измислена измервателна система, използвана с цел упражняване на контрол върху околната среда с помощта на неправилно разбирани и използвани енергии. Основната причина, поради която науката не е била в състояние да бъде нещо повече от псевдонаука е, че тя се основава върху страха и манипулацията, вместо върху любовта и съзидателността. Следващата причина, поради която тя и досега не е успяла да открие нещо стойностно, е фактът, че е купена от едрата индустрия, която контролира финансирането й. Индустриалците са изключително заинтересовани тя да не създава нищо, което би освободило тази планета от икономическо робство. Затова те са създали съответна програма, въз основа на която плащат на учените да не откриват нищо, което би разрушило сегашната система. В резултат от тези фактори учените са натикани в ъгъла и заставени насила да прекратят всякакви по-нататъшни научни постижения в трето измерение. По този начин всеки техен опит за принос към процеса на трансмутация е бил напълно елиминиран.

Петоизмерна реакция: Поради незавидното положение, в което са поставени учените, в техните среди почти няма представители на Обединения Звезден Корпус. Умело маскирани като домакини, чиновници, фризьори, шофьори на таксита или неотличаващи се с нищо репортери, те стоят извън научната общност, готови в очакване да бъдат призовани да действат. Е, призивът вече е даден.

За разлика от триизмерното си подобие, Обединеният Звезден Корпус се състои от истински учени. Технологиите им се основават върху любовта и светлината и представляват истински съзидателен акт. И тъй като науката им е творческо изкуство, не им се налага систематично да разглобяват живота на части и да го унищожават в опит да разберат какво го кара да тиктака. Напротив, те действат в съзвучие с него, за да открият нови възможности дори там, където те привидно не съществуват. Основната задача на членовете на този Корпус е да осигурят безплатни билети за петоизмерния експресен влак, който са създали, за да могат жителите на планетата да слязат от триизмерната теснолинейка, която бавно обикаля в кръг около техния космос, прояден от страх.

Технолозите на Обединения Звезден Корпус са тук, за да разрушат последната граница. Тя е изкуствено създадена и поради това съвсем естествено може да бъде преодоляна с цел навлизане в космическото пространство. Ключът към междузвездните пътешествия е в постигането на майсторство в процеса на сътворение, а не въпрос на технологични постижения. Това майсторство ще извади обитателите на планетата от застоя. И в резултат ще ги изведе от Слънчева система, от Галактиката и от тяхното измерение.

Обединеният Звезден Инженерен Корпус е тук, за да представи технологии, които дори не сте сънували. Те са напълно законни чеда на Духа, а не лишени от наследство деца, родени от безбожния брак между манипулацията и уплашените манипулатори на съзнанието. Корпусът е тук, за да отключи портите към звездите и да ескортира Земята и нейните обитатели до почетното им място сред многобройните съзидателни сили на необятната Вселена, което им се полага по право.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #3 -: Декември 06, 2009, 11:24:59 am »

Порасналите Деца на Нефункционалните Земляни (ПДНЗ)

„Пораснало дете на нефункционалните земляни” не звучи като служебно задължение, но е точно това – и вие всички го изпълнявате. Някои членове на Мисията, обаче, притежават специални умения в процеса на пробуждане и са истински експерти в това, да помагат на другите възраждащи се земляни да направят същото. Наричаме ги „Напреднали ПДЗН”, защото са специалисти във възвръщането на истинското си величие.

Забелязваме, че тази гвардия от напреднали ПДЗН демонстрира радикални промени в съзнанието, при това с твърде ускорени темпове. Ще разберете, че принадлежите към тази група, ако снимката на шофьорската ви книжка изглежда така, сякаш е правена по време на хипнотична регресия в минал живот или на бал с маски, на който не си спомняте да сте били поканени.

Освен това, представителите на ПДЗН са изключително вещи в „космическата-диета-за-бързо-отслабване-на-тегло”. Физическите им тела може и да не отразяват ефикасността на тази диета, но аурите им – винаги. Първата и единствена стъпка в тази „програма за отслабване” е да спрете да се криете. Представителите на ПДЗН могат да се справят с това само за една нощ – и да се събудят, смеейки се над своя осигурителен номер в НОИ, над ипотеката и особено над така наречената си професионална кариера. Те притежават изключителната способност да се пробудят с истинската си идентичност и да осъзнаят своята независимост, дори без да се налага да представят на приятелите и колегите си едномесечно предизвестие. В резултат от това свое умение те са наистина незаменими в ролята си да правят на пух и прах нефункционалните игрички на всички околни.

Порасналите Деца на Нефункционалните Земляни са предният фронт на проекта за Възраждане на планетата на Контролния център на Мисията, а тяхната „артилерийска поддръжка” е тежката артилерия в битката за освобождение на човечеството.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Поделенията на МВВБ

Поделенията на Мобилната Вселенска Военнополева Болница (МВВБ) са дислоцирани навсякъде из планетата, както и извън нея. Техният медицински персонал е изключително добре подготвен в областта на междуизмерната медицина.

Подобно на Обединения Звезден Инженерен Корпус, сред официалните представители на медицинската професия трудно ще срещнете членове на МВВБ. Познанията по биология, които се изискват за процеса на трансмутация, излизат далеч извън сферата на нормалната медицина и – за щастие – извън нейните терапевтични програми. Ако по някаква случайност се намери доктор, който може да диагностицира правилно една трансмутация, той вероятно ще се опита да открие ваксина, с която да я спре, или лекарство, с което да я потисне. Контролният  Център на Мисията не ви препоръчва да приемате което и да е от двете. Ако симптомите продължават, съветваме ви да се консултирате с местния междупространствен лекар. За целта навлезте вътре в себе си и позвънете в спешното отделение на МВВБ. Щом ви свържат, поискайте помощта, от която се нуждаете. Представител на МВВБ ще ви се обади от някое измерение.

Симптоми на трансмутация:  Един от най-честите симптоми на трансмутацията е умората, обикновено водеща до феномена, наречен „мързеливо вегетиране”. Това е съвсем естествен процес, тъй като физическото тяло пренарежда клетъчната си структура, за да извърши своя кулинарен скок от бургерите и пържените картофки към менюто от чиста светлина. Не се притеснявайте от съпровождащото го чувство на умора. Имайки предвид състоянието на хранителната верига, по-притеснително би било, ако не се наблюдава подобна промяна.

Следващият често срещан симптом е усещането за дискомфорт или „трансмутационна треска”. Емоционалното тяло изпраща тези сигнали, тъй като му се струва, че някой го разглобява на части, избърсва и ремонтира. Не обръщайте прекалено голямо внимание на това състояние, тъй като емоционалното тяло протестира енергично срещу всичките тези трансмутационни щуротии и е склонно непрекъснато да мрънка. По същите причини и менталното тяло може да ви уведоми, че страда от периодични пристъпи на объркване, защото вижда, че Духът поема командването и се страхува, че ще бъде уволнено. Това, разбира се, не е вярно, затова по-добре си спомнете, че менталното тяло обича да дава погрешна информация и да я тълкува неправилно.

Ако тактиката му не проработи, умът може да ви съобщи внезапно, че не помни нищо, сякаш това ще му послужи за неоспоримо доказателство, че трансмутацията е нещо изключително опасно и трябва незабавно да се откажете от нея. Не обръщайте внимание на това. Истината е, че миналото като основна отправна точка на умствените нагласи излиза от съзнанието ви, а на негово място идват бъдещите модели на възторг и екстаз. Умът не може да си спомни нищо, защото всички безполезни данни се изтриват от файловете му. Онова, което той възприема като приближаваща се опасност, всъщност е предстоящото освобождение.

Накрая, егото и личността със сигурност ще се намесят с километричен списък от жалби и оплаквания, от които може да ви се изправи косата, ако им се вържете. Не ги слушайте. Нито умът, нито те нямат ни най-малка представа какво се случва и погрешно тълкуват процеса на собственото си преустройство като страх, че ще бъдат изоставени.

Повечето симптоми нямат почти никакви биологични параметри, но все пак могат да бъдат неприятни и изнервящи. Старият живот умира, а на негово място се ражда нов. Този процес обикновено води до някои физически, ментални и емоционални смущения. Ако раждането стане прекалено трудно, настанете се в някой от оздравителните центрове, оборудвани от екипите на ПВПБ. Те са добре подготвени да ви помогнат да съвсем безопасно да се разпаднете на части на всички нива.

Трансмутационни лекарства:  Всъщност такива няма, нито пък е желателно да ги търсите, защото трансмутацията сама по себе си е лечение. Това е естествен процес, абсолютно необходим за следващата стъпка във вашата еволюция. Тя е единственият начин да понесете по-високите вибрационни нива на енергийното поле, в което скоро ще навлезете. Най-доброто лекарство в случая е съзнателно да пожелаете да съдействате на тези жизнено важни промени.

Доброволното съгласие е право на всеки „пациент”. Лечението е в компетентните ръце на професионалистите от МВВБ. Персоналът има една първостепенна задача: Това са изключително добре подготвени специалисти, които подпомагат процеса на раждане. Те са междупространствени „акушерки”, изпратени да помогнат на земното население и на самата планета да преминат през болката и травмата, съпътстващи този акт на духовно пробуждане. Те са специалисти по трансмутация и са добре подготвени да се справят с всякакви физически, емоционални и психични усложнения, които биха могли да се появят в процеса на раждане на новия живот. Всички подразделения на МВВБ, както на планетата, така и извън нея, са готови да приемат вашите обаждания и да се отзоват незабавно в родилното отделение.

(Подробности във връзка с някои специфични процедури ще намерите в раздела „Междупространствена мозъчна хирургия” и „Операция на емоционалното тяло” в главата „Помощ”. Ако живеете в Канада или САЩ, можете да се обадите на МВВБ, като навлезете вътре в себе си и наберете 911).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Шифровчици

Мисията и техниките на Шифровчиците много напомня работата на индианците навахо по време на Втората световна война.* Тогава те използвали родния си език, за да изпращат шифровани съобщения, които японците така и не успели да разгадаят. Основната разлика е в това, че от 1945 г. задачата им доста се е променила. Сега целта е информацията да се разпространи сред земните жители, а не да се крие от тях.

Използвайки родния си език, пристигналите в последно време Шифровчици могат да предават важни междуизмерни съобщения на обществото, в което живеят, като успяват да игнорират линейното мислене и моделите на съответната култура. И така, както езикът на навахо е звучал „на китайски” за японците, внедрените под прикритие Шифровчици са напълно неразкриваеми за местното население и не могат да бъдат „дешифрирани”. Контролният център на Мисията може да твърди това с абсолютна сигурност, защото разбиването на кодовете би означавало информацията да може да се преведе на английски или на друг линеен език. Но що се отнася до нашата кодова система – все едно да се опитвате да прехвърлите триизмерен обект в двуизмерно пространство. Това просто е невъзможно. Нещо повече, Контролният център на Мисията стигна дотам, че съобщи ключовете за кодовата система на всеослушание, но все още никой не ги е разбрал, защото средствата, които човеците използват, за да разбият кодовете, напълно изключват възможността те да бъдат дешифрирани.

Шифровчиците са хитро разпръснати из цялата планета, а работата им е съществено значение за успеха на Мисията. По тази причина Контролният център на Мисията няма да разкрива повече информация за тяхното местонахождение и за специфичните им задачи. Правим го с цел да осигурим тяхната безопасност, защото се опасяваме, че някоя „откачалка” може да прочете този наръчник и да реши, че шифрованите съобщения са проява на антиамериканска дейност, която трябва да се проучва и преследва в национален мащаб. Опасяваме се, освен това, че някой печен предприемач също може да попадне на този материал и да открие в него златната възможност да печели пари от всекиго, който би пожелал да получи въпросната информация. Въпреки, че всеки опит да се попречи на Шифровчиците е обречен на неуспех, Контролният център на Мисията предпочита да се въздържи от коментар по въпроса, защото не желае никакви смущения по трасето.

Ако тази оскъдна информация ви кара да се зачудите дали случайно не сте Шифровчик, обърнете внимание на начина, по който реагирате на написаното. Ако разбирате напълно за какво става въпрос и изпитвате импулс да го подредите в папка и да го съхраните в чекмеджето си, накъде между „Прекрасния свят на макрамето” и „Подробно ръководство за ремонт на автомобила”, много е вероятно да сте Шифровчик със специална задача.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Радисти-шифровчици навахо (или „Говорещи с вятъра”): През периода 1942-45 г. около 540 индианци навахо участват във всички тихоокеански операции на морската пехота на САЩ. Те предават важни съобщения по радиостанциите и по телефона чрез шифър,  разработен въз основа на родния им език, който японците така и не успяват да разгадаят. – бел. прев.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Междугалактическо Дружество на Банкерите

Членовете на Междугалактическото дружество на банкерите е тук, за да разруши нефункционалната икономическа структура на планетата. Те са истински артисти в употребата на изкуствената пластмасова валута и са въоръжени с истински кредитни карти, неограничени ресурси и познания как да печелят от всичко.

Тяхното майсторство се дължи на факта, че на тях им е напълно ясна пластмасовата природа на самата реалност. Никакви форми не могат да ги подведат; те самите ги създават. И знаят, че вниманието и намерението им лежат в основата на реалността, която изграждат; следователно, те са специалисти в това, да откъснат съзнанието си от общата нефункционалност и да се насочат към духовната истина. В резултат от техните усилия скоро ще бъдем в състояние да предложим на земните жители една напълно приложима програма за оздравяване на икономиката.

Тази програма предполага икономическата система на планетата да се синхронизира с Божествената икономика, на която се радват по-голямата част от жителите на Вселената. Дейността на Междугалактическото дружество на банкерите ще помогне на планетата да осъзнае, че нито едно живо същество няма нужда да печели правото си на живот. Това не е икономическа ерес, а Декларация за независимост, основана върху истината. Щом човечеството приеме това лекарство, идеята за оцеляването ще се срути, а на нейно място ще се роди неизчерпаемото изобилие.

Междугалактическата банка вече издаде „карт бланш” на всички представители на човешкия род, а нейните банкери са тук, за да осигурят неограничен кредит на човеците. Контролният център на Мисията ви препоръчва и вие да кандидатствате в най-скоро време.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Междугалактически борд на брокерите на недвижими имоти

Членовете на Междугалактическия борд за недвижими имоти са се специализирали в преразпределянето на цялата планетарна недвижима собственост и постепенното й превръщане в космическа. Щом Бордът поеме ръководството, много от настоящите собственици ще бъдат изгонени от земята и жилищата си. Това не означава, че населението от Третия свят ще нахлуе във вашите страни и ще превземе супермаркетите и моловете. Това означава край на оцеляването. Старите световни системи рухват. Онези, които желаят да продължат да живеят по стария начин, ще бъдат учтиво помолени да напуснат, защото техният основен мотив – страхът – ще бъде преместен на друга планета, където той и неговите подразделения ще бъдат добре дошли.

Междугалактическият Борд на брокерите на недвижими имоти вече е поставил тази планета в Общия междуизмерен списък за повторна колонизация от Силите на Светлината. Бордът пристигна в това измерение, за да установи, че частната собственост върху Земята стремително лети към своя естествен край и че на мястото на илюзията за притежание на планетата идва законът за стопанисване. Това е било предварително заложено като рождено право на всеки. И този завет ще доведе до истинско равенство и изобилие на тази великолепна планета.

Светлината е законният наследник на Земята. Нашите брокери са тук, за да гарантират, че клаузите в договора са написани правилно и собствеността е предадена на законния й наследник.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Космически компютърен отдел 

Някои участници в Мисията работят в нашия специален компютърен отдел. Те са експерти по междугалактически интерфейс. Това са Космическите компютърни специалисти, които притежават способността да действат като истински свръзки между измеренията.

Този отдел е специализиран в превеждането на третоизмерния бинарен компютърен език в унарна петоизмерна лингвистична система. Сигурно всеки компютърен експерт на тази планета ще ви каже, че такъв превод е невъзможен, но това просто означава, че той не може да го направи. Тъкмо по тази причина и ние не искаме това от него. Изпратили сме си свои специалисти.

Другата задача на този отдел е да донесе в това измерение нов софтуер с програми, за които никой не е и сънувал. Те са създадени в пето измерение и се прилагат на всички етапи в процеса на трансмутация. Те не само ще декодират всички сегашни нефункционални и объркващи програми, но и ще ги настроят към базата данни, която автоматично ще ги препрограмира в съответствие със светлината.

Нашият компютърен екип е тук, за да разпространи новия ни софтуер навсякъде по света, за да подготви планетата за финалната междуизмерна връзка. Техните тела са силициевите чипове на нашите компютърни схеми, а присъствието им е клавиатурата на нашата система. Те са супермодерен хардуер, напълно имунизиран срещу всички компютърни вируси, но същевременно изключително лесен за използване.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #4 -: Декември 06, 2009, 11:31:40 am »

Воините на Дъгата

Воините на Дъгата са воини на Духа – такъв е всеки участник в тази Мисия. В изпълнение на пророчествата на американските индианци, днес междугалактическите и междуизмерните сили се събират на тази планета, за да я освободят в името на Духа.

Индианците са петоизмерни пратеници, които разполагат със свои собствени комуникационни средства за връзка с духовната истина. Според пророчествата на много племена, могъщият Дух сега се връща на Земята, за да я избави от разрухата и отчаянието и да я издигне до новото й великолепно царство, управлявано от Духа на Любовта. В представите на индианците думата „дъга” означава, че това събитие не се отнася до някое отделно племе, народ или раса. Нещо повече, то не се ограничава само до тази планета. Всички Вселени от царството на Светлината са изпратили свои представители, за да проправят пътя на настъпващата ера на свободата и живота. Дъгата, която те представляват, е нещо много повече от светлинния спектър, който виждат хората на тази планета, а цветовете й са много по-богати и сияйни от мъждукащата отразена светлина, която Земята досега бе в състояние да предоставя.

Воините на Дъгата са живи въплъщения на новата светлина, изпратени от Контролния център на Мисията в чест на американските индианци, техните пророчества и всичко, свързано с тях. Великата Вселена на Светлината приветства и поздравява нашата индианска делегация за добре свършената работа. Царството на Светлината, което те предсказаха, изгрява в момента, точно сега, докато четете тези думи.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кралски Космически Военновъздушен флот

Космическите военновъздушни сили са много, много по-големи от всички национални въздушни сили, взети заедно. Те са подразделение на Висшето командване на Светлината и като такива са много по-могъщи от всяка военна сила на тази планета.

Всички държавни глави на тази планета са уведомени за нашето присъствие и са предупредени, че нито едно от техните смешни оръжия за междузвездни войни няма да има шанса да бъде задействано. Причината да не бъдете информирани за това се крие в простия факт, че вашите военни са извън себе си от ярост, че техните пушкала са напълно безполезни. Освен това, те не искат вие да знаете точно колко безсмислени са огромните разходи за въоръжаване и до каква степен накърняват околната среда. Да го кажем на прост земен език – пазят си задниците.

Ние не дойдохме на Земята като нашественици. Ако искахме да нахлуем, щяхме да го направим много отдавна. Ние разположихме корабите си около планетата, за да създадем определено вибрационно поле, с което да помогнем на Земята в процеса на трансмутация. Освен това сме тук, за да защитаваме и общуваме с наземния екип, който улеснява процеса на земно ниво. Нашите екипажи постоянно получават данни от наземния ни персонал. Това се прави с цел да бъдат подпомогнати в процеса на пробуждане и да се осигури навременното им разполагане на съответните позиции. Ние разполагаме със средства да отзовем членовете на Мисията на корабите за инструктаж или помощ – и го правим непрекъснато.

Въпреки, че мощта на Кралския Космически военновъздушен флот е много по-голяма от всичко, което жителите на тази планета могат да си представят, нашата любов е също е по-голяма от всичко, за което те някога са дръзнали да мечтаят. Нашето присъствие по никакъв начин не заплашва Земята; ние се прекланяме пред Нея и сме тук, за да й помогнем да разкъса оковите си и да поеме по царствения си път. Нашите ескадрони са на нейно разположение и й служат, за да й осигурят безопасно пътуване до царството на Светлината.

Ние сме Кралският Космически  военновъздушен флот и служим с любов на цялото човечество.

 (Този раздел е превод на директно съобщение от Командира на Кралския космически военновъздушен флот).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кварк-Алиансът

Като член на тази мисия и на екипа за планетарен преход би трябвало да знаете за присъствието на Кварк-Алианса. И макар вие да не можете да се присъедините към него, той се присъединява към вас, затова за ваша информация тук накратко ще обясним неговата функция.

Кварк-Алиансът е могъща организация, чиято дейност на пръв поглед остава незабележима, защото нейните пълномощия се реализират на субатомно ниво. Човешката научна общност отрича нейното присъствие и функции, защото ако дори за миг допусне съществуването й, ще бъде принудена да признае наличието на разум на места, където се страхува да го открие. Освен това, ако разбере за Алианса, това ще развенчае всички висши проповедници на науката, защото ще постави под въпрос техните знания и контрол. Тъй като научната общност няма да предаде властта си доброволно, тя ще продължава да отрича съществуването на Кварк-Алианса.

Кварк-Алиансът е отговорен за много от технологичните провали в последно време, които неправилно се приписват на човешка грешка или понякога на износване на металите. Да, човешките грешки никога не трябва да се подценяват, а проблемът с износването на метала само намеква какво всъщност се случва. А какво всъщност се случва? – в момента се наблюдава съзнателна комуникация на атомно ниво, в резултат от която се взема единодушно решение да се промени структурата на вашия физически свят.

Не металът се износва – износват се молекулите. Всъщност, те не са просто износени, те са напълно изтощени. Вече не желаят да слугуват на една технология, основана върху модела на отрицание на живота и подлагането на риск на цяла една планета. В резултат те решително отказват да сътрудничат и създават известен технологичен хаос. С помощта на Кварк-Алианса атомните частици са започнали процес на прегрупиране в хармония със Силите на Светлината и на пренареждане на физическата реалност, като по този начин издърпват субатомната черга изпод краката на модела на отрицанието.

Тук ви уведомяваме за съществуването на Кварк-Алианса, за да не останете изненадани, когато видите как структурите на съвременната физика се разпадат пред очите ви. Не обръщайте внимание на яростната защита от страна на науката, която ще се опитва да си възвърне властта, виждайки очевидния си крах. Всъщност, най-добре ще е да си седнете някъде и да се забавлявате, докато гледате предсмъртните протести на старите форми, които се разрушават под действието на превъзхождащите ги сили на нахлуващата светлина. Онова, което на повърхността изглежда като хаос, скоро ще предаде властта си на новия ред, основан върху хармонията, сътрудничеството и радостта.

Както вече казахме, изброеният по-горе списък със служебни задължения далеч не изчерпва целия спектър от длъжностни характеристики в рамките на тази Мисия. В него само накратко отбелязахме някои от тях, за да си изберете. Истинските размери на Мисията не могат да бъдат описани на човешки език, защото тя бе организирана в други измерения. В това измерение ще ви бъде достатъчно да знаете, че Контролният център на Мисията винаги си гледа работата както трябва. Нашите планове и програми покриват всички форми на живот на тази планета. Така че, заемете се с вашите си задачи, изпълнете вашата цел, поддържайте любовта жива и не забравяйте да поддържате връзка с нас.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #5 -: Декември 06, 2009, 11:36:04 am »

4. Проблеми на Прехода

Контролният център на Мисията е наясно, че процесът на пробуждане не е толкова просто нещо. И макар да сте генетично кодирани за него, ще мине известно време, докато дойде моментът за активиране, а междувременно вие ще продължавате да бъдете напълно убедени, че сте земни жители. Вероятно вече проявявате най-лошите им черти и носите известен брой от техните страшни маски. Може би сте се превърнали в представител на средната класа, в човек, който се е издигнал със собствени усилия, в жертвоготовна жена, която не цени себе си, може би сте тотално объркани, напълно доволни от живота си, последователи на някакъв гуру, член на клуб по стрелба, чудите се как да си изплатите ипотеката, гледате телевизия, защитавате националната си принадлежност, служите на корпорацията си, подстригвате си моравата пред къщи, изкарвате пари, чувствате се „жертва” на някоя религия, посещавате психотерапевт, тичате за здраве, приготвяте обяда, или сте юрист към Националната електрическа компания.

Разбира се, това е твърде кратък списък, с който не можем да изчерпим всичките ужасни възможности. В обобщение ще кажем, че успешно сте били поставени на колене – и не от преклонение към живота, а от безконечни опити да пълзите по ръба на оцеляването. Някой от безбройните варианти на страха вероятно е успял да ви срине по един или друг начин.

Нещо повече, може би мнозина от вас са над 40-те (Спомнете си, че по-голямата част от тази инкарнационна група е пристигнала малко след Втората световна война – вж. определението за „Пролазник”). Това означава, че може би сте получили много медали, награди, степени и звания, победи на боулинг (зависи до каква степен сте били поробени), плюс властта, положението и кредитните карти – всички примамки, които са ви слагали, за да ви купят. И – в  най-лошия случай – може би сте се сдобили с бяло мъжко тяло, което живее в Уилтън, Кънектикът (район, в който живее заможната бизнес-класа) и сте приели неговите атрибути за своя идентичност.

По повод на всичко това Контролният център на Мисията би възкликнал „Олеле!” И би добавил: „Слава Богу, че си Христос!”

В следващия раздел ще ви дадем полезни съвети в една област, която по принцип е проблематична и типична за нефункционалните планети. Въпреки, че пълното пробуждане ще елиминира повечето проблеми, ние сме наясно, че мнозина от вас не могат да се променят за една нощ поради непрекъснатото промиване на мозъци, на което сте били подложени. Затова ще ви посъветваме: моля, не протакайте твърде дълго, че ще пропуснете цялата мисия.

Тук е Контролният център на Мисията. Дръжте се.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да минеш за бял

Щом започнете да се пробуждате на междупростарнствено ниво, Контролният център на Мисията ви съветва да бъдете дискретни. Не бийте много на очи и действайте като „бял човек”, доколкото е възможно, освен ако по случайност не сте китаец. (Би било добре да проявите здрав разум). Това е за вашата собствена безопасност. Не забравяйте – обществата на тази планета са изградени върху страха. Те се страхуват от всекиго, от всичко и от всички различни; нещо повече, те убиват в защита на страховете си.

Досега не се налагаше Контролният център на Мисията да ви предупреждава по този въпрос, тъй като вие нямахте ни най-малка представа кои сте и защо сте тук. Но сега, след като започнахте да усещате истинската си идентичност, бъдете изключително предпазливи. Например, ако се приближите до някого и му кажете сякаш между другото: „Здрасти, аз съм от Сириус – доколкото виждам, ти си местен” – това няма да ви спечели нови приятели или да повлияе на повечето хора. Ако имате късмет, най-много да ви помислят за откачен. Но ако нямате, може и да ви тикнат в затвора.

Помнете, вие сте тук, за да елиминирате страха, а не да го предизвиквате, затова бъдете внимателни по време на светски разговори и се старайте да не отчуждавате от себе си чуждоземните.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Под прикритие

Въпреки, че местните до известна степен са опасни за вас, повече ви застрашават другите извънземни, които отказват да се събудят. По-голямата част от местното чуждоземно население е склонно да отхвърля идеята, че на Земята живеят милиони извънземни. Те са толкова убедени, че знаят какво става, че най-вероятно ще пропуснат онова, което наистина става, докато то най-накрая стане. Заради еднолинейната природа на системата си от убеждения местните най-вероятно няма да предприемат лов на вещици.

От друга страна извънземните, които отричат генетичния си код, са малко по-опасни и с тях трябва да се внимава. Те ще бъдат по-склонни да ви нападат от самоуверените си съграждани. И ако някъде някой бъде обвинен в магьосничество, най-вероятно и прокурорът, и съдията ще бъдат от техните среди.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Месианският комплекс

В процеса на пробуждане ви дебнат някои капани, за които искаме да ви предупредим. Най-важният от тях е месианският комплекс. Докато членовете на Мисията не стъпят здраво на междупространствените си нозе, те са склонни към такива прояви. Контролният център на Мисията ще отдели малко време, за да ги тушира до известна степен.

Да си Христос и да се мислиш за Христос са съвсем различни неща. Ако си въобразявате, че сте Христос, ще започнете да постъпвате така, както смятате, че би постъпвал Христос, което обикновено означава, че ще се опитате да спасявате някого.

Нека изясним нещо веднъж завинаги: тази Мисия няма за цел да „спасява” когото и да било. Всички обитатели на тази планета са Майстори. Дори и чуждоземците са майстори и съвсем майсторски се справят със задачата да се държат като чуждоземци. Всеки на тази планета знае правилата на играта и всеки е направил своя избор. Ако някой е избрал да продължи да се държи като майстор на ограниченията, това е негово/нейно неотменно право. Целта на тази Мисия не е да спасяваме хората от техните права. Освен това, Съветът не е упълномощил наземния персонал да търчи напред-назад из планетата с месиански плам и да спасява хората от свободната им воля, нито пък Контролният център на Мисията е издавал подобна заповед.

Земята е избрала да еволюира отвъд модела на ограниченията; но ако някой е избрал да го изследва още по-подробно, той е свободен да го направи – просто не на тази планета. На тези хора ще бъде позволено да продължат да експериментират с ограниченията на някое друго място, което се намира на по-ниска степен в своята еволюция.

Членовете на тази Мисия са избрали да се усъвършенстват в умението да изразяват Божественото, а не ограниченията, и от тях се иска да го направят по това време и на тази планета. Много е важно да си спомните, че никой избор не е по-добър от друг. Вие още сте в полубудно състояние, затова недейте от прекалено старание да се опитвате да „обръщате хората в правата вяра” или да налагате своя избор на другите. По-добре бъдете избора, който сте направили.

Контролният център на Мисията очаква от своите членове да уважават суверенитета и свободната воля на всеки човек. Освен това очакваме от вас да се изправите в истинския си вид и да започнете да излъчвате Божествената си същност. Само така ще можете да повлияете на другите да изберат да бъдат като вас. Вие сте въплъщение на Духа и това е единственото нещо, което ще помогне на Мисията плавно и успешно да постигне очакваните резултати.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Чувството за  духовна значимост

Наред с Месианския комплекс, това е следващия капан, в който ви съветваме да не падате. Проблемът с духовната значимост е в това, че тя е страничен продукт от духовните амбиции, които ви съветваме да избягвате.

Проявите на духовна амбиция по принцип не съдържат в себе си никакъв дух. Те само ще ви откъснат от Духа и – следователно – от Мисията. Това не означава, че искаме от вас да не правите нищо духовно, докато пребивавате на тази планета. Напротив, ние очакваме от вас някакви духовни резултати, иначе нямаше да ви изпратим тук. Но ако се оплетете в собствената си „значимост”, ще проявите идентичност, която няма нищо общо с истинската ви същност.

Вие сте тук с една едничка цел: да въплъщавате Духа, на когото служите. Ако се оставите да излезете от коловоза поради някаква „духовна значимост” и се главозамаете от собственото си „величие”, ще изгубите представа за истинската си значимост и ще провалите целта на Мисията. Спомнете си, че сте тук, за да се превърнете в жив израз на Духа. Няма друго подходящо нещо, с което да заместите истинската си същност.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Синдромът „пилешка глава”

Докато тече процесът на разрушаване на нефункционалните модели и Духът безцеремонно изритва страха от шофьорската седалка, възможно е да преживеете синдрома на „пилешката глава”. (Нашите източници ни съобщиха, че на тази планета имате пилета – местна популация от птици, които имат свойството да подтичват напред-назад, след като главите им са отрязани. (Не искаме да засегнем пилетата, но решихме, че техният поведенченски модел ни предоставя подходящ пример, затова нарекохме този синдром в тяхна чест).

Синдромът „пилешка глава” се дължи на определен бионеврологичен феномен, при който обезглавеното пиле продължава да тича обезумяло насам-натам, сякаш все още може да контролира нещата. Това продължава известно време, докато нервната система не проумее факта, че птицата официално е мъртва. Точно това може да се случи и с вас, когато страхът изчезне от организма ви. Страховите поведенчески модели могат да продължат да маршируват наоколо известно време и нервната ви система да се държи така, сякаш той все още командва парада.

Имате две възможности да се справите с положението: да постъпите с това отживяло времето си поведение по същия начин, както (по наши наблюдения) се отнасяте към мухите (не искаме да засегнем мухите, но намираме и този пример за подходящ) – можете да ги оставите да бръмчат наоколо, докато паднат от само себе си, или да ги цапардосате и да приключите нещата. Единственото нещо, което не бива да правите, е да се идентифицирате с тях.

Страхът и неговите модели на поведение никога не са били и сега не са вашата истинска идентичност. Той е паразитна форма на живот, която вече няма никаква работа на тази планета. Ако това ще ви помогне, представете си го като гъбичка, която е пристигнала от Космоса преди еони, превзела е тази планета и оттогава живее като паразит във вас. Но страхът вече не определя вашата същност, така както гъбичната инфекция на стъпалото не определя вашето тяло. Каквато и стратегия да предприемете във връзка с този синдром, помнете, че той приближава към своя край и че вие не се идентифицирате с него.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #6 -: Декември 06, 2009, 11:40:18 am »

Цялост – инсталиране и поддържка

Като „пролазници” в тази Мисия, вие по дефиниция притежавате някои доста сериозни недъзи. И когато ви призовем да слезете от инвалидната си количка и да се изправите в цял ръст, може в началото да предпочетете да си останете в нея и да се наслаждавате на предимствата да бъдете инвалиди. Контролният център на Мисията би желал да ви помогне да стъпите на краката си.

Най-големият недъг, от който страдате, се дължи на факта, че тази Мисия предполага пълно възвръщане на вашата цялост, докато обществото, в което живеете, почти или никак не изисква такова нещо от вас. Причината за това е във факта, че земните общества си приличат в едно: всички те са нефункционални. Щом една култура реши кой нефункционален аспект желае да представлява, тя издига своето знаме, за да декларира позицията си, регистрира своята запазена „марка за нефункционалност” и я изкарва на пазара у дома или в чужбина, след това я пробутва като културно наследство, за да се гордее с нея и да я защитава с всички средства. И тъй като вие е трябвало да се преструвате на представител на определена нация, за да попаднете на Земята, никой от вас не е успял да се отърве от една идентичност, която е поне на милион светлинни години и точно на 1800 от истината.

Изкушението да продължите да поддържате нефункционалните модели се дължи на факта, че сте положили наистина огромни усилия и сте преживели доста трудности, за да дойдете тук; и ви е жал просто да изхвърлите всичко това на боклука. И понеже се опасявате да не се окаже, че просто сте си изгубили времето, може да продължите да се вкопчвате в някоя фалшива идентичност или лична връзка, основана върху взаимната зависимост, за да забавите оздравителния процес. Тези измамни взаимоотношения – било то с вас самите или с някой друг – са основани върху нефункционалното „съучастничество”. То расте върху почвата на едно неизказано желание, което може да се илюстрира с фразата: „Моля ви, не се бъркайте в моето усещане за ограниченост. Може да съм в Аушвиц, но това е моят дом”.

Поддържайки този „договор”, вие си създавате един основен проблем: не можете да преминете през паспортния контрол към петото измерение, натоварени с този нефункционален багаж, освен това тук няма инвалидни места за паркиране, нито достъп за инвалидни колички. Трябва да оставите цялата си фалшива идентичност на митницата, където ще претърсят всичките ви вещи за контрабандни умствени нагласи. Сред тях са: нечестност, манипулация, престорена инвалидност, отказ да се простите с идентичността си на оцеляващи, както и всяко тайно нечисто съглашение, което сте направили поради страх или отрицание.

Контролният център на Мисията е наясно, че ви трябва огромна смелост да се върнете отново към истината, но освен това знаем, че никой няма да успее да прекара контрабандно невъзстановената си цялост през границата на новата бъдеща цивилизация. Проявете разбиране към себе си и към другите по време на възстановителния процес, но същевременно работете добросъвестно по въпроса, защото тук няма място за илюзии. И помнете – за препоръчване е да предадете патериците си доброволно, вместо да бъдете задържани на границата.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проницателност

Във времената на прехода внимавайте много кого и какво следвате. Всъщност, ако изобщо следвате някого (нещо), това е първият признак, че сте излезли от коловоза. На онези, които продължават да се обучават при някой гуру, препоръчваме много да внимават.

Времето на великите духовни учители си отиде. Настъпи епохата на великите духове. Този преход от модела „велик учител/ученик” и „велик майстор/чирак”  към модела „всеки е велик учител и майстор сам на себе си” може за известно време да доведе до безработица в Индия и на други места, но не се притеснявайте. Истинският Учител/Майстор на светлината ще го премине лесно и ще приветства вашето скорошно дипломиране със същото облекчение, с което ще приеме и напълно заслуженото си пенсиониране.

Други сред вас смятат гурувците за отживелица и вместо тях следват напътствията на безплътни същества. Отново ви призоваваме да бъдете внимателни. Много от нашите сили получиха достъп до тази планета чрез контактьори. Но ние не сме единствените, които са влезли по този начин. Има много безтелесни същества, които се маскират като представители на Светлината и добавят нищожната си лепта към глобалната спестовна каса. Да си без тяло не означава непременно да получиш членска карта за клуба на Силите на Светлината. Наоколо щъкат твърде много същности без тяло, които само чакат благоприятната възможност да ви използват и тормозят. Най-сигурният начин да се справите с тези енергии е като подхождате като Майстори, не като чираци. Ако живеете в истината, много е малка вероятността да се подведете от лъжата.

Винаги проверявайте енергиите, с които влизате в контакт, за да се уверите, че не са просто някакви четвъртоизмерни използвачи, които искат да си останат в царството на мрака. Ако съществото се крие от светлината и избягва да стои на светло, ако действа като вампир, току-що избегнал трепетликовия кол, можете да бъдете сигурни, че не служи на Силите на Светлината. Всяко нещо, което не понася светлината, не би могло да й служи и трябва да бъде отведено в светлината възможно най-скоро. Освен това, разгледайте поведението и мисъл-формите си. Част от нещата, които смятате, че се дължат на вашата личност и възпитание, могат да се окажат поведенчески модели на някоя същност от четвърто измерение, която съжителства във вашето тяло.

В момента това е изключително голям проблем, защото в четвърто измерение се наблюдават доста сериозни смущения, които проникват и във вашето. (Моля, прочетете втората бележка в раздела НЛО на Глава 1 за по-подробна информация относно измеренията). Това се дължи на известни недоразумения между измеренията. Пето измерение постепенно се спуска, за да навлезе в трето, и в момента пресича границите на четвърто. Някои от силите на мрака, които го обитават, смятат светлината за заплаха и приемат предстоящата си трансформация като сериозно покушение. Част от тях са организирали съпротивително движение, което се бори срещу нас, въпреки че ние изобщо не се борим с никого. Поради временно настъпилият хаос четвърто измерение е заприличало на онази кръчма с отрепките на Вселената от „Междузвездни войни”, а някои от безтелесните бежанци са намерили достъп до трето измерение. Научете се да разпознавате тези енергии и да се пазите от тях.

Ако безтелесната същност ви манипулира по какъвто и да било начин или иска да я следвате с цената на личната си свобода, тя не принадлежи към нашия екип и не работи във ваш интерес. Енергия, която не ви помага да изразите вашето величие и майсторство, не е част от тази Мисия, а служи на тъмните сили. Ако една същност не отговаря на тези критерии, изпратете я към светлината.

Щом се хармонизирате със Светлината, ще имате предимство над тези временно объркани сили. Имате способността да ги укротите и с любов да ги изпроводите към Светлината. Можете да го сторите, като разкриете самоличността им, като разтрогнете всички договори, които сте сключвали с тях и като ги изпратите в Светлината чрез вътрешна визуализация. Така ще помогнете на Мисията да премине мирно и успешно през четвърто измерение и ще ускорите дългоочакваното ни пристигане в трето.

Не ни разбирайте погрешно. Светлината е тази, която превъзхожда тези четвъртоизмерни сили, не вашата изключителна личност. Ако се опълчите срещу тях, въобразявайки си, че вие сте нещо повече, със сигурност ще се провалите с гръм и трясък. Призовавайте Силите на Светлината винаги, когато си имате работа с тези енергии. Тогава успехът ви е гарантиран и със сигурност ще предизвикате по-малка каша, която после трябва да чистим.

Забележка: Някои от нашите Специални сили са публикували материали с определени технологии, които могат да ви помогнат по време на този критичен преходен период. Ако се интересувате от тях, пишете до Контролния център на Мисията и ние ще се погрижим да получите информация за техните издания. Адресът ни е посочен в края на този наръчник.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Инструкции за приземяване

Някои от вас изпадат в такъв шок, когато се озоват в трето измерение, че в знак на протест отказват да се приземят. Контролният център на Мисията би желал да отбележи, че Мисията няма никаква полза от вас, ако продължавате да кръжите на постоянна орбита около планетата. Освен това искаме да ви напомним, че изборът да се включите в тази Мисия беше ваш, не наш.

От паническите ви съобщения разбираме, че се тревожите да не прихванете нещо, от което „те” май боледуват на тази планета. Разбираме притесненията ви, но предпочитаме да обсъдим тази вероятна опасност след като вече сте се приземили.

Технически погледнато, Контролният център на Мисията не може да се намесва в свободната ви воля; но бихме могли да ви отзовем. Ако искате, можем да ви прехвърлим на друга нефункционална планета. За съжаление, повечето длъжности, които предлагаме в момента, дават известни предимства на това място. Обикновено е достатъчно просто да споменем възможността да бъдете изпратени на тренировъчен лагер на Планетата Х, за да накараме повечето от вас да слязат от небесата и да се заемат с Мисията. И ако все пак продължавате да отказвате да се приближите до планетата, свържете се с диспечера на полета. Може би той ще ви убеди да се приземите.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Културен шок

Културният шок е неизбежен, щом започнете да се пробуждате и да осъзнавате както нашето, така и вашето присъствие. Въпреки, че сте междупространствени пътешественици-ветерани, истинската ви идентичност ще дойде като гръм от ясно небе за триизмерния ви разсъдък.

Щом разпознаете многоизмерната си природа, през ограниченото ви усещане за себе си ще пробягнат вълнички от прозрения и ще изпитате силен импулс да се преместите незабавно в Калкута. И макар тук на риск да е подложена единствено сигурността за вашата несигурност, опитайте се да убедите в това своето емоционално тяло. То може би ще предпочете да се хвърли в пропастта, отколкото да се държи като възрастно в този наближаващ вибрационен преход.

Културният шок е временно явление, но ви го споменаваме тук, за да се подготвите. А когато сте във вихъра му, бъдете готови за следващия шок – част от членовете на Контролният център на Мисията не принадлежат към човешката раса. Човеците са една от коренните раси, разпръснати из различни светове, но само една от многото. За хората, които все още не могат да приемат различията помежду си, нашето присъствие може да се стори заплашително, особено когато бъдете призовани да се присъедините към нашето братство.

За ваше успокоение ще кажем, че мнозина сред вас са просто дегизирани като хора заради сигурността на този планетарен преход. Надяваме се, че тази информация ще ви помогне да настроите личността си към новите условия, дори те да се сторят неприятни на вашата блокирана емоционална система. Не забравяйте също така, че културният шок от пробуждането ви като многоизмерни същества изобщо не може да се сравни с шока, който сте преживели, когато сте се пробудили за пръв път на Земята.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Йо-йо ефектът

Решихме, че „Йо-йо ефектът” е най-подходящото сравнение, с което можем да опишем телесните и емоционалните промени, които вероятно ще преживеете, когато процесът на трансмутация набере сила. Клетъчната трансмутация е необходима, за да ви приспособи към еволюционния скок в светлината, но тъй като той се извършва на физическо ниво, има някои съпътстващи симптоми, които ще ви се сторят познати.

Ще има моменти на екзалтация, докато усещате как светлината нахлува в организма ви. След тях, обаче, често се наблюдава внезапен енергиен срив – срив, който се усеща на телесно, емоционално и умствено ниво, когато временно се връщате в старата реалност. Не бъркайте тези симптоми с маниакално-депресивна психоза. Просто това са моменти на екстаз, последвани от настойчивото желание на модела на отрицанието да се върне към познатите капани, които си обича толкова много.

Страничните физически симптоми са различни при всеки човек, но са възможни всякакви комбинации от болежки и неразположения, включително дискомфорт, смущения в нервната система и преумора. Контролният център на Мисията не ви препоръчва да обиколите всички доктори в града, за да откриете какво сте „пипнали”, освен ако не разполагате с неограничени финансови средства. Ще ви дадем най-добрия и най-простия съвет. Бъдете добри и търпеливи към себе си. Това е радикален преход. Ако имате проблеми, просто вземете няколко хапчета светлина, легнете си и на сутринта ни повикайте.

За повече информация относно симптомите и лечението прочетете раздела „Мобилна  Вселенска Военнополева болница” в главата „Мисията”.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Разгръщане на войските

Тази Мисия има генерална стратегия и цел; тя няма план за военни действия. Една от причините за това е, че ние не водим битка. Втората причина е в това, че всички наши действия се ръководят от Духа се променят непрекъснато в отговор на неговите заповеди. Следователно, и вие трябва да бъдете готови да променяте плановете си в съответствие с Духа и да отидете там, където сте призовани в момента. Онова, което вчера е било истина, утре може да не бъде. Трябва да се научите да се осланяте на Духа за всяка следваща инструкция.

Именно в това се състои Мисията – да се осланяте на Духа. Това е вашата пряка линия с Контролния център на Мисията и всичките му сили. (Помнете, Контролния център на Мисията не е някакво външно правителство. Ние сме на служба – както отвътре, така и отвън – и горещо ви препоръчваме да не се допитвате до никакви външни органи на властта, за да вземете решение). Никой друг, освен вашият божествен Дух, не може да ви каже истината – къде трябва да бъдете и какво трябва да правите. Духовната увереност в себе си е най-важната промяна в съзнанието, която трябва да постигнете с помощта на Мисията. Също така, това е промяната, която вие лично сте се договорили да направите за доброто на тази планета. Съветваме ви да се подготвите. Бъдете нащрек и се вслушвайте, защото войските на Духа в момента се разгръщат.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Спешни случаи

При спешни случаи Контролният център на Мисията държи в готовност резервни сили, които може да пусне в действие. Освен това, ние сме в състояние да активираме едновременно всички генетични кодове на нашия наземен екипаж и незабавно да ви призовем на съответните позиции. Както отбелязахме по-горе, това не е препоръчително, тъй като процедурата може да предизвика силен шок. Много нервни системи все още не са подготвени да се справят с внезапното нахлуване на огромно количество светлина и в резултат може да изгубим част от живата сила.

Контролния център на Мисията не би искал да изброява спешните случаи, при които би се наложило да активира преждевременно кодовете на всички свои членове на повърхността и извън планетата. Не съсредоточавайте вниманието си върху този проблем, защото може да го предизвикате насила. Достатъчно е просто да сте уведомени, че имаме в готовност екипи за спешна помощ. Те са подготвени да помогнат на планетата, ако в даден момент процесът на раждане стане твърде труден. Както отбелязахме по-горе, ние сме тук, за да осигурим безопасния преход на планетата към Светлината. Разполагаме с пълномощия и възможности да предприемем всички необходими мерки в това отношение. Засега по този въпрос ще кажем само толкова.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Злополуки и нещастни случаи по време на Мисията

Това е следващата тема, по която Контролният център на Мисията не желае да дава подробна информация, защото фокусирането на вниманието върху нея може да я предизвика. Всичко, което ще ви кажем по този въпрос е, че всички мисии на нефункционални планети до известна степен са опасни. Някои членове на Мисията наистина са кацнали тук принудително и вероятно не са успели да се възстановят достатъчно, за да изпълнят задачите си. Други така са затънали в нефункционалните модели, че напълно са забравили причината, поради която са приели да живеят при такива условия. Все още има време да оправим тези проблеми; някои членове, обаче, са изпаднали в тежко състояние и прогнозата им не е много добра.

И въпреки, че много малък брой членове на наземния екип са попаднали в беда, бихме искали те да знаят, че в нашите очи травмите, които са получили, не са белег за провал. Съжаляваме, че сте преживели злополука, но в никакъв случай не бихме могли да гарантираме пълна безопасност на всички участници в Мисията, тъй като това би нарушило свободната им воля и божествения им суверенитет. Контролният център на Мисията би желал да съобщи на нашите пострадали членове, че техните усилия са високо оценени и когато се върнат у дома, ги чака нещо много повече от Орден за храброст.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #7 -: Декември 06, 2009, 11:45:28 am »

5. Помощ

Целта на този раздел е да ви помогне да си спомните към каква огромна общност принадлежите; членовете на тази общност с готовност, желание и любов ви предлагат своята помощ и съдействие. Знаем, че се чувствате самотни, когато шофирате в лентата за духовно ускорение по магистралите на тази планета. Но помнете, че това е само чувство, а не факт. Молим ви да се възползвате от ресурсите, които са ваше рождено право и да знаете колко много сте обичани.

Говори Контролния център на Мисия от името на всички Велики Сили на Светлината. Ние сме изцяло на ваше разположение.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Помощ отвън

По време на процеса на събуждане и след това имате право да се обадите на Контролния център на Мисията, на Членовете на Съвета, на всички Сдружения, Федерации и Конфедерации на Светлината, на Извисените Учители и на обитателите на всички други природни царства на тази планета и да поискате помощ. Тук изброяваме само някои източници. Вие заемате високо положение в тази Мисия и ние ви насърчаваме да предявите правата си. Направете го не само за ваша сигурност; това е един от най-подходящите начини, по които енергиите от висшите измерения могат да получат законен достъп до това измерение.

Както отбелязахме по-горе, ние не нахлуваме. Но ако някой член на тази Мисия е получил статут на земен жител, след като е живял в качеството си на такъв, и е поискал намеса или подкрепа от друго измерение, ние можем напълно легитимно да отговорим на молбата му, без да нарушаваме Вселенския закон. По този начин ще продължим да проникваме на тази планета с цел да я синхронизираме с по-голямата Вселена на Светлината. Надяваме се, вече ви е ясно, че фразата „Е.Т, обади се в къщи” всъщност е много разумен съвет.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Повдигане на духа

Контролния център е наясно, че мнозина от вас са много изтощени и обезсърчени от тази Мисия. Знаем, че от ваша гледна точка всичко тук долу изглежда доста мрачно. Да наблюдавате как световните системи се разпадат, корабът се управлява от клинично луди, навсякъде се вихри моделът на отрицанието, хората са се хванали за гушите, биосферата умира – сигурно това не е представата ви за приятно прекарване на ваканцията.

Опитайте се да си спомните, че макар местното население да ви превъзхожда многократно по численост, вие принадлежите към едно по-голямо семейство, което в момента представлява мнозинство в останалата част от Вселената. Настройте се към своето родословие, спомнете си рожденото си право и бъдете уверени в съдбата. Вие сте звездни деца, чеда на светлината, а вашата реалност надминава всички останали. Разрушенията и покварата, която виждате около себе си, е просто финалната сцена от пиесата на стария свят и предстоящото възраждане на тази планета е последната проява на кампанията, която вече е спечелена.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Лек за преумората от битки

Най-добрият лек за умората от битки е да не се биете. Макар да ви се струва трудно да поспрете и да не вливате по малко здрав разум в бясното препускане към смъртта, която виждате навсякъде около себе си, не се намесвайте. Старият свят умира. Той трябва да залезе и ще залезе. Най-доброто, което можете да направите, е да го оставите да умре възможно най-достойно.

Всичко, към което насочите вниманието си, става по-голямо. За спасението на екосистемата и за доброто на новата изгряваща цивилизация, престанете да се вторачвате в процеса на умиране и се насочете към процеса на раждане. Неправилно насоченото внимание само ще удължи агонията и ще забави неизбежното настъпване на прекрасното бъдеще.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Специални подразделения

Тъй като не разполагаме с цяло хилядолетие, Контролният център на Мисията не е оставил процеса на пробуждане единствено във ваши ръце. Тук са изпратени Алианси, команди и трансформационни екипи, които ще подпомогнат вашето пробуждане и ще ви извадят от комата. Моля, следете внимателно за наличието за тези енергии.

Ще отличите тези Специални подразделения най-вече по вътрешната си реакция спрямо тях, която е кодирана предварително във вашата ДНК още преди да дойдете тук. Независимо за колко „рационални” се смятате, ще откриете в себе си странен и необясним интерес към разни невероятни неща, които ви казват.

Специалните подразделения се различават от земните организации по това, че не лъжат, не се прикриват и не си търсят последователи. Те няма да ви позволят да ги поставите на мястото на старите, износени и основани върху страха религиозни системи от вярвания, които отнемат личната ви сила. Те ще ви помогнат да утвърдите своя суверенитет; те ще откажат да играят ролята на външен авторитет и няма да ви карат да им хвърлите в краката собствената си отговорност и сила. Целта им е проста и ясна: те са тук, за да ви помогнат да утвърдите цялостното си присъствие, за да можете заедно да сътворявате новата реалност.

Специалните подразделения имат още една характерна черта – добре развито чувство за хумор, което също ги отличава от повечето земни „духовни” групи. Понякога дейността им се подпомага от „заселници”. Могат да използват различни видове и жанрове изкуство, например танци, многоизмерни езици, преведени под формата на музикални тонове – всичко, с което могат да надхитрят вашата линейна, двуизмерна лингвистична система. Те са експерти в трансмутационните процеси и използват технологии от други измерения, за да разрушат нефункционалните модели.

Главната цел на Контролния център е да завърши успешно тази Мисия с възможно най-малко загуби. Молим ви да не игнорирате Специалните подразделения, изпратени тук за ваше добро. Това са Зелените барети на тази Мисия.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Междуизмерна мозъчна хирургия

Не се стряскайте от заглавието. Третото измерение е единственото, в което мозъчната операция е опасна. Във всяко друго (с изключение на първо, второ и четвърто) сме постигнали истинско съвършенство и никой досега не е чувал за случаи на злоупотреба. Междуизмерната мозъчна операция е още една форма на подкрепа, която можем да ви предложим.

Тази операция ще ни даде възможност да пренастроим нефункционалните ви мозъчни модели, да възстановим веригите, които са дали на късо поради претоварване с объркани мисъл-форми, ще премахне всички компютърни вируси, с които може да е заразен мозъкът ви, и ще смени сегашните бушони с по-надеждни части, за да сме сигурни, че цялата система няма да се взриви, когато в нея нахлуе светлината.

Но за да извършим тази операция, ни трябва вашето разрешение на едно или друго ниво – за предпочитане е на съзнателно. Дори и вашите медици са стигнали до тази идея – обикновено искат вашия подпис, преди почти или съвсем да ви убият. Разликата между нас и тях е в това, че вашият подпис ни трябва не за да избегнем съдебния процес, а защото напълно уважаваме и почитаме вашия суверенитет.

За успокоение на онези, които никога и на никакво ниво няма да се съгласят да легнат под ножа ще кажем, че ние не използваме ножове. Освен това трябва да ви уверим, че досега не сме губили пациент. Контролният център на Мисията очаква вашето разрешение.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Операция на емоционалното тяло

За разлика от междуизмерната мозъчна операция, тук наистина имате основание да се безпокоите. На въпроса ви: „Ще боли ли?” отговаряме – Да! Тази хирургическа процедура изисква съзнателно участие и не може да се извърши под упойка. Всъщност, много от вас ще трябва да излязат от упойката, под чието въздействие са в момента, за да участват в процеса.

Ако си падате по експедиции на места, където досега не е стъпвал човешки крак и няма да влачите нозе из собствените си вътрешни блата, тази операция няма да бъде особен проблем за вас. Но ако изпитвате отвращение да газите сред кални локви в мрака, съветваме ви да обръгнете докато е време, защото няма начин да ги заобиколите. Светлината и мракът не могат да съществуват на едно и също място по едно и също време.

И въпреки, че емоционалната операция изисква известна смелост от ваша страна, Контролният център на Мисията би искал да ви напомни, че никой нормален човек не би се записал на такава мисия, ако няма известна доза кураж. Всъщност, ако има нещо по-болезнено от тази операция, то е да не се подложите на нея. Нашият хирургически екип е на ваше разположение и е готов да ви помогне да преминете през това изпитание.
Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 451


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
« Отговор #8 -: Декември 06, 2009, 11:50:47 am »

Разрешително за упражняване на творческа дейност

Ако все още не разполагате с такова разрешително, препоръчваме ви да кандидатствате незабавно. Уверяваме ви, че ще ви е от голяма полза, докато се опитвате за изпълните задачата, заради която сте дошли тук.

Когато изпращате заявлението си, не забравяйте да отбележите нивото на съзидателност, с което смятате, че ще се справите. Щом получим молбата ви, ще проверим в нашите архиви, за да разберем дали нивото, за което кандидатствате, отговаря на нашите данни за творческите заложби, с които разполагате. И въпреки, че Контролният център на Мисията вече знае отговора, ние ви насърчаваме да си поставите сами оценката, просто за да проверим доколко сте наясно с ролята си в процеса на съ-творение.

В повечето случаи разрешителното, за което кандидатствате, е доста по-ниско от нивото, на което бихте могли да се справите. В такъв случай ще ви бъде дадено Разрешително за обучение. Моля, не се чувствайте засегнати, ако получите такъв документ. Той е временен и на негово място ще ви бъде изпратен истинското разрешително, веднага щом осъзнаете истинските си творчески способности. Разрешителното за обучение е просто една предпазна мярка. Пълноправното Разрешително за Творчество изисква пълен съзнателен контрол над реалността, която създавате. Освен това ви дава „шофьорска книжка” за пътуване извън вашето измерение. За съжаление, ако изгубите контрол над автомобила си някъде между измеренията, ще предизвикате много по-лоша пътна катастрофа, отколкото в рамките на относително безопасните ограничения на вашата планета.

Може би няма да се наложи да се явите на писмен изпит, но тестът за координация между ума и сърцето е задължителен. Той ще ви бъде назначен от друго измерение от съответното подразделение на КАТ. Освен това, когато кандидатствате за Разрешително за Творчество, няма нужда да декларирате дали носите лещи, очила или сте официално сляп. Просто ни казвате дали можете да виждате; това е всичко, което искаме да знаем.

(Забележка: Ако искате да подадете молба за разрешително, ще намерите нашия адрес на края на наръчника).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Новите закони

Тъй като времето вече изтича (а без него не е възможно да живеете по стария начин „пиши ми го на сметката, после ще ти платя”), Звездният Съвет единодушно реши да отмени Закона на Кармата. Това стана, защото Контролният център на Мисията обърна внимание на Съвета, че хората нямат достатъчно време да изпълнят всички предписания на Закона на Кармата и същевременно да се вместят в ограничените срокове на трансмутацията. В резултат Съветът реши, че е по-лесно да го отмени изцяло, вместо да търси начини как да се справи с него. Има и още една причина, поради която Съветът пристъпи към това решение – библиотеката с Акашовите записи е препълнена. Съветът сметна, че да се строи ново крило и да се наема допълнителен персонал ще създаде твърде много главоболия. Той има много по-спешни задачи през това финално хилядолетие.

В резултат от тези фактори и като се има предвид, че е практически невъзможно всеки да бъде учител и ученик едновременно, Съветът не само анулира закона за управление на кармичната емоционална система, но единодушно  реши да издаде новия Закон за Помилването. В съответствие с него всички дългове бяха зачеркнати от космическите регистри и вие вече можете да продължите живота си, освободени от всички дългове, които сте натрупали. Освен това имате правото да престанете да се преструвате на ученици. Тези нови закони улесниха работата на всички и накараха административния персонал на Междугалактическия Съвет да въздъхне облекчено – особено Съдебния отдел и Междуизмерния отдел по наказателно право. Може би сега и вие ще се почувствате облекчени.

Контролният център на Мисията повтаря тази водеща новина: Законът на Кармата е отменен, а на негово място влиза в сила Законът за Помилването. Това е направено с цел да ви помогне да проявите своята божественост. Всички дългове са опростени, всички съдебни дела са анулирани. Вие сте свободни да действате извън рамките на закона за кармата и в състояние на благодат. Имате благословията на Съвета.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Техники за самопомощ

Най-полезната техника за самопомощ, която можете да използвате, е изкуството на смеха. Разбира се, не всичко, което ви се случва, е толкова смешно. Например, сигурно ще ви бъде трудно да се кискате по повод бързо разширяващите се озонови дупки и петролните химикали, които поглъщате с всяка чаша вода. И, ако говорим честно, дори ние не намираме Федералния резерв за нещо особено забавно. Но депресията с нищо няма да ви помогне.

Това е най-критичният момент на промяна в историята на тази планета и вашата помощ е изключително важна. Хуморът повишава вибрационните ви нива. Няма да повярвате колко високо трябва да се вдигнат те, за да минете през тези промени. Ако се парализирате по повод сериозното положение на планетата, с това не само няма да й помогнете, но и със сигурност ще излезете от играта. Ето нашият съвет: не спирайте да се смеете.

Другата техника, която би била много полезна за вас, е да си върнете правата върху творческите способности. Реалността, която обитавате, е създадена от вашето намерение, затова единствено от вас зависи дали ще свършите като второстепенен актьор във второкласен филм или като звезда на новата планета, която предстои да се роди. Полезно би било да не забравяте, че сте дошли тук с определена задача. Молим ви да не се отклонявате от целта, като си мислите, че имате рак, само защото сте посетили онкологията. Спомнете си кои сте и с какво сте се заели – и хвърляйте по едно око към звездите.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Великото Пробуждане

90-те години на ХХ – това беше десетилетието на Великото Пробуждане. В сравнение с него десетилетието на 60-те изглежда като епизод от семейна сапунена опера. През 90-те Втората вълна от извънземни започнаха да си спомнят кои са. Към нея принадлежат по-голямата част от съществата на тази планета, които носят в генетичната си структура семената на новото съзнание. Тази приливна вълна на съзнанието приижда с такава огромна сила, че нищо не може да я спре. Предполага се, че тя ще залее сушата и ще прекрои бреговете на настъпващото хилядолетие. Великото Пробуждане е проявление на Победата на Светлината – това вече се случи навсякъде другаде и остава само да се реализира в трето измерение.

Най-голямата помощ, която ще получите за изпълнението на мисията си, е пробуждането на вашите колеги по мисия. То ще предизвика рязко увеличаване на трансмутационната енергия и необратимо ще наклони планетарните везни към духовната трансформация. Това повишаване на вибрациите ще се превърне в демонстрация на една много сложна извънземна концепция, която ние наричаме „междуизмерен маркетинг”. Молим ви по време на този процес да проявявате благородство, великодушие и любов, докато помагате на хората около вас. Най-вероятно те са вашите „далекопроводи”.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Звездните семена – следващото поколение

Ще получите голямо съдействие при изпълнението на мисията си от следващото поколение. Този наръчник е предназначен предимно за авангарда на тази Мисия, чиято задача е да проправи пътя към новата цивилизация. И сега поколението, за което асфалтирахте магистралата, шофира към вас. Те са строителите на новата цивилизация, чиито основи полагате вие.

Забелязали сме, че сегашната ви цивилизация е много разтревожена от това ново поколение, което започва да прави на пух и прах нейните стандарти, мерки и критерии. Много от тях изкарват удивително ниски резултати на тестовете за интелигентност и на приемните изпити за университета. Освен това си правят майтап с психологическите тестове за нормалност, например прословутия въпросник „Минесота” (Основен въпросник за проучване на личностните характеристики). Ако позволите, „Минесота” никога не е била подходяща за проучване на когото и да било извън Минесота, да не говорим, че е напълно неподходяща за проучване на едно извънземно, което може би е предупредителен пример за бъдещата андрогинност и други „подозрителни” модели на поведение от гледна точка на официалната психология.

Тази група Звездни е преминала съвсем друга подготовка и по принцип се отегчава от съмнителните стандарти за интелигентност и нефункционалност, представяни като норма за душевно здраве, на които са подлагани. Ако наистина ви интересува кое е това поколение, би било по-подходящо да го измервате по скалата на Рихтер. Може би е време да се изхвърлят на боклука отживелите времето си изпити – единственото, което те оценяват, е как то  реагира на робството.

Вие сте велики Майстори на Съзнанието – такива са и те. Задачата им е малко по-различна, но те ще ви подкрепят, докато чакат момента да обявят присъствието си. Отнасяйте се добре към тези Майстори. Те са семената, от които ще се родят плодовете на вашата величава съдба.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аудио-визуални средства

Междугалактическият Съвет разработва бъдещата си модна линия с междупространствени аксесоари, които ще ви помогнат да си върнете истинската идентичност. Ако вече сте го постигнали, няма да имате нужда от тези аудио-визуални финтифлюшки. Но ако все още сте в преходен период, може би тази „есенна линия” ще ви бъде полезна. Ако искате да се абонирате за бюлетина на Съвета, изпратете данните си на адреса, посочен в края на книгата. (Непременно отбележете, че се интересувате от Извънземната модна линия на Съвета, за да не ви изпратим по погрешка някакъв лиценз или разрешително, за което не сте подавали заявление).

Забележка: Ако сте подали заявление за Творчески лиценз, автоматично ще попаднете в нашия абонаментен списък, освен ако не сте посочили друго.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мониторинг

Този раздел не се отнася до вас, а до нас. Някои от нашите техници подадоха оплакване и настояха да го включим в наръчника. Както многократно споменахме, всички членове на тази Мисия са под непрекъснато наблюдение от страна на нашите надзорници. В много случаи това е твърде досадно, затова на някои от служителите им е трудно да останат будни пред мониторите си. Те се чудят дали наистина сте забравили напълно защо сте на тази планета и биха искали да проявите мъничко усърдие в изпълнение на Мисията. Така че, за тяхно добро и за доброто на цялата планета – дайте малко газ, ако обичате. В техните служебни задължения не влиза наблюдението на цял ескадрон, който спи на волана.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Официална покана

Контролният център на Мисията с уважение ви кани да присъствате на официалния прием в истинския си вид. Моля, потвърдете.

Знаем, че тази Мисия не е лека. Знаем също така, че сте пролели много сълзи в грандиозния процес духовно пробуждане. За утеха ще ви кажем, че скоро всички сълзи ще бъдат изтрити от лицата ви и цялата болка ще бъде премахната и забравена. Радостта и триумфът на онова, което приближава, ще ви бъде отплата за всичко, което сте преживели – ще разберете, ще сте платили твърде малка цена за онова, което ще получите, толкова малка, че с готовност ще пожелаете да я платите още веднъж.

От сърце ви каним на тържеството по случай успешното приключване на тази Мисия. То ще засенчи всички приеми на всички държавни глави по Земята, взети заедно. Те ще изглеждат твърде жалки в сравнение с банкета, който Духът ще организира във ваша чест. Скоро ще бъде обявено присъствието ви в това измерение. Ще бъдете почетни гости на Духа, на когото дойдохте да служите. Официалното изявление ще придаде напълно нов смисъл на фразата „на приема присъстваха много звезди”.

Официалното облекло е задължително. Трябва да сте облечени в пълното си присъствие, в духовната светлина на Повелителите, каквито сте. Пременете се в одеждите, които подобават на пратениците на Духа в това измерение. Излезте от нелегалност и се появете пред всички като изтъкнати членове на Звездната Духовна куриерска служба. Накратко, елате на приема такива, каквито сте.

Бъдете благословени заради целия си кураж и преданост. Поздравяваме ви за успешното изпълнение на Мисията в това измерение. Дръжте се – мисията приближава към своя край. Тази въглеродна планета скоро ще се превърне в диамант – скъпоценност в короната на тази Слънчева система. После ще празнуваме.

Тук е Контролният център на Мисията
Край на предаването


ЗА КОНТАКТИ
• Междугалактически Съвет • Бюро за преброяване на населението •
• The Intergalactic Council • Bureau of the Census •
P.O. Box 2066 • Pagosa Springs, Colorado 81147 • USA

http://www.fieldwerks.com/ET_101.htm#003

(Ако искате да получите по-подробна информация за дейността ни на тази планета, свържете се с нашия третоизмерен офис за текущи съобщения. Ако искате да кандидатствате за Лиценз за творческа дейност, изпратете еднократно сумата от 11 ам. долара).

Източник
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 11:53:27 am от Мирослав » Активен

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС.
Страници: [1] Нагоре Формат за разпечатване 
Форум Сребърният Еднорог  |  Раздели  |  Читалня  |  Тема: Космически Наръчник-Инструкции за планетарна еволюция
 

Powered by PHP Powered by PHP SMF 2.0.7 | SMF © 2011, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!